M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Corina si Ale face la fel, azi noapte de exemplu de 3 ori mi-a tipat in somn, plange, o mangai si adoarme la loc. In cazurile mai nasoale urla rau de se trezeste si o iau in brate sa o calmez. Si se trezeste numai suparata, tipa, ne striga... Daca vezi ca o doare rau si o agita da-i putin nurofen/panadol...cu ce te intelegi bine, o doza mai mica decat aia de febra, o mai linisteste putin sa doarma...
Noi mai avem 3 masele de iesit si scapam, una sparge acum si mai sunt 2. Iupiiii!
Altceva nu am de zis...ca as spune...dar chiar nu am noutati.
Teoretic mie imi convine duminica de intalneala...o stabilim sau mai negociem? Cu conditia sa conduca fetele pana la locatie .

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Corina noi suntem bine, multumim de intrebare. Felicitari pentru Maya ca a inceput sa mearga singurica in picioare. Imi pare rau insa pentru perioada asta cu dintisorii. Incearca, cum spunea si Cristina, cu Nurofen. O mai linisteste. Noi nu prea am avut probleme cu dintii lui Alex. Tin minte ca pe la 1 an i-au dat toti 4 caninii odata. Putin Nurofen si n-avea treaba.
Altfel... ne pregatim (eu sufleteste) pentru operatie. Luni trebuie sa fim acolo pentru internare. Tot incerc sa aflu si eu de pe la fete ce pot sa-i dau sa manance inainte si dupa analize si operatie. N-am aflat inca daca lapte are voie zilele alea. Doctorita zice ca da + supe, compoturi, ceaiuri.
si... ne mai pregatim de intalnirea de duminica ... nu-i asa fetelor? in parcul Carol? dupa amiaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Ramane asa ?In parcul Carol?La ce ora?
Flory ,unde esti?Vii in parc?
Rozi ,sper ca nu lipsesti!
Cine mai vine?

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu va zic orele mele de plimbare si faceti si voi la fel ca sa vedem ce interval ne convine mai bine: dimineata ne plimbam de la 8 jumate-9 pana pe la 11 si dupa amiaza dupa 5.
Cat despre parc, daca va convine altul mai mult...la fel, spuneti.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Mi-e ciuda ca nu sunt si eu la Bucuresti sa particip la intalneala, da noi Cluju ce facem???Nu ne intalnim si noi, ca Parcul mare e asa de fain...eu pot seara dupa 5, hai ziceti si voi ceva fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

dora, stabileste o zi si o ora, si venim. ca daca tot stam sa ne "targuim" si sa ne tot intelegem, iara nu facem nimica... de cate luni ne tot pregatim ?????
(eventual vorbim la telefon sau pe messenger)

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Corina, felicitari pt primii pasi ai Mayei! Imi amintesc ce mandri ne dadeam noi cand a inceput Victor sa mearga!! Si da, noaptea se poate trezi de la dintisori/masele. Mai era ceva, un sirop, care ii linisteste, dar nu-mi amintesc acum numele, o sa-l caut acasa.
Boo-boo, iti tin pumnii sa il doara cat mai putin pe Alex la si dupa operatie! Si sa rezolvati cu bine! Poate reusim sa ne vedem in parc duminica.
Corina, pe bune ca am inceput serviciul! Imi este ff greu, ma simt ca la inchisoare, nu ma mai necaji si tu Uite, o sun eu acum pe Flori sa-i zic de duminica.

E buna ideea Cristinei, uite la noi progr de plimbare este 8:30 - 13 si apoi 18-21 eventual.

Mergem undeva unde sa fie si o carciuma?

La noi ultimele noutati sunt:
- ii dau deja lectii de inalta filozofie a vietii: "mami, cana ta cu apa nu se varsa in galeata de gunoi!"
- pe 21 august, la intoarcerea din vacanta, in timp ce tati conducea, si-a depasit recordul de cea mai lunga propozitie: "mami... veau... in bate.. 'a tata!!"
- vine la tine si-ti zice: "mai vei!!" (mai vrei)(de fapt el mai vrea ceva din ce i-ai dat, dar nu stie sa zica "mai vreau")
- daca nu vrei sa-i mai dai ceva, ii zici: "gata, nu mai e", el se uita in castron si zice: "mai e putin!"
- la mare, orice ii dadeam sa manance, zicea: "ata nu bun!"; cand vedea in farfuriile noastre cartofi prajiti ii sclipeau ochii si dadea pe verticala din cap: "ata bun!!"
- la semnalul sonor: "pitu! pitu! pitu!" trebuie sa iei oala de pe aragaz, sa inchizi telefonul sau sa lasi in mijlocul casei gunoiul pe care tocmai erai in drum sa-l arunci la ghena si sa fugi cu el la baie, la olita; face pishu, apoi incearca sa ia olita s-o arate oricui este prezent in sufragerie, zicand: "a facut pitu baiatu'!!"

Si acum, daca vreti, va demonstrez cum ati pica un test de logica pe care Victor l-ar fi luat cu brio! (sunt 2 variante de raspuns, daca alegeti ca mine ati zbarcit-o

Preambul: in sfarsit, dupa 1 an in care pisica a facut "ham" (si pestii, desigur), a invatat si ea sa faca "miau, miau".
Il intreb: "mami, cine face "miau, miau"? "

Raspuns corect: b) MAMA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Rozi,mortal raspunsul copilutului!Chiar e destept,manca-l-ar mama pe el.azi nopate adormit super bine.La 7 azi dim cand m-am trezit nu-mi venea sa cred ca am dormit ca valiza in gara.Boo_boo iti tin pumnii sa rezisti.Pupici baiatului!Criss ,ma inspaimant daca o sa dureze atata plangacismele.

pupici,

Corina si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Am uitat sa va spun ca Victor stie sa numere, dar doar in doua variante:

1. "unu, doi, tii, patu, opt!!" - indiferent cate/cati sunt ceele/cei pe care le/ii numara
2. repeta dupa mine pana la sase; eu zic "sapte", el zice "opt", eu zic "noua", el zice "dete" si amandoi in cor: "urrrrrraaaaaa!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Da,ma Rozi dar voi aveti flacau mare.Si Maya mea stie o gramad de lucruri:unde e urechea,inelul lui mami,nasul,gura,face cu ochiul,aduce matura,sterge praful,telecomanda,da drumul la tv,joaca de mama focului,vb la tel cu bunii si o intreaba ce face catelul(bolboroseala si un aaaa?)face pa si pupici .NA,ca m-am laudat si eu,nu?

pupici

Corina si maya

Mergi la inceput