Clubul photo
Raspunsuri - Pagina 5
devylla spune:
addinel bine ai venit.Astept cu nerabdare pozele.
adi2003 e foarte frumoasa poza,ce aparat ai?eu am primit de ziua mea un pentax,insa nu e digital,ma pun pe strans bani sa-mi cumpar digital,pana atunci lucrez cu asta.
nikomiko am ramas fara cuvinte.Banuiesc ca lucrezi in domeniu.Cand ai inceput?Ce aparat folosesti?Povesteste-ne si noua.Eu am ramas masca...oare voi ajunge sa fac si yo foto asa mormoase?
Da-mi te rog un PM cu adresa de mail ca sa iti pot trimite cursurile.
Cata mi-a placut f mult poza asta.Frumos!
Deabia astept sa vina week-end-ul sa merg sa fac ceva poza.Acum nu prea am f multe sanse.
V-am pupat.O zi frumoasa si la mai multe poze reusite.
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
ange spune:
devilla,nu am cum sa nu te felicit pt. foto.
le-am admirat de la prima la ultima.superbe!
si mie-mi place fotografia dar nu am nici cea mai elementara notiune despre arta fotografica
O sa va urmaresc.Se pare ca am multeee de invatat de la voi
fotografiat placut!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
hanako2004 spune:
vreu si eu aicisper ca ma primiti si pe mine in grupuletul vostru
sunt si eu o amatoare de poze (mai mereu am camera dupa gat)
am venit si eu azi cu cateva pozici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/9b84scd&urlhint=actn,ren%3as,55%3af,0
sper sa va placa
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by devylla
adi2003 e foarte frumoasa poza,ce aparat ai?eu am primit de ziua mea un pentax,insa nu e digital,ma pun pe strans bani sa-mi cumpar digital,pana atunci lucrez cu asta.
Acum am Canon A610. Anul trecut aveam un Benq digital, dar era slabut.
Florile mele
nikomiko spune:
Ma bucur tare daca ati gasit ceva sa va placa
Devylla, din pacate, nu lucrez in domeniu. De fotografiat (sau de jucat de-a fotografia mai bine zis) m-am apucat acum vreo 3 ani aproape... de cochetat cu fotografia, am cochetat de cand eram mai mica si tatal meu era pasionat de fotografie si eu imi mai bagam nasul pe la el.
Am si mostenit aparatul lui, un Zenit misto de tot. Dar filmele le duceam tot in oras la developat, asa ca era si scump si prea mult nu am dat inainte.
De vreo 3 ani avem aparat digital, asa ca am inceput sa-mi bat capul mai tare. Deci fac si eu parte din generatia digital + photoshop.
Primul nostru aparat a fost un HP945, cu care am invatat cele mai multe lucruri si mi-e drag tare, desi acum ii cam simt lipsurile, iar de vreun an mai avem si un Canon EOS 300D. L-am cumparat chiar cand a aparut EOS 350D, asa ca la al nostru tocmai ii scazuse pretul si a fost mai ok.
Despre fotografie, cele mai multe lucruri le-am invatat si eu de pe unde am putut, de pe net, de pe diferite forumuri, din reviste. Poate a contat ca mi-am si trimis poze la tot felul de concursuri, desi la cele mai multe n-am castigat nimic, decat experienta , dar asa, putin cate putin, se aduna...
hanako2004, parca m-am vazut pe mine cand ziceai ca mai tot timpul esti cu aparatul dupa gat
Sa ma vezi pe mine, mai ales cand l-am luat pe al doilea, mai catre inceput, ca plecam cu amandoua aparatele dupa mine si normal ca le tineam pe amandoua la gat, ca sa fie la indemana
Acum merg din ce in ce mai rar cu amandoua, HP-ul cam pierde teren... dar asta e...
adi2003, sfaturi nu prea stiu sa dau asa la general... daca ma intrebati pe cazuri speciale pot sa-mi dau cu parerea, dar asa la general nu prea stiu ce-as putea spune.
Mie imi place super tare fotografia de calatorie. Din pacate nu calatoresc chiar asa des cum mi-ar fi placut. De-asta m-am si gandit sa-mi fac un blog despre fotografie de calatorie (l-am pus la primul link). Deocamdata e cam golas, dar sper sa ma tin de treaba si sa mai scriu in el .
Dar imi place si sa "vanez" chipuri de oameni prin oras, si macro-ul imi place, asa ca sincer, nu prea stiu cand e vorba de sfaturi asa la general cu ce as putea incepe
catutza, e adevarat ca trebuie sa ai si mana buna, dar desi unii sustin sus si tare ca asta e cam tot ce iti trebuie, eu as zice si ca un aparat bun e "a doua mana buna" pe care e bine s-o aibe orice fotograf... doua maini bune sunt mai bune decat una singura
Si eu sustineam sus si tare ca mana buna e excelenta si e tot ce-ti trebuie... asta pana am simtit diferenta dintre aparatele noastre.
Apoi am inceput sa-mi dau seama cate lucruri "pot" sa fac (ca de fapt multe le face aparatul, eu doar il ajut ;) ).
Dar si reversul e adevarat, fara mana buna, poti avea oricate aparate, ca tot degeaba
Ok, sa ma si opresc, ca vad ca-s cam vorbareata si sa nu ma dati afara daca ma intind asa mult de la inceput.
- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work
catutza spune:
Asa cum am promis am revenit cu poze.
Devylla , multumesc ca te-ai uitat la poze. Ce ma bucur ca ti-au placut
Eu am un Olympus C350, e bunicel, darvreau altul mai bun. Dar nu stiu cand o sa-i vina randul sa-l schimb .
Edit: Niko, super aparatul tau, asa vreau si eu!!!!! Cat ai dat pe el? De unde?
Peisaje
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
mihaser spune:
Salutare!
Mai traiesc si eu...insa tare greu imi e sa ajung la PC. Bun venit noilor fete!
Sabrina vreau si eu cursul!
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
devylla spune:
Ange multumesc mult pentru aprecieri.Ma bucur de fiecare data cand cineva le gaseste frumoase.Te astept la subiect,si invatam impreuna..Ce zici,te trec pe listuta?
Irina bine ai venit...eu ti-am mai admirat pozele.
Mihaela adresa de mail pe Pm sau aici daca nu te deranjeaza si-ti trimit cursul.
Nicoleta se vede ca ai ceva lucru in spate...ca ai mai furat de la tatal tau...si ai mostenit si ceva talent.Ai mana de artist...
Momentan nu pot sta mult,mai revin,sa modific si listuta.
Felelor inca o data,daca aveti idei,orice fel,cum sa ne organizam...yo stiu...concursuri intre noi(idee personala) va rog sa spune-ti.Facem aici competitie
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
mihaser spune:
Sabina este mihaser@yahoo.com. Multumesc mult!
Pupici!
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
niko sunt super pozele tale! bravo!
Fetle sper sa apuc sa vad toate pozele cat de curand! pupici!
Pozele noastre