Clubul photo

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Hehe, eram sigura ca tu esti.
ai folosit blitz? nu e bine la flori.e f f dur.
mai bine fixeaza aparatul pe trepied si mareste timpul de expunere.

florile se fotografiaza cel mai bine in lumina naturala, si nu in plin soare.

vine toamnaaaa!!!

pe mine ma emotioneaza f mult,e prima mea toamna foto:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am folosit blitz pentru ca deja se inserase.
Trepied nu mi-am cumparat inca.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai asta vreau sa spun, daca maresti manual timpul de expunere, si fixezi aparatul(chiatr pe o masa etc) nu mai ai nevoie nici de blitz nici de trepied.

(scuze ca sunt cam lapidara,da citesc niste art pt doctorat si din cand in cand mai dau un refresh p-aici:D)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

In seara asta eram foarte dornica sa repet figura de ei cu pozatul florilor de pe balcon, dar nu mi-a iesit, caci dupa ce mi-am aranjat subiectul de pozat si am gasit unghiul potrivit...suna interfonul si am abandonat. Venisera cei de la Rds sa le returnez modemul.
Asa ca nici o poza pe azi, acum e bezna pe balcon, dar sa vad si partea buna a lucrurilor - marirea vitezei la internet.

Cele care aveti trepied, de care v-ati luat si cat ati dat pe el?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Pozele mele:
deocamdata am doar trei, dar acum mai pun.

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

miha ma bucur ca ti-au placut pozele.
La floare ai dreptate...nici nu m-am chinuit prea mult,am pozat-o acolo unde era..inainte sa plec de acasa in cateva secunde
Nadia bine ai venit!Dragute pozele mai asteptam si urmatoarele.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

apropo de toamna..anotimpul meu peferat...deabia astept sa vina luna octombrie-noembrie,atunci natura aici prinde niste culori fantastice.
Sabina,mi-am amintit de o poza de-a ta...cand am descoperit pentru prima data TL...cautam niste poze de prin Bucuresti...si am dat de cea din Lipscani,care mi-a placut la nebunie,de altfel forte reprezentativa cu cele doua tiganci .Mi-a mai potolit dorul de casa.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao, fetelor!
Am revenit si eu ... dupa o lunga pauza. Vad ca s-a marit efectivul si ma bucur si ca avem si "profesionisti" de unde sa mai aflam si noi cate ceva (si ma refer la sabina ).

Eu am pus in acest timp cateva poze facute de mine de-a lungul timpului, asa cum v-am promis ... mai mult sau mai putin reusite, in fine ... ma straduiesc. Si mai am de adaugat ... poze, dar cand voi mai gasi ceva timp. Pana una-alta, uitati-va aici, foto (cica) artistice. Vizionare placuta!

Imi place ideea cu concursul ... si pana la urma care ramane tema? Toamna?

Voi vorbiti aici in termeni ... stiintifici pt. mine. Mie imi place sa fac poze, dar nu ma pricep deloc sa explic, ce si cum ... termeni de-astia de specialitate.

Sper sa ajung mai des pe-aici. Va pup si pe curand!

Petro

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Bun venit Nadia...si eu am pozat Deva hollywood-iana!

Adi mi-a placut floarea...tu cred ca le pui un ingredient secret ca prea sunt frumoase...ti-am trimis un pm desprece si cum in legatura cu trepiedul!

Sabinutza pls pune un link spre poza cu tiganci (daca mai e pe net!)... ma facusi curioasa! cu exemplificari, va rog!

Sabina "vine toamnaaaa!!!

pe mine ma emotioneaza f mult,e prima mea toamna foto:)"

ce fain suna! bafta la doctorat!

Petro mia placut poza aia cu indragostitii la rasarit si deltaplanul...ala cu deltaplanul era Berceanu?...Glimeam si io, sper ca nu te supar!
Mi-a mai placut si poza aia cu norul ala ca o fantoma ce iese deasupra copacilor.
Tratoria aia din Venetia era faina...eu nu am vazut-o! la cate stradute sunt pe acolo...ati putut face poze in piata cu palatul dogilor? ati avut loc de japonezi? noi am fost in septembrie si am ramas masca!Sabinutza tu stii de ce natia asta e asa photo addicted?

Cata ai luat aparatul?

Fetele eu propun sa ne facem un cont comun la yahoo si sa punem poze acolo ca sunt destul de multi nesimtiti care se folosesc de pozele la care altul a trudit fara sa ceara macar permisiunea. Ce ziceti?

Eu o sa le restrictionez pe cele cu flori! Sorry, dar sunt facute de sot si nu le vrea publice.

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Fetelor scriu pe fuga...m-a prins o reaceala...m-am trezit tarziu si fug sa plec la servici.
Am afcut adresa de mail a clubului, adresa este: club_foto@yahoo.com, pentru parola da-ti PM.
Petro pe dupa-amiaza ma uit la pozici.Bine ai revenit!
Poza cu LIPScani nush daca mai e pe net...daca nu vine Sabina cu vreaun link,am sa o pun eu in albumul comun.
Despre concurs...sa ne hotaram cu totii,si apoi alegem tema,data pana la cat sa prezentam pozele(eu zic max doua) si cateva reguli.
Despre japo ce sa zic...astia muncesc toata viata de nu mai stiu de ei si cand ies la pensie pleaca sa viziteze de obicei Europa(ii atrage)...si de aici si nebunia cu pozele(oricum ei fac poze mai tot timpu'),in grupul nostru de prieteni...de fiecare data cineva are o camera la el(si nu yo).
Mai revin pe dupa-amiaza...ca am impresia ca uit ceva...
Pa

Mergi la inceput