Full CASCO - unde?
Raspunsuri - Pagina 2
clyo spune:
noi am avut full casco la Tiriac pana acum 2 luni.
zilele trecute am fost sa-mi reinnoiesc polita, am aflat cu stupoare ca s-a scumpit cu 35%.
au un programel in calculator, cu cat esti mai tanar si cu masina mai buna / puternica, cu atat valoarea este mai mare; explicatia: nu am destula experienta (am carnet de 10 ani, fac naveta pl-buc zilnic, am condus prin tara, prin strainatate), sunt mai agresiva in trafic (datorita varstei), deci pot fi implicata mult mai usor in accidente.
intrebare despre Tiriac:
in caz de accident / pagube, cum s-au comportat?
Oana spune:
quote:
Originally posted by clyo
noi am avut full casco la Tiriac pana acum 2 luni.
zilele trecute am fost sa-mi reinnoiesc polita, am aflat cu stupoare ca s-a scumpit cu 35%.
au un programel in calculator, cu cat esti mai tanar si cu masina mai buna / puternica, cu atat valoarea este mai mare; explicatia: nu am destula experienta (am carnet de 10 ani, fac naveta pl-buc zilnic, am condus prin tara, prin strainatate), sunt mai agresiva in trafic (datorita varstei), deci pot fi implicata mult mai usor in accidente.
intrebare despre Tiriac:
in caz de accident / pagube, cum s-au comportat?
In aceste conditii poti sa imi spui te rog ce varsta si ce masina ai? (aici sau daca nu pe pm...) Adica de ce naiba ti-a crescut cu 35%? Si eu in noiembrie va trebui sa imi reinnoiesc polita la Tiriac si nu stiu ce ma asteapta...
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Jocelyn spune:
Anul trecut am avut la Omniasig, au fost foarte prompti si nu am avut probleme cu ei. Anul acesta am facut la Astra pentru ca erau mai ieftini... acum poate nu o sa avem vreo surpriza neplacuta sa aflam si cum sunt.
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
grati.ela spune:
Eu am apelat la cei de la www.btwc.ro si mi-au ales cea mai avantajoasa oferta (anul trecut la Tiriac trebuia sa platesc pt Megane nou 860E in timp ce la Asiban 645E). Tocmai mi-am scos Fordul din service asigurat tot la ei si nu am avut nici cea mai mica problema. In plus, pe perioada reparatiilor cei de la firma de brokeraj imi pun la dispozitie masina (Supernova clima pt Ford ca e mai vechi si Citroen C3 sau tot Megane pt Megane ca-i nou).
Oana spune:
Gratiela si cat a costat contractul cu btwc? Am inteles din pagina ca este un alt contract incheiat separat de cel de Casco.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
aurora56 spune:
Eu am facut CASCO la BCR .Am avut accident in iarna din cauza poleiului si a unei masini parcate aiurea si ni s-au platit de catre BCR toate daunele (accidentul s-a produs din vina noastra ,noi am alunecat in masina respectiva). Chestia este ca, vara, cand sa ne platim rata am constatat ca era mai mare (din cauza accidentului -zic ei)desi suntem la ei de 4 ani .Cei drept, cheltuielile cu reparatiile au fost mai mari decat platisem noi in 4 ani .
MirelaV spune:
la tiriac am facut casco pt masina. mi s-a recomandat cea in euro. anual ar veni cam 514 euro. platesc in 2 rate
inteleg ca valoarea casco ar fi cam 5% din valoarea masinii..cam asa se calculeaza
MirelaV
pupicei pe burticei
Candy spune:
Cred ca vom bate palma cu Generali, ne-au facut o oferta de full Casco de 450 eur platibili in 4 rate trimestriale, suma asigurata aprox. 7500 eur, franciza 0% (masina e inmatriculata pe firma). In banii astia intra gratuit si o clauza de asistenta rutiera ptr strainatate, in sensul ca daca patesti ceva in afara tarii suni la un nr de telefon din Ungaria, unde se vorbeste romaneste si vin ei si iau atat pasagerii, cat si masina. Mie mi s-a parut super chestia asta. Daca facem cartea verde la ei iti fac gratis si extinderea Casco in afara tarii.
grati.ela spune:
Nu am platit nimic pentru contractul de utilizare a masinii lor pe timpul reparatiilor. Oricum vineri am scos Fordul din service si au fost extrem de corecti (la 45mil factura s-a decontat 100% - spun asta ca la Tiriac tot cu Fordul am avut de dat 3 milioane ca asa a vrut nenea de la daune).