Pentru aspirante!Povestea mea -partea 1
Raspunsuri - Pagina 2
lili spune:
Greseli pe care le-am facut la prima sarcina pierduta:
- nu m-am dus la spital de la primele contractii usoare care nu mi s-au parut importante ( era si lipsa de experienta )
Deci, fetelor orice sem minor, orice nelamurire trebuie urgent semnalata dr. chiar daca l va considera nebune;
- m-am bazat exclusiv pe experienta prietenelor mele in ceea ce o priveste pe Dr. Ranga.
As imparti dr. in :dr. profesionisti, dr.indiferenti si dr. incompetenti.Daca pe langa faptul ca sunt incompetenti mai sunt si spagari este dezastru .dr. Ranga nu pot sa spun ca este incompetenta ( ar fi doar o presupunere) dar este sigur indiferenta si umbla numai dupa spagi,si cred ca are o inima de gheata.
eu una nu as sfatuii pe nimeni sa nasca ecu ea... dar..poate sunt subiectiva..
- nu am cerut dr. sa-mi arate rezultatul analizelor mele si sa faca autopsia copilului.A fost o mare greseala , pentru ca am ajust ulterior la o concluzie eronata asupra motivului pierderii sarcinii ceea ce a dus la o alta pierdere de sarcina.Desi, intotdeauna este bine sa intrebati tot ceea ce va vine prin cap, sa nu va multumiti cu idea ca "asa a fost"
Lili
Cloe spune:
Lili,
am citit si partea 1 si 2. Imi pare atat de rau ca ai trecut prin atatea! Iti doresc sa iti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste toate, sa iti gasesti linistea sufleteasca si sa iti dea Dumnezeu un bb sanatos!
Neaparat sa faci toata investigatiile necesare, sa afli de ce ai pierdut sarcinile, ca sa nu se mai repete.
Te pup
cloe
Garofitza spune:
Nu-mi vine a crede ochilor!!!!!!!!!
Ce durere in suflet si ce criminali sunt in spitale!!!!!!!
Au ramas ca pe vremea rascoalei de la Bobalna!!!! Tot aceleasi comentarii nesimtite si neprofesionale. Nu se vor schimba NICIODATA!!!! IMI ESTE SCARBA!!!!!!!
NIMIC NU SE SCHIMBA SI NU SE VA SCHIMBA NICIODATA!!!! ATITUDINEA VA FII MEREU ACEEASI!!! SCARBA!!!!SCARBA SI RUSINE!!!!
Lili, iti urez tot binele din lume si sa ai un bb cat mai curand!!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
adda spune:
O, Doamne!!! Cum de pot exista oameni atat de insensibili??? Si inca si medici pe deasupra! Eu sunt o fire calma, dar nu stiu ce faceam daca eram in locul tau, Lili ...Cum se poate asa ceva???
sorana spune:
Parca nu imi vine sa cred!
Cum e posibil asa ceva?
Este inuman, juramantul lui Hipocrat nici nu mai intra in discutie!
Si o prietena povestea ca a sunat la o ginecoloaga la 35 saptamani, duminca, la 8 dimineata, aia i-a zis: i-a no-spa si poate ne vedem mircuri, prietena respectiva a nascut duminica la 10!
Un dr. ginecolog ar trebui sa poata fi gasit oricand si sa vina imediat la spital, chiar daca vine degeaba!
Dr. cu care am nascut eu a ajuns la spital in 1/2 de ora de cand am sunat-o, ea a insistat sa vin repede (eu ma mai lalaiam).
bb Monica si Sorana
lilib72 spune:
F.F.F TRIST...
IN VIATA INTALNESTI TOT FELUL DE OAMENI UNII CHIAR NENOROCITI CA ACESTIA PE CARE I-AI INTALNIT TU DAR DUPA CUM SCRII ESTI O FATA CURAJOASA SI PUTERNICA ITI DORESC SA NU MAI AJUNGI IN ASTFEL DE SITUATII SI VISUL TAU SA DEVINA REALTATE.
DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE.
LILI SI DARIA
anis spune:
Citind cuvintele tale...pline de tristete....nu am avut cum sa nu ma gandesc ca ....CRED CA EU I-AS STRANGE DE GAT PE ASA ZISII DOCTORII.....nimeni nu e perfect si poate sa greseasca ...dar sa lasi in voia nesimtirii sufletul unui om si tu sa fii linistit ca :"lasa ca mai faceti voi alt bebe".....mi se pare strigator la cer..SE PARE CA UNII OAMENI SUNT OAMENI DOAR FIINDCA II NUMIM NOI OAMENI......
Nu pot decat sa sper ca Dumnezeu sa-ti rasplateasca suferinta, trimitandu-ti un ingeras!!
Pupici
AniS
dialu spune:
Unele persoane chiar nu stiu de ce si-au ales meseria de medic. Adica poate stiu, pentru presupusele avantaje materiale care le poate aduce aceasta, vezi spaga, cadouri, etc. Dar pe langa ca le lipseste "harul", le lipsesc precis si cei 7 ani de acasa. Pentru ca in acesti 7 ani se invata bunul simt si respectul fata de ceilalti si mai ales fata de pacientii lor. Calitati care am observat ca lipsesc cu desavarsire, din povestirile voastre, multor medici di Romania. Este foarte rusinos!
Draga Lili, scuze ca am inceput cu aceste lucruri, dar nu m-am putut abtine. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asemenea momente horror si imi dau seama ca ai suferit foarte mult. Ma bucur insa ca ai putut depasi aceste necazuri si nu ti-ai pierdut speranta.
Iti doresc sa ai parte de acum incolo numai de zile senine si intr-o zi sa poti privi in ochisori pe bebelasul tau.
Diana siPatric