Clubul photo
Raspunsuri - Pagina 9
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salutare!
Adi mi-a placut floarea...tu cred ca le pui un ingredient secret ca prea sunt frumoase...ti-am trimis un pm despre ce si cum in legatura cu trepiedul!
Secretul muscatelor = amplasamentul, cu cel putin cateva ore de soare pe zi + ingrasamant lichid diluat dupa instructiunile de pe flacon. Ingrasamantul se aplica o data la 1-2 saptamani, dar numai dupa ce a fost bine udat pamantul, fiindca altfel exista riscul sa se arda radacinile plantelor.
Merci de linkul pt. trepied.
Spor la pozat!
Florile mele
pet.cost2005 spune:
Ciao, fetelor!
mihaela - poza aia este si printe preferatele mele, dar, trebuie sa recunosc, am trisat putin .... adica cei din fotografie suntem noi, iar poza a fost facuta de catre altcineva. Dar mi s-a parut prea semnificativa, expresiva ca sa nu o pun printre fotografiile asa-zise artistice. Este facuta la Roma (Ostia, Fregene, prin partile alea), la apus, nu la rasarit. Nu stiu cine este nenea cu deltaplanul, s-a intamplat sa treaca pe-acolo si uite ce a iesit. Stai linistita, nu ma supar pt. comentariile facute.
Iar despre pozele cu nori ... sunt absolut fantastice si, repet, nu atat pt. calitatea lor (pt. ca nu sunt o experta), ci pt. expresivitate, pt. imaginea artistica. Imi plac si mie ... ce spectacol ne ofera norii ... trebuie doar sa-i privesti atent!
La Venezia, da, am putut face poze in Piazza San Marco ... desi fff aglomerata (am fost in iunie). Din punctul asta de vedere m-a cam dezamagit putin Venezia. E prea aglomerata, nu prea ai timp si loc sa admiri frumusetile locurilor ca te impinge cate unul, iti sufla in ceafa altul ...hmmmm ... Si mi s-au mai parut de prost gust ... toate tarabele alea cu suveniruri parca nu-si aveau locul chiar in piata. Si daca ar vinde doar statuete, tablouri, masti si alte chestii din astea ... hai, treaca-mearga, da' daca mai vinde si tricouri, sepci cu femei goale, cu "Forza Italia" ... nu-mi place! Nu sunt impotriva lor ... ca turismul inseamna si asta, suveniruri, si mie chiar imi place sa cumpar cate ceva de pe unde merg ... da' chiar acolo, in Piazza San Marco nu mi-a placut ... puteau sa le puna pe undeva prin preajma, pe margine. Asa se puteau admira mai bine locurile, cladirile ... etc. In fine, asta e umila mea parere.
Da, buna ideea cu contul comun al clubului ...
Fetelor, ne mai auzim, trebuie sa fug .... vine sotul la masa !!!!!! Ciao-ciao!!!
Petro
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
catutza spune:
Buna !
Mihaela , nu am luat inca aparatul, inca nu ne-am hotarat pe care sa-l luam Sony sau Panasonic...mai vedem, sa mai auzim pareri.
Super ideea cu pozele, concursul, ca tema eu propun toamna cu tot ce inseamna ea : ploi, nori, fructe, frunze...etc.
Luminati-ma va rog :pozele pt concurs le punem in contul comun sau pe forum?
Cata si Bianca-Maria (2.11.20050
mihaser spune:
Sal`tare!
Azi am facut ceva poze! Unele mai intunecate, altele mai nefocusate dupa cum zice consoarta.
Sabinutza o sa-ti dau pm sa imi spui parola de la cont.
Pana atunci azi am implinit 6 luni. Ia uitati:noi
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ciuf spune:
Ca a venit vorba de toamna, am fost ieri pe un drum forestier pentru vreo 10 ore unde ne-am putut bucura de schimbarea foliajului. Va invit sa vedeti pozele facute de mine. La sfarsitul albumului am mai pus din pozele ce le aveam pe calculator. http://community.webshots.com/album/554260506dBnSuE?start=0
Pup si revin maine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
devylla spune:
Buna tuturor!
Am revenit si eu,am vazut pozicile,Petro forte frumoase!Mi-au placut!
Ciuf,reusite pozele,mi-au placut.Ce bebel mormos ai si blond
Miha Felicitari pentru cele 6 luni,sa creasca mare si frumos!
Yo zic asa:de la 1 octombrie sa dam startul la concurs.
Tema concursului:toamna
Si sa facem asa: 1 octombrie-1 noembrie
Facem o lista cu cine intra in concurs,pe care o voi posta pe prima pagina.
Iar in timp de-o saptamana adik 2 noembrie-8 noembrie se alege castigatorul.
Reguli pentru a alege cea mai reusita poza:aici as ruga pe cei care se pricep mai bine sa vina cu cateva reguli,o rog pe Sabina,in primul rand...eu am cateva idei,de ex:incadrare,focus,culori,contrast...dar cred ca tu Sabina sti mai bine.Si pe restul va rog sa veniti cu reguli.Singura nu pot sa fac
Da si facem un album pe mailul comun,de ec: albumul Toamna,unde vom pune pozele.
Edit: am pus poza cu Lipsani a Sabinei, aici
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
mihaser spune:
Salut fetele!
Ciuf faine pozele...dar sunt facute toamna sau primavara...eu am vazut primavara nuantele astea prin paduri...
Sabinuta ti-am trimis PM ptr parola ca sa pot pune 2 poze...ma bucur ca ti-au placut pozele cu bebe...prima e facuta de moi...dar e cam intunecata ptr ca daca miscam caruciorul era posibil sa se trezeasca subiectul! eu sunt perfect de acord cu ce ai spus ref la concurs!
Sabina eu care nu stiu sa setez aparatul sa fac reguli! tu esti chiar draguta cu mine!
eu zic sa nu avem reguli foarte stricte ptr inceput...nu stiu...sa votam!
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Sabina spune:
bbey, poza aia e un snapshot ordinar:))), da se pare ca ti-a mai potolit dorul de casa:)))
cat despre concurs etc...haidi mey, ca nu stiu daca-i cazu.cel mult sa expunem si sa criticam fiecare f sincer ce credem, altfel n-are rost:)
si miha cred ca poate veni cu idei de reguli:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adi2003 spune:
Duminica am fost la Baile Felix pentru 2 ore si am facut cateva poze. Nuferii s-au dus, au mai ramas doar doi: unul alb si unul roz.
Florile mele