Clubul photo

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dar ce program de resize folosesti?

scrie si tu ce obiective ai, si in general..cu cat mai vechi, cu atat mai bune:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Program de resize...am folosit diverse...programe free-trial.
Acum am Inflan view...e bun ca program,insa nu imi plce cum pentru resize...ori nu ma pricep...ori nush.
Ar mai fi adope-ul...insa nu am varianta in engleza,trebuie sa fac rost de ea.Si windows editor...inca nu am incercat.
Daca ai o sugestie de program,as fi incantata,inca mai caut!
Apoi de obiective,am unu' si bun,cel al aparatului.CAre am inteles ca e vechi de vro' 10-15 ani.Sa inteleg ca e bun?
Uite o poza a aparatului www.kalliomaki.net/MZ5e.jpg" target="_blank"> pe care il am

Azi am plimbarit toata ziua...facut ceva poze...vremea nu prea a tinut cu mine...le atasez maine daca am timp.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Sabina, pai aparatu tau e super bun.
s[pune-mi, care din pozele tale sunt facute cu el? si il folosesti pe modul manual?
:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Sabina, pentru resize si nu numai, poti folosi www.faststone.org/download.htm" target="_blank">FastStone Image Viewer

Florile mele

Mergi la inceput

programe bune mai sunt Picasa(de la google) si www.photofiltre.com.

unu de redus zgomotul de imagine, este www.neatimage.com.

Mergi la inceput

Un musafir.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sabina deabia am termiant primul film cu el ieri.Azi ma duc sa il dau la developat si cer sa imi si scaneze ca sa le pot pune aici.Incerc sa lucrez cu el pe manual,cat ma pricep,acum sa vad ce a iesit cand am pozele in mana.Oricum anunt cand le-am pus si astept si sfaturi.
Multumesc de programe,cercetez in curand!
Aici,sunt de ieri cateva poze ,fcute cu digitala.
Cel tarziu,poimaine,am sa pun cele scanate.Deabia astept pareri!
Adi dragutz musafiul tau.
Celelalte fete pe unde or fi?

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Nu am mai facut poze noi, dar am pus ochii pe un Sony DSC-H2, e super aparatul , voi ce parere aveti de el? Are cineva?

Va pup si spor la pozat !

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut fetele!

Eu ptr resize foloseam Adobe dar sotu mi l-a sters ca expirase si nu aveam licenta.

Sabinutza tocmai am vazut pozele noi si mi-au placut. Cea cu florile mi-ar fi placut mai mult daca era pe un fond mai contrastant si faceai focus pe floare de la o distanta mica.

Adi faina poza cu vizitatorul...bine ca l-ai prins asupra faptei si nu a zburat!

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Inca o www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo185420.htm" target="_blank">poza realizata aseara, pe balcon.

Florile mele

Mergi la inceput