Suceava (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Multumesc Meg, l-am deschis, si ma bucur ca se descopera mereu .
Angela, cand eram mica aveam o matusa acolo, dar acum de cativa ani s-a dus...dintre noi!Mergeam mereu la ea in vacante, imi amintesc ca in vis!Va pup pe toate!Na ca m-a apucat melancolia copilariei...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

iliuta, m-am gandit ieri la tine..cand poti, intra sa spui cum a mers!

se pare ca azi o sa fie o zi tare frumoasa: mama isi da examenul (a promis ca e ultimul, gata, se potoleste, da doar n-o sa dea examenel si cand e bunica!) si o sa mergem sa-mi caut o rochie de ocazie...sambata mergem la o nunta..si in decembrie o sa fie petrecerea firmei la care lucreaza sotul meu, air burtica mea a prins viteza la crescut!
pe seaar ajunge si tata in bucuresti, cu comanda ultra-speciala de ...sarmale!maine facem si o musaca..dupa cum vedeti, am trecut pe lucruri serioase!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Histeroscopie perfecta. Uter perfect ca si dimensiune ,pozitie si grosime. A durut ingrozitor dar a meritat. Acum astept telefonul medicului sa vad cum merge treaba cu donanta.

Va pup si ma duc sa mananc ceva......

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

Sa fie intr/un ceas BUN si cu mult NOROC ! Meriti !
angela 24 +
PS. Mi/a plecat consortul in delegatie,...sunt trista...tre sa fac naveta...2 zile. :(

Mergi la inceput

Iliuta, ma bucur mult sa aud vesti bune!
Fetelor , ce faceti?

bita doina

Mergi la inceput

iliuta, imi pare tare rau de aspectul dureros, dar bine macar ca rezultatul ti-a iesit atat de bun! ai mai facut un pas spre implinirea visului tau!

eu tocmai mi-am terminat micul dejun..la care ce credeti ca am mancat?..musaca! v-am zis doar ca vine tata!
am gasit si rochita pentru nunta si e exact cum mi-am dorit-o..am umblat ceva insa, recunosc!

angela, esti cu o luna inaintea mea asadar!sa stii ca am fost cam uituca si am uitat sa te trec in listutza cand ai aparut..de obicei fac operatiunea asta imediat, nush' cum de mi-a scapat, dar remediez imediat!
pupaceli tuturor!

vine bebe!

Mergi la inceput

Meg, a fost buna musacaua?o sa fac si eu ,dar Dana nu mananca...ea e cu legumele si trebuie sa gatesc pentru fiecare...Va pup pe toate!va fac si o cantare!cred ca m-am zapacit....

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Iliuta sa fie intr-un ceas bun, ma bucur pentru rezultatul bun!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Acum copii... Andrei si Diana... sunt plecati in excursie cu gradinita ...insotiti de sora mea care este studenta in anul III...
Vor vizita 3 manastiri (astept poze)gradina zoologica din Radauti
si Salina Cacica

Ieri au vizitat Fabrica de paine si Fabrica de sticla...din cate mi-a povestit Diana...
-"Doamna mi-a dat corn si biscuiti"
-"Doamna sufla intr-un balon mare de sticla..."
-"Doamnele ma iubesc mult cand sunt imbracata asa in rochita..."

Meg sa ne dai si noua reteta de Musaca
Doina sa ne spui si noua cum reuseste o femeie sa aiba atata vointa si energie...
Eu sunt epuizata...am probleme cu inima (tensiune era marti 14,5/10)
Iau Nifedipin sub limba...si refuz sa merg la medic...ma gandesc la Teo si la lipsa sanului pentru el...
Iliuta...multa rabdare...si caldurica pentru embrion...
Am facut si eu Histero prin 1997...doare cateva luni...

Angela, ce medic ai ales?

Eveline...ce mai faci?

Carmen pe unde mai esti?

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO
POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

doina, musacaua e..mmmm...cum sa va zic...yamiiiiii!!!!! azi am in meniu musaca dimineata, la pranz si seara!ce simpatica ai fost cu cantarea!

vine bebe!

Mergi la inceput