Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 11
Ursoaica spune:

Gata o vinzi? Cu cat dai kg?

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinatunza spune:
Anasol, pina ieri a facut greva foamei cu maxim 200 de laptic pe zi si cite o banana si ceva legume, plus iaurt.
Azi a papat mai bine parca. Am reusit pina la ora asta sa-i dau 4 mese, asa ca am speranta ca mai reusesc inca una pe la vreo 10, 10 jumate.
In rest, zice toata ziua "baba", "aba", "abu" si era sa cada azi din pat. Si acuma tot cu "baba' e. Cred ca a facut si ceva in pantaloni ca prea miroase a sconcs pe-aici.
Asa zic si eu, ca daca era sa nu-i priasca Sabinei iaurtul ala facea deja pina acu ceva , ca sunt vreo 4 zile de cind ii dau. Numa ca eu pe linga iaurt ii strecor si citeva lingurite de pireu de legume cu carnita, ca altfel nu papa deloc legume.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Moni, e mortala Dia in sacosa ![]()
poze Sabina
Ursoaica spune:
Fetele care dati Milumil, care ati trecut la nr.3?

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
mirela10 spune:
URSU ,TI-AM trimit mesaj pe mess
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
J G spune:
Monica nu-mi mai zice de muuuuummm.... uuummmmm.... ca asta e muzica de fond de vreo saptamana. Acum se bate cu o revista dar nu prea ii place. Chiar vroiam sa va intreb, cum va jucati cu bebeii? Ca eu nu prea am succes. Am cateva scheme care o distreaza dar se plictiseste in 2 minute. Ce sa fac? Si in rest, cu ce-i tineti ocupati? Ma refer la cei care nu au plecat inca la plimbare.
Giova am iesit adineauri dupa ceva de la magazin si da-i s-o imbrac pe Carla... desigur iar am avut un soc cu cate haine o mai incap de fapt, ca despre multe haine mai groase doar aveam impresia ca o incap.
rezultat: dezastru.
J si Carla (05.02.2006)
szaboali spune:
Seara buna gagicute, am venit si noi acasuca de pe drumuri
dar e taaaaare frig la noi si cred ca vremea asta trece peste toamna si vine direct iarna...
mralu bine ai venit in gasca
Anasol
lui David sa treaca repede burtica.
Monica sa sti ca si Iarina mea a fost cam maraita azi si nu stiu cauza...
la Dia cea frumoasa din sacosa
, dar cum sta ea acolo sub scaun ,nu se loveste la caput cand se ridica? acum ca e plimbareata ![]()
Ursulino
tie si
la Raisa.
MICIOOOOOce mai face frumuselul meu ginerica? Iarina ii trimite un
mare, mare.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
Giova spune:
Moni e mortala in sacosa Diana. eu l-am bagat ieri pe marco in geamantan. dar nu i-am facut poza.
Janina deci nu sunt singura patita cu hainele. Tre' sa mergem la shopping.
Anasebe nu e pierdut nimic, lasa ca va merge si Tibi cat de curand. Ai inceput munca?
Ursoaica eu am inceput de o sapt. cu Milumil 3. e ok, cu el.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
diana12 spune:
Giova, Moni, sunt asa la obiect ca nu prea mai am timp de scris, de citit nu mai zic...
Azi mi-am aruncat un ochi pe subiectul cu Buzau ca stiam ca trebuie sa nasca o fata de acolo si am mai tras un ochi si pe aici.
Irina, nu stiu de ce zici de uleioasa...Ce importanta are ca, crema de galbenele ti se pare mai uleioasa ca uleiul de masline? Pana la urma pui la funduletz, tragi scutecul si gata. Crema pe care ti-o aduce prietena ta este doar pentru iritatiile la fundulet.
Pupicei la bebelusi si mamici.
irinatunza spune:
Diana, eu doream ceva cu care sa poate fi unsa pe tot corpul dupa baita, ceva o crema sau o lotiune de corp. dar la incheieturi si la fundulet cred ca merge asta de galbenele. O sa o scot din dulap si o s-o folosesc . Mi-a mai zis cineva ca e buna pentru asa ceva. 
poze Sabina