Clubul photo
Membri ai clubului
1.adi2003
2.ange
3.arinna
4.Cata(catutza)
5.Ioana(diplodocus)
6.Irina(hanako2004)
7.Mihaela(mihaela_s)
8.Mihaela(mihaser)
9.Nicoleta(nikomiko)
10.Petro(pet.cost2005)
11.Sabina(devylla)
12.Sabina(sabina )
13.saddie
14.Sanzi(sanzi_ana)
15.Valeria(ciuf)
Despre fotografie:www.egirl.ro/Istoria-fotografiei,a484.html" target="_blank">Istoria fotografiei(1),Istoria fotografiei(2),www.eurocor.ro/curs.php?curs_id=28" target="_blank">Arta fotografica-cursuri prin corespodenta,Fotografii diverse,pe categorii,Laborator foto,www.badorgood.com/" target="_blank">cu si despre fotografii,www.fotomagazin.ro/" target="_blank">Un forum dedicat fotografiei din Romania,www.punctum.ro/gallery.php" target="_blank">punctum,www.treklens.com/gallery/" target="_blank">Fotografii si fotografi din intreaga lume
Daca sunteti nemultumiti/e de listuta,sau doriti sa faceti completari,va rog sa-mi scrie-ti pe PM.
Adresa de mail a clubului: club_foto@yahoo.com
Buna tuturor!
De ceva vreme in timpul liber fac poze,ma joc cu aparatul foto.
Nu stiu mai nimic despre reguli de baza.
Stiu ca sunt membri care fac poze...ce ar fi sa ne adunam si sa impartasim idei,sfaturi...poze...?
Ia sa vedem reusim?
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Raspunsuri
devylla spune:
Chiar nimeni?
Hai ca poate mai invatam cate ceva...si mai schimbam pareri,opinii.
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
pet.cost2005 spune:
Buna!
OOOOO ... ce onoare pe mine sa fiu prima care inaugureaza acest club! Bineinteles, nu se pune initiatoarea clubului, ea e in frunte!
Si eu sunt pasionata de fotografii ... si tin fff mult la ele. Da' imi place si sa ma "joc" cu ele pe comp, nu numai sa fotografiez. Asta cand am timp ... Nici eu nu am facut cine stie ce studii de specialitate, sa zicem ca sunt autodidacta si incerc sa "fur" de pe la altii secrete pretioase.
Tu la ce te referi ca te joci cu aparatul? Adica fotografiezi ce-ti pica prin jur, peisaje, nori, pasarele etc? Eu incerc sa combin ... adica atunci cand fac foto de familie dar vad in jur si ceva interesant ... hop cu aparatul! Uite, ca sa vezi despre ce vorbesc, o f mica parte a pozelor mele.
Pupici si .... la cat mai multi pasionati de foto in clubul nostru!
Petro
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
pet.cost2005 spune:
Sabina ... faine tare fotografiile tale! Acum le-am vazut si am inteles la ce te referi cu jucatul cu aparatul foto. Bravo!
Petro
devylla spune:
Petro bine ai venit!Sper sa ni se mai alture si alte/alti fotografi amatori sau profesionisti.
Si eu incerc sa fiu autodidacta,sa fur de ici colo informatii pretioase,cum se zice ca meseria nu se invata,se fura.
Chiar ma gandeam sa merg la niste cursuri.Insa momentan nu am cum.
Ma bucur ca iti plac pozele mele,eu insa le gasesc foarte multe defecte.Cele mai recente sunt cele de la Tsunoshima sea.Astea imi plac foarte mult.Dar le gasesc o mie de greseli.
Si eu ma joc cu ele pe calculator,incerc.Nu am un program performant...am luat de curand un trial.
Tu folosesti ceva program de editare?
Imi cer scuze ca nu am avut timp sa iti vad pozele,o sa incerc pe dupa-amiaza,sa vad cum am timp.
pet.cost2005 spune:
Salutare, Sabina! Iata-ma! Vad ca deocamdata suntem numai noi doua, dar mai speram sa vina si altii.
Da, imi plac mult pozele tale. Asa si eu gasesc o mie de defecte la ale mele, da' pasiunea conteaza si mergem inainte. Ca si program de editare ... nu pot sa spun ca am cine stie ce Microsoft Picture It (pe care il avea comp. meu) si alte versiuni gratuite de pe net (Picasa, PhotoImpression 4). Am si o versiune de Adobe Photo Shop da' nu cred ca e ala programul original sau nu stiu eu sa il folosesc pt. ca nu mi se pare chiar asa de "accesibil", adica nu ma folosesc prea mult de el. Iar ca si program fff bun, complet pt. organizarea fotografiilor, crearea de albume mi se pare Photo Story 3 for Windows (tot de pe net luat, gratuit). Asta imi place la nebunie, poti ordona fotografiile, pui efecte diverse, coloana sonora si comentarii scrise pe ele. E fain tare, l-ai incercat?
Am sa ma ocup sa iti pun cateva poze facute de mine cu flori si alte prostioare intalnite prin calatoriile mele.
Cu ce te ocupi momentan? Lucrezi? Eu sunt casnica deocamdata si m-ar fi interesat niste cursuri de fotografii da' nu prea stiu unde sa ma interesez aici daca se fac asa ceva.
Te pup si pe curand!
Petro
devylla spune:
Buna Pedro,
Vad ca tot noi doua pe aici.Pacat ca nu sunt si alti forumisti interesati.
M-am uitat in week-end putin la pozele tale.Sunt foarte reusite.
Apropo de Photo Story 3,nu stiam de el si l-am downloadat,insa merge decat pe windows XP.ASa ca trebuie sa il rog pe sotul meu sa imi instaleze XP-ul,eu am momentan 2000-ul.Am folosit cateva variante de pe internet,trial-uri.Dar nici unul nu m-a convins sa il cumpar.Si m-ar multumi daca as gasi o varianta gratuita pe internet.
Mai este un program:Photo Filtre.Laudat de catre multa lume.
Nu stiu daca ai aflat,e un concurs foto pe hotnews,cu premii valoroase.Pentru amatori si pentru profesionisti.Eu nu pot participa ca nu prea am poze facute in tara,dar daca tu ai avea merita sa incerci,uite aici:http://www.hotnews.ro/concursfoto/concursfoto_poza.php?offset=72
Mai stiu un site,unde iti poti pune poze facute de tine,acolo sunt si eu membru,e tare fain site-ul:http://www.treklens.com/
Eu lucrez,insa nu full-time,lucrez intr-o firma de printing-copy...
Pei cauta pe internet la tine in oras,daca sunt cursuri.Eu zic ca trebuie sa fie.
Eu am niste prieteni care se ocupa de fotografii,sunt pasionati,si ma gandeam sa ii intreb de niste cursuri in oras.Insa asta cand o sa imi cumpar un aparat mai performant.Insa aasta nu stiu cat de curand va fi,sunt alte prioritati inainte
Te pup si o zi buna!
pet.cost2005 spune:
Ciao, Sabina!
Eiii ... perfecte pozele mele! Esti tu o draguta! Imi place ideea cu concursul de fotografii si link-ul pe care mi l-ai dat. Merci mult! Cred ca am sa ma inscriu. Cat priveste celalalt link ... eu folosesc www.fotomagazin.ro/" target="_blank">asta. Arunca-ti si tu un ochi pe-aici. Am incercat sa pun cateva foto facute la Roma, dar nu am reusit. Am sa mai incerc. Nici eu nu am un aparat performant, dar ... deocamdata e bine si asa.
Da, am sa dau o cautare pe net si am sa ma interesez mai bine despre niste cursuri foto poate am sa gasesc ceva.
Cat despre programul Photo Story ... incearca-l si spune-mi daca iti place ... mie, da, f mult!
Ok, pupici si ne mai auzim!
Petro
diplodocus spune:
Buna fetelor!
Vreau si eu in clubul vostru
Si mie imi place sa fac fotografii, dar n-am utilizat(inca )nici un program pe klc...O sa citesc mai cu atenttie ce ati scris si o sa vad ce programe imi pot si eu instala
Sper sa pot sta deseara sa pun mai multe poze de-ale mele, pina atunci va arat buburuza mea...
pet.cost2005 spune:
Salut!
Bun venit, diplodocus! M-am uitat pe pozele buburuzei tale, sa va traiasca, e dulcica tare! Nu te speria ca nici noi nu suntem chiar experte (vorbesc despre mine), dar avem "microbul" in sange si ... stii tu, cu mai multa practica vine si experienta.
Sabina ... ocupata cu munca, vad ca nu mai da pe-aici!
Mai nou, pe langa fotografiat, ma mai delectez cu fotografii vechi, mai exact cu fotografii din Focsaniul de altadata. Am gasit un site unde puteti vedea fotografii de odinioara din toata tara. Chiar daca imi amintesc f putin, sau ceea ce imi amintesc eu nu este, imi place sa vad fotografii vechi.
Va pup si pe curand!
Petro
mihaser spune:
Salut fetele!
Si noi ne mai jucam cu pozele in photoshop...si ne face tati tot felul de poze cu tot felul de expuneri. El e pasionat de fotografie si ne-a dat si noua microbul.
Ne primiti?
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre