M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neata!
Flory, succes azi. Parerea mea e sa nu te lansezi in conversatii inutile cu sefu'. Aduci la cunostinta, nu ceri voie! Si nu uita sa va despartiti prieteni, lumea-i mica. Dau si eu sfaturi ca o baba ce ma simt.
Stiti ce-am facut ieri? (tot de baba batrana si ramo)
Vesela zglobie sa scot copila un pic afara fara carucior (ca de cateva zile car caruciorul de-o parte si copila de alta), copila fericita la maxim ca iese, facea PA la tot, ajungem in fata liftului, liftul vine si eu ma gandesc ca n-o iau in brate, dar ca ma uit atent cum paseste pragul la lift sa nu-i intre pantofiorul in fanta de jos (dintre lift si casa liftului). Cand m-am gandit la pantofior am realizat ca n-are ce pantofior sa-i intre pt ca din filmul imbracarii mi-a scapat scena cu pusul pantofilor.
Drept pt care copila iesea afara in sosete, bine ca delayul exista si nu-i prea mare. Deocamdata.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Si eu vrea sa ne despartim prieteni dar la cat e tont nu cred ca va reusi sa realizeze ca asta e viata.

Tare faza cu pantofii. Sunt curioasa daca nu era faza cu liftul cand iti dadeai seama ca nu are pitica pantofiori.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

M-au napadit amintirile si am citit primele parti si "M-am hotarat adoptie".Mi-au dat lacrimile ......
Stiu ca nu am mai scris nimic mai ales din cauza ca nu ma pricep la legea asta noua.La noi totul a mers altfel(adica pe legea veche).
Va pup pe toate si va doresc sa va strangeti cat mai repede la piept puiutii.

PS:Sunt extrem de emotionata de ce am citit si poate nu am fost coerenta.Scuze
Parca ieri l-am adus acasa si acum merge la gradi si l-a luat pe "nu" in brate....

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Eeee,MIMSI,eu asta vara am ajuns in carefour in papuci de casa,dar machiata si cu geanta pe umar!
Si as fi ramas in masina cu fata dar eram cu un vecin si nu stia ce trebuie sa-mi cumpere,asa ca am alergat prin magazin de ziceai ca-s urmarita...si m-am rugat sa nu ma intilnesc cu nimeni de la dpc..

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Flory ,da-i inainte daca asa crezi tu ca e bine .Am facut si eu chestia asta o data si nu-mi pare rau.

In alta ordine de idei noi am avut azi prima vizita post adoptie .A venit o tipa foarte tanara si foarte draguta .Ne-au cerut o fotografie ,dar asta o sa o trimitem pe calculator ,ca nu avem copii ,din nou adeverinte de salariu ,caziere si o adeverinta din care sa rezulte ca Andrei e inscris la un medica de familie si copie dupa certificatul de nastere a lui Andrei (poate intereseaza pe cineva actele ,desi nu stiu daca asta e obiceiul peste tot)

Aaaaa ,si tot azi am inaugurat scrisul cu pixul pe pereti .Stiam eu de ce am ami pastrat lavabila si nu am dus-o la tara.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Silvana ,ti-am trimis pm cu caracterizarea .
Am mai avut una de la administrator ,nu mai am modelul ,dar scria in mare ca ne platim toate cele ,ca suntem la locul nostru .etc .Acum n u stiu daca asta se mai cere .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Briantis, mi se pare ca ti-au cerut cam multe chestii. Adeverinta de salariu si caziere? Again? Mie nu mi-au cerut si nici nu vad motivul pentru care ar cere asa ceva.

In alta ordine de idei, vezi ca faza cu varsatul apei pe jos tinde sa devina minora? Vad ca o luati pe urmele noastra, dar nu-ti spun inca ce te asteapta, cutia cu surprize trebuie sa stea inchisa...

Florypop, te rooooog eu mult de tot sa nu ne lasi mult si sa ne spui cum a fost "the end" (mie imi plac rau de tot fazele astea, nu va suparati).

Mergi la inceput

Maria ,nu stiu , asa e regula la sectorul nostru .Probabil ca au avut surprize cu vre-un caz si acu "sufla si-n iaurt ".

Cat are bebe-ul tau?
Stiu ca-mi rezerva surprize .Oricum chestia cu scrisul pe pereti chiar nu ma deranjeaza ,stiam ca o sa urmeze ,chiar ma miram ca nu a facut-o pana acum.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Chiar mi se pare absurd sa imi ceara cazier in post adoptie!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Mami de Andreiutz, uite ce idee am gasit pe un site! O tabla ca cea de la scoala, pusa pe un perete intreg, cam pana unde ajunge el!!

Sau alta: usile tuturor dulapurilor sunt din tabla!!

Mergi la inceput