M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

M-a stresat tare mult problema asta, asa incat am sapat prin saitul camerei deputatilor si am citit si dezbaterile parlamentare pe marginea acestei ordonante.

Este posibil sa avem de-a face cu o lege de respingere a ordonantei care prevede conditiile pentru acordarea CIC, a indemnizatiei, a stimulentului si alocatiei.

Dar vreau sa va arat o mostra de gandire a celor care iau hotarari pentru noi toti:

"Domnul Gheorghe Barbu:

Domnule presedinte,

Stimati colegi,

[...]
Vreau să reamintesc că, începând cu 1 ianuarie 2007, [...], toti copii din România, indiferent că părintii lor realizează sau nu venituri profesionale, vor avea o alocatie majorată de la 240 de mii la 2 milioane, ceea ce reprezintă o sustinere si o protectie pentru toti copiii din România, nu numai pentru cei ai căror părinti realizează venituri profesionale.

Si acest lucru cred că este corect si este în continuarea legislatiei care aprobă drepturile copiilor în România, care ne interzic să mai avem copii institutionalizați până la vârsta de doi ani si cărora trebuie să le găsim, la nevoie, familii substitutive.

Cele două milioane cred că contribuie la rămânerea copiilor în familie.

Vă multumesc."

MOR! Deci daca asa gandeste Ministrul... zau daca mai am cuvinte... si am gasit asta intamplator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Q.E.D.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

DAPHNYE ma bucur mult pentru voi

Eu am fata mare ! Face deja vreo doi pasi singura,il striga pe tati,pe prietena ei Daria,o striga "DAI",arata ochii,nasul,gurita si cerceii,imita tropaitul calului si e inebunita dupa pisici.
Ne pupa de zor si cind are chef ne stringe tare in brate cind o rugam.Cind iesim afara ii trimite lui tati pupici.A m invatat-o sa pupe si apoi sa "sufle"pupicul
Daca a-ti vedeao cit e de scumpa ! CA INTII SUFLA IN PALMA SI APOI PUPA.
Ce mai,sintem niste parinti fericiti!

AISSA,cum e la munca?
Se intelege Ale cu soacra ta?

ELENA imi e dor de voi!!

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hehehe Simona, acu sunt pupaciosi, dar uite ca a mea, desi inainte cand ii ziceam "o iubesti pe mami" ma lua de gat si se lipea de mine, acum imi raspunde sec "nu" si nici vorba sa ma pupe. Asa ca bucura-te de perioada pupacioasa ca pe urma vine una de respingere. Oricum la noi acum absolut toate sunt "nu", daca o intrebi daca ii place nu stiu ce (de imbracat, de mancat...) invariabil raspunde nu.
La serviciu, sincer, e odihna fata de acasa, in afara de trezitul devreme pe care l-am urat dintotdeauna nu am alte belele. Iar in zilele cand e cu soacra-mea Ale a stat foarte bine cu ea, chiar ma surprinde.
Flory astept vesti cand ai!
Daphnyie tin pumnii stransi-stransi!
Restul fetelor? Chiul in masa pe bune!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Salutare, am lipsit cateva zile ca am fost plecata, dar la intoarcere am gasit vesti bune. Daphnyie, ma bucur ca ati scapat de stresul cu familia naturala, de-acum mergeti in linie intinsa catre a fi parintii unei fetite norocoase! Doamne-ajuta sa se intample cat mai repede! Ca vreau sa vin cu plocon.
Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Aissa, nu e chiul in masa e pur si simplu lipsa de timp. Totusi recunosc ca mi-am facut timp si m-am destrabalat intr-o seara cu una din fetele de aici de pe forum. Mi-a prins foarte bine mai ales ca am o perioada foarte agitata. Saptamana asta este decisiva petru mine dar deocamdata nu pot spune nik.....

Pana la urma cum e cu cei 2 milioane pentru astia mici? Se mai dau sau nu?

Daphnye, tinem pumnii sa fie bine.

A venit frigul si nu stiu cand ne mai intalnim, dar mi-e tare dor de voi.
Noi ne pregatim de botez. Sa nu aruncati cu pietre ca nu l-am facut pana acum.

Va pupacim,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salutare fetelor !
nici noi nu v'am mai scris de mult, dar v'am citit tot timpul.
avem si noi ceva noutati. in curand o sa trebuiasca sa o rog pe liliana sa scrie "finalizat" in dreptul numelui nostru !!!
trebuie sa ajunga sentinta dintr'o clipa in alta, dar se pare ca totul e ok, inclusiv schimbare de prenume !!!
in rest, crestem si odata cu noi creste si ... personalitatea !
oricum, nu am fost niciodata asa de fericiti ca acuma !

va pup, si o sa va mai scriu !

alexa si mami

Mergi la inceput

Daphnyie, iarta-ma daca in vartejul treburilor nu am ajuns sa te felicit pentru pasul IMENS pe care l-ati facut! Mi se pare ca rezolvarea problemei cu familia de origine este, dupa gasirea copilului, a doua cea mai dificila etapa in proces. Asa ca ma bucur pt voi, ca ati trecut de ea si ca ne impartasiti si noua din razele soarelui din casa voastra, in zilele astea ploiase!

Mergi la inceput

Alexa-Ioana, felicitari pentru finalizare! Sa vezi ce inima usoara o sa ai de-acum incolo cand o sa-ti imbratisesti puiul; este un sentiment extraordinar!! Este al tau si nu ti-l mai poate lua nimeni!
Inteleg ca ai reusit si schimbarea prenumelui, ziceau fetele pe-aici ca ar fi o problema (sau numai la Bucuresti, nu si la Cluj)?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

azi am coborat deja de cateva ori la cutia postala sa vad daca nu a ajuns sentinta... oricum, e "pe vine".
aici la cluj, din cate stiu eu, nu au fost probleme cu schimbarea prenumelui, mai ales la copii mici. si eu stiu de la fete ca au avut probleme unele la bucuresti, si de'asta am avut un morcov enorm, dar se pare ca la cluj inca e ok din punctul asta de vedere...
oricum, nu's 100% relaxata pana nu ma vad cu absolut toate gata, inclusiv certif. de nastere.
dar, oricum, nu am cuvinte sa descriu ce simt... de fapt, stiti voi foarte bine.
si celor care inca nu stiu, le doresc din tot sufletul sa iti stranga in brate puiutii cat mai repede. nu disperati, chiar daca asteptarea e groaznica. pentru ca in final totul va fi ok, si chiar merita orice efort si orice sacrificiu !
va tin la curent si va pup pe toate !

rozi special pentru voi

alexa si mami

Mergi la inceput