Suceava (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!unde sunteti?eram pe pag. 4 ...ce faceti?
Simina trebuie sa fie frumos la circ!

doina bita

Mergi la inceput

Buna seara!eu si cu mine...

doina bita

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? m-ati lasat singurica?

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani bunicutzei tale, Meg!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata..doina!

eu am umblat in ultimele zile sa-mi fac dosarul pentru inscrierea la rezi, si nu va spun cata bataie de cap presupune actiunea asta..a presupus, mai precis, pentru ca ieri am reusit sa-mi depun dosarul, am nr de inregistrare..se pare ca am scapat de grija asta.
apoi seara am fost la un film..o comedie frantuzeasca (preferatele mele)- "tipu de la parcare" (la doublure-titlul original)..si am ras in hohote!

azi insa mi-a disparut hohotul de ras, ca m-am trezit de dimineata cu baia inundata, mai precis cu peretii infiltrati asa ca a trebuit sa fac o mica ancheta in bloc, impreuna cu administratorul, dar am gasit defectiunea (cada vecinei de sus) si tipa a promis ca maine o rezolva..ferice de voi, cele care stati la casa

apoi am aflat ca tot azi vin cei cu termopanele (initial ii asteptam luni, da s-au miscat mai repede), asa ca acum "casa" (= camera) e cu fundul in sus in asteptarea mesterilor..cica vin pe la 12-13..sa vedem.
si ca un facut, tot azi trebuie sa ma intalnesc si cu tipa de la asigurari (pentru asigurarea apartamentului in care urmeaza sa ne mutam).
azi e si ziua bunicii care m-a crescut..implineste 80 de ani!..sper sa o tina Dumnezeu sanatoasa si in putere sa il cunoasca in februarie pe bebe

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

iar s-a spart gasca?

vine bebe!

Mergi la inceput

Meg, LA MULTI ANI BUNICUTEI!, CE MAI FACE BEBE IN BURTICA?Unde sunt fetele?

bita doina

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor!O zi buna tuturor!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata si din partea mea!

Ai sa vezi Meg ca totul e OK.....sa ne dai si noua vesti si poate o sa mai ai pozute...

Carmen, Ilincalif, Iliuta, Dandush, Crengu, Floarea de Colt, Ramona....voi ce mai faceti?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

eram sigura ca o sa gasesc postarea doinei dis-de-dimineata...mi-am luat si eu lapticul cu ciocolata la calculator, sa vad ce e nou pe forum...

am terminat "distractia" cu termopanele, mai precis montajul..m-a ajutat ieri soacra-mea la strans din urma grosul mizeriei (])..urmeaza tencuitul, ca s-au cam spart peretii in jurul geamurilor si, desigur, curatenia generala de toamna...voi cum va mai distrati zilele astea?

a, si sa nu uit: maine mergem la eco morfologica..sa va rugati pentru noi, va rog, sa fie bebelica bine!!!

vine bebe!

Mergi la inceput