Clubul photo
Raspunsuri - Pagina 17
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by arinna
Am pus si toamna
Frumoasa toamna pe la voi.
Florile mele
mihaser spune:
Salut!
Foarte frumoase pozele cu toamna...imi place mult ultima!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
diplodocus spune:
Am vazut o multime de poze frumoase...ale voastre...
M-am tot gindit daca sa pun si eu dintre ale mele( pe care, dupa lupte seculare am reusit sa le pun intr-un album, citeva...)
Si mi-am dat seama ca toate le am facute dinainte de a se naste buburuza mea ...
Ar fi cazul sa ma mobilizez sa mai imortalizez ceva...
Recunosc: sunt intr-o faza in care prefer sa admir fotografii...Ale voastre
devylla spune:
arrina frumoasa toamna la tine
diplodocus pozele tale sunt foarte frumoase,si ai imaginatie bogata
Aici inca nu a venit toamna,da semne natura dar mai am de asteptat nitel.
Am schimbat albumul l-am trecut pe webshots,e mai jos cu acelasi nume,am uploadat ceva poze...o parte.Sper sa va placa.
japonia prin ochii unui amator
Sabina Y
arinna spune:
La noi vine iarna - desi suntem in sud, spre Toronto!
Ieri a fulguit, azi sunt 2 grade, noaptea au fost minus...o sa se "incalzeasa" din nou duminica, adica 10 grade ziuaAcum vajaie un "crivatz"pe la geamuri...se aud toate fruzele cum fasaie, parca-s vii, si sar si se-nvartesc ....ciori croncane, pescarusii tipa....cerul inorat...numai copacii colorati mai incalzesc putin atmosfera....tare romantic( din pacate numai in viziunea mea )
Diplo, ( interesant nume )e mortal tigrisorul tau, mi-a placut mult! Si frumos si simpatic!
Si matzele si curmalele...:)Nu mai pot dupa matze!Am lasat si eu 3 in tara si e rau fara ele...
arinna spune:
Miha, ti-a placut frunza? .. era acolo in drum, atunci...mi-a placut chiar si asa ciuruita...imi place sa le pozez asa cum sunt , fara sa modific eu ceva, imi plac prea mult...
Devylla, apetisanta tigara- eu nu mai fumez de vreo 3 ani dar parca mi-ai trezit ceva amintiri placute
Mi-au placut si matzele si bietul cangur si podul si papusile:)
Eu am o gramada de poze, si de anul trecut, nu stiu cand o sa reusesc sa le pun pe toate...
diplodocus spune:
SABINA, ARINNA, mersi de admirat pozele, si mai ales tigrisorul meu... El e capodopera vietii mele, pina acum
La bunica , in Moldova...
adi2003 spune:
Imi infloreste o gardenie.
Am pozat-o cu si fara stropi de apa.
Care fotografie va place mai mult?
Florile mele
diplodocus spune:
ADI, mie imi place mai cult, cea cu stropi...E super...Ca toate florile tale pa care le-am mai vizionat o data