Clubul photo
Raspunsuri - Pagina 22
ciuf spune:
Diana, faine pozele tale. Imi place mult pisicul
.
Adi2003, superb apusul de soare. Ce culori!!!
Numai bine
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ppisic spune:
Simina, e fain apusul, oare daca scoti putin din zgomot cum arata? Fain ca ti-a inflorit craciunita, ale mele deocamdata nu dau semne de bobocei ![]()
Ciuf, pisoiul ala portocaliu e vecin cu noi, tare prietenos cu noi, dar e in conflict cu pisicul nostru
Mai exact al meu e speriat tare, cand il vedepe celalalt in preajma prinde o viteza maxima la alergat
cu exceptia situatiei cand sunt despartiti de geam, atunci e tare viteaz al meu
da cu labutele pe geam si miauna spre mine ![]()
-------------------
Diana
catutza spune:
Unde a-ti disparut toate?
Faceti poze sau va pregatiti de sarbatori?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
nikomiko spune:
Mihaser, ati ajuns la munte? In caz ca inca nu, atunci bafta mare sa aveti parte de zapada!
Ma bucur ca ai gasit ceva pe-acolo care sa-ti placa.
Noi o sa trecem prin Timisoara acum cand mergem de sarbatori acasa, nu stiu insa cat stam. Oricum, daca vrei, lasa-mi, te rog, un nr. de telefon pe pm si in caz ca stam cat de cat si in Tm, atunci dau un semn ceva. In ultima vreme din pacate am stat tot mai putin in Timisoara :(
Mihaela_s, ati reintrat in normal cu cursul?
Ce-ati mai facut/invatat nou? Povesteste mai mult cum merge treaba la curs, ca eu sunt curioasa tare ![]()
Ppisic, bine ai venit si sa speram ca o sa-ti placa aici!
M-am uitat prin pozicile tale si am gasit multa faine. Asta imi place tare.
Adi2003, faina floricica ta (craciunita e, nu? - cel putin eu asa ii spun la a mea, poate oi fi botezat-o eu asa
). La apus culorile sunt ft. faine, dar cum zicea si Diana, daca ai putea scoate cumva zgomotul. Eu folosesc Neat Image pt. scos zgomotul, dar am numai versiunea de test si nu face treaba deosebita tot timpul :(.
Catutza, ai gasit pana la urma programel? Cauti numai sa scrie pe poze sau sa poata face mai multe prelucrari?
Poze prea multe in ultima vreme n-am prea facut. Acum in week-end abia am reusit sa ajungem si noi la primarie si am facut si niste pozici cu ocazia asta. Daca vreti sa le vedeti, sunt aici.
Va pup si va urez de-acum Sarbatori fericite! si un mod cu desaga plina cu tot ce va doriti voi!
- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work
catutza spune:
Niko , am gasit un programel, mi l-a trimis o fata draguta, stie ea cine e
. Dar tot nu e ce vroiam eu. Eu vreau sa pun o poza de-a Biancai si pe poza sa scriu "La multi ani,2007!", iar in partea dreapta sa scriu o poezioara, sau pe spatele pozei.Dar...nu am gasit asa ca am renuntat la idee si voi trimite clasicele felicitari de Craciun iar in plic voi pune si o poza de-a Biancai (asta la prietenele plecate din tara).
Eu nu vad nicio poza de la primarie. De ce oare?!?
Va pup si va astept la "barfe" mai des,
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Sabina spune:
Dragele, eu am fost ocupata.
Am scris aici doua articole despre fotografie:)
www.fotomozaic.ro
Citit toate, ca-s bune, nu numai ale mele:)( ale mele au tutlul alter ego si articol galben)
dar cel despre Manual de emigrare e preferatul meu.Va previn, poze pariziene.
miam, miam;-))))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
sandra20 spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Aseara am reusit sa-mi pozez perusul zburand.
Florile mele

....abia dupa ce am vazut poza am realizat ca era vorba de perus.....de,graba strica treaba
...frumoasa poza oricum...vin si eu in clubul vostru,dar nu pot sa intru prea des...mai rarutz ca-i mai dragutz
revin cu poze mai tarziu ...see ya

mihaser spune:
Salut fetele!
Niko am fost la munte si ne-am simtit minunat! Am aicicateva poze facute de prieteni ptr ca aparatul nostru a avut o problema inca de la prima poza
. Ti-am trimis PM ![]()
Foarte faine pozele de la primarie!
Sabina felicitari ptr articole!
O sa le citesc pe toate in vacanta...Sper sa reparam si aparatul pana atunci!
Pupici tuturor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
nikomiko spune:
Sabina, am citit acum articolele si mi-au placut, in-dis-cu-ta-bil ;)
Ce site e asta Fotomozaic? Cat de cat m-am plimbat si eu pe site-uri de foto romanesti, e drept, in ultima vreme am cam tras chiulul, dar pe asta nu-l vazusem.
Celalalt articol de care ziceai, Manual de emigrare, mi-a adus aminte ca eram datoare cu niste poze din Franta. Nici acum nu le-am pus la mine in blog. Tot imi spun ca le pun, le pun si tot timpul intervine ceva mai important de facut si uit de ele. Le-am pus totusi undeva pe net, cine vrea sa le vada, dati un semn pe pm, ca sa nu pun link aici si va zis si "instructiuni de folosinta" ![]()
Catutza, pai cel mai usor programel numai de scris pe poze e Paintul care vine automat cu Windowsul. Daca ai Windows pe calculator instalat, atunci ai sigur si Paint.
Eu am obiceiul sa recomand tot timpul GIMP. E mai greut putin pana te obisnuiesti cu el, dar pe urma stie multe, dar sigur prea multe daca tu numai de scris pe poze ai nevoie. Oricum, e gratuit si are varianta si de Windows si de Linux, daca o sa ai timp si iti place, poti sa-l incerci.
Uite www.basic-digital-photography.com/top-5-free-photo-editors-for-windows.html" target="_blank">aici am gasit o listuta cu cele mai faine 5 editoare gratuite pt. windows. Eu nu le-am incercat pe toate, dar poti vedea ce-i cu ele.
Eu cel mai mult folosesc Adobe Elements din cauza ca il am cu licenta venit cu aparatul si daca tot il am, atunci il si folosesc :)
Nu stiu de ce nu vezi pozele de la Primarie :( Ai facut click pe cuvantul "aici"? Ca ala e un link catre blogul unde sunt pozele. Uite, mai incerc o data: fa click aici :) .
Sunt primele poze, unde titlul e "Haben Sie Wien schon bei Nacht gesehen? (Have you ever seen Vienna by night?)", sunt mai multe pagini, le vezi acolo imediat sub prima poza.
Adi2003, interesant perusul tau. Eu tot timpul i-am vazut stand, interresat sa-i vezi ca si zboara, nu-s numai asa de decor 
Sandra20, bine ai venit. Am tras putin cu ochiul la pozele tale, sa stii. Poate ai candva timp sa faci un articol ca si cele ale Sabinei despre nunta. Pozele de la nunta mi-au atras cel mai tare atentia si as fi curioasa tare de amanunte... sa nu ma bati 
- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work