RAMONA BADESCU
Raspunsuri - Pagina 6
diadaniela spune:
mie mi-a placut tare mult videoclipul.
de tip nu va mai spun!![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
khristin spune:
Mai fetelor...am vazut si eu emisiunea La vitta e bella de pe Antena 1...Ramona Badescu parea la locul ei, nu cu prea multe fumuri, la fel si Kitty Cepraga, mai dar Ramona Bambola asta (care nu e una si aceeasi persoana cu Ramona Badescu) ...she made my day
, am ras cu lacrimi, v-o recomand pt. destindere ....n-a vorbit o boaba romaneste pe tot parcursul reportajului
toca numai in italiana....o emisiune pt. Romania 

.....intreba "commo se zice"?....aaaa 'Buna ziua', 'ma intimedezi mey'....pacat de unele asa-zise vedete...
PS: Dar cu Cristina Spatar, ce s-a intamplat cu presa de i-a ruinat relatia cu iubitu'?
Cristina
noi si poze mai noi
chiquitita spune:
Nici Laura Stone asta nu e vreo grozavie. Am vazut-o intr-o emisiune unde zicea ca si-a ales numele de scena STONE ca in liceu era neclinita ca o piatra (in caracter) si asa au poreclit-o colegii!!! Ca sa nu mai zic ca pronunta stone cu e desi si-a ales un cuvant englezesc
. Fusese o perioada cand avusese o incercare de lansare in Romania dar apoi nu s-a mai auzit de ea. Nu mi se pare nici o frumusete nici o voce prea buna. Spunea ca ea canta in cluburi de noapte, restaurante si e foarte cunoscuta in Italia.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Oana spune:
quote:
Originally posted by khristin
PS: Dar cu Cristina Spatar, ce s-a intamplat cu presa de i-a ruinat relatia cu iubitu'?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82199
Khristin citeste subectul de mai sus despre Cristina Spatar nu presa i-a ruinat relatia, ea singura si-a ruinat-o...

crista-s spune:
Deci dc e cunoscuta prin baruri .. m-am lamurit si cu "tanti" Stone ( citit asa ca italienii care pocesc toate cuvintele .. deci cu e final
)...
Acum sa ziceti voi cine e Ruxandra Galeriu www.newsoftheworld.co.uk/sven.shtml" target="_blank">aici in engleza din ziar , sau in www.corriere.it/Primo_Piano/Cronache/2006/09_Settembre/03/eriksson.shtml" target="_blank">italiana ca si asta e cintareata
.. Eu am banuit dupa nume ca o fii una dintre nepoatele parintelui Galeriu ca si alea se dadeau vedete .. dar asteptam lamuriri ..
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Oana spune:
Cristina am citit si eu azi-dimineata in presa urmatorul articol:
http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/42431/Nepoata-parintelui-Galeriu-amanta-lui-Eriksson
Daca imi amintesc eu bine tipa asta a facut parte dintr-o formatie Trio Galax acum mai multi ani care s-a cam destramat ca n-am mai auzit nimic de ele de multa vreme.
chiquitita spune:
Asta stiam si eu de alea de la Trio Galax, dar parca astea (Ruxandra si sora-sa geamana)arata altfel 

crista-s spune:
mama ce tare sunt .. radio shantz scrie pe mine ... ![]()
Nu m-am inselat ... Sarmanul om se invirte in mormint cind le vede pe nepoate cum "se dau in stamba" !
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
cicina spune:
Cristina, esti tare, santem pe aceeasi unda, imi place cum gandesti. Tare mult mi-ar place sa ne cunoastem, ce zici?
cicina
chiquitita spune:
Uite ca nu i se intampla numai lucruri bune nici in Italia:
http://www.hotnews.ro/articol_17675-Ramona-Badescu-eliminata-de-barbati.htm