Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 5

irinatunza spune:
irinatunza spune:
 O sa caut si eu sacut de dormit ca la iarna trebe. Sa vad pe unde gasesc. In Iasi nu este Cora, dar gasesc eu pe undeva.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
     poze Sabina  

monica70 spune:
monica70 spune:
 Buna dimineatza!
Eu am avut program de tzatzileala acu  dupa greva de zilele trecute.Adica Diana a supt la culcare pe la 22,apoi la 24
 dupa greva de zilele trecute.Adica Diana a supt la culcare pe la 22,apoi la 24  ,la 5 si la 8 . Nu mai pricep nimic
,la 5 si la 8 . Nu mai pricep nimic 

MONI  de
 de DIANA (01.01.2006)
 DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA 
http://www.dropshots.com/jerpelm

irinatunza spune:
irinatunza spune:
 Fetelor , ati auzit de crema pentru bebelusi Dessitin ? Ca vine prietena mea din SUA si a zis ca-mi aduce din asta pentru Sabina ca e f buna , iar bebelina ei care are 7 luni n-are probleme de la ea.
   M-as risca Teo si cu altceva , dar parca mi-e groaza s-o vad impinzita cu bubite de fiecare data cind incerc ceva nou.  Si ma intreb mereu daca o maninca cind ii apar. Mi-e mila de ea. Dar la un moment dat tre sa scap de uleiul asta ca imi maninca zilele. De fiecare data cind o ung imi apare in minte imaginea unui pui ce trebe pus la cuptor.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
     poze Sabina  

szaboali spune:
szaboali spune:
 Deci numai eu nu am vazut  (poate nu am un calendar bun,ca in asta al meu nu e nici o cruce
(poate nu am un calendar bun,ca in asta al meu nu e nici o cruce  ),pai atunci sa le spunem La multi ani! si celor care se numesc ION sau IOANA
),pai atunci sa le spunem La multi ani! si celor care se numesc ION sau IOANA
  la toti bebeii
 la toti bebeii
ali
 poze IARINA(16.02.2006)
 IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
 IARINA la 6 luni

szaboali spune:
szaboali spune:
 irinatunza bravo lui Sabinuta ca a papat
 bravo lui Sabinuta ca a papat 
Monica si pe Dia o felicitam ca a tzatzalit asa de mult
 si pe Dia o felicitam ca a tzatzalit asa de mult 
toanca sacul ala care l-ai luat tu e cu fermoare? si nu are maneci...nu? La multi ani lui Alexutul tau.
 sacul ala care l-ai luat tu e cu fermoare? si nu are maneci...nu? La multi ani lui Alexutul tau.
ali
 poze IARINA(16.02.2006)
 IARINA(16.02.2006)
 IARINA la 6 luni

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 neata  si   tuturor  sarbatoritilor
  tuturor  sarbatoritilor
SZABOALI    bravo  ac  i  afci  program  printesei
MONICA  lasa  cupilul  ac recuperaza   
fetelor  ieri  stefanut  a  cazut  rau  si  si a  facut  o  mandrete  de  cucui  in  frunte  de  am  zis  ca  mor  eu  m am  repezit  as  l  prind  si  mai  rau  s  a  lovit  am  sunat  dr  acre  a  zis  ac  daca  nu si  a  pierdut  cunostinta  e  ok  si  as  i  pun  repede  miez  de  paine  inmuiat  in  vin  rosu  si  mam  chinuittttttttt  sa  desfac  o  sticla  de  vin  de  imaia a venea  s  o  sparg  ;  pana  la  urma  am  reusit  am  pus  copilului  pe  frunte  miez  cu  vin  si  a  adoremit  in  scaunul  de  masina  apoi  m am  dus  sa  ma  spal  si  cand  m am  intors  ce  credeti  ca  facea  baiatul?  papa  painea  de  pe  frunteeeeeeeeeeeee   ...........  bine  ac mam  intors  rapid  ca  altfel
 vai  de  capul  meu
  vai  de  capul  meu  
stef  12  02 2006si  bia 12 12  1997 poze stefan

szaboali spune:
szaboali spune:
 Cosmi  sa ii treaca lui Stefanut sa treaca repejor cucuiul ala si bine ca nu a fost  mai grav. Bine ca ai fost pe faza si nu a apucat sa pape painica aia ca dupa aia cine stie cum se comporta si nu stiai ce are saracutul.
 sa ii treaca lui Stefanut sa treaca repejor cucuiul ala si bine ca nu a fost  mai grav. Bine ca ai fost pe faza si nu a apucat sa pape painica aia ca dupa aia cine stie cum se comporta si nu stiai ce are saracutul.
ali
 poze IARINA(16.02.2006)
 IARINA(16.02.2006)
 IARINA la 6 luni

monica70 spune:
monica70 spune:
 FETELE scuze,abia scriu ca-s la birou si e balamuc,circulatie ca in gara de nord 
Am niste draci 

ca saptamana viitoare cand trece IRINA prin Arad,vine si patronul si nu stiu cum dracu sa fac sa lipsesc o zi,ca asta e crizat rau (mai ales ca lucrez doar 6 ore pentru ca alaptez
 ca saptamana viitoare cand trece IRINA prin Arad,vine si patronul si nu stiu cum dracu sa fac sa lipsesc o zi,ca asta e crizat rau (mai ales ca lucrez doar 6 ore pentru ca alaptez  )Ce fain era sa vina in WE
)Ce fain era sa vina in WE 

Sau sa nu vina si macaronarul ala
Sau sa nu vina si macaronarul ala  Da tot fac eu cumva
 Da tot fac eu cumva 

COSMI  

Mai le zic si eu la multi ani desi nu mai stiu cui si de ce cu atatea sarbatori 

MONI  de
 de DIANA (01.01.2006)
 DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA 
http://www.dropshots.com/jerpelm

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 Sarut  mana  fetelor  de  incurajari  
SZABOALI  ar  iaurt  ii  dai?
monica  BAGA  SI  TU  O  MINCIUNA  DESPRE  BEBE  AC  TB  AS  MERGI  UNDEVA  CA  ITALIENI  SUNT  SESIBILI  LA  reclama - reclama mascata I

stef  12  02 2006si  bia 12 12  1997 poze stefan

CRED  CA  DE  LA  VIN
  CRED  CA  DE  LA  VIN