M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Dora...ce pot sa-i urez Patriciei?
La multi ani,sanatate si sa fie la fel de perseverenta in viata asa cum ai fost tu atunci cand ai luptat sa o aduci acasa.
Patri ,iti doresc tot binele din lume ,sa te bucuri de viata,de fratii si parintii tai ,pentru care tu esti un dar de la Dumnezeu!

Corina si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

La multi ani Patri! sa cresti mare si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

astazi a venit de la DPC, asistentul social si cu psihologul pentru vizita obisnuita. cu toate ca am terminat adoptia tot am avut emotii. sunt eu prea exagerata sau si voua vi se intampla?

pe toata lumea

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu numai cand aud de vizite ma iau emotii, asa ca la fel e si la mine. Desi nu am motive, ca slava Domnului nu am avut nici o problema si v-am tot zis ce super de treaba e asistenta mea, dar asa imi e felul si nu imi plac "testele". Abia astept sa termin astia 2 ani sa stiu ca nu mai am treaba cu DPC-ul.

PS: ce e fratilor cu voi, prea e liniste pe aici.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI,PATRICIA!
pt o super mamica ! Dora sa-ti traiasca printesa!

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Va multumim mult de urari! Ieri am sarbatorit printesa, si pt ca anul trecut nu a avut tortulet, anul acesta a avut doua! Nici nu stiu unde a invatat sa-si sufle lumanarile, dar le-a stins foarte bine-ea stie sa dea pupic suflat-adica un pupic pus in palma si apoi suflat spre cineva ales- si uite asa am tot aprins lumanarile, si am cantat la multi ani pe mai multe voci si 2 limbi-ca era la sora-mea si un grup de 5 americani care au fost incantati s-o sarbatoreasca pe Patricia. Acum ea e foarte mandra de cei 2 ani ai ei, si de jucarii, a cantat si a dansat si a chiuit toata ziua! Pacat ca nu prea are prieteni de varsta ei, abia astept s-o dau la gradi, singura verisoara mai mica are 7 ani, restu sunt toti adolescenti, dar foarte incantati de ea. Vorbeste tot mai bine, tot mai multe, face propozitii si nu-i tace gurita. Am cantarit-o, are 12.8 kg, dar ca inaltime nu stiu si nu sta o clipa locului sa vad cat e. A inceput de ieri-alaltaieri sa-i curga si putin nasu-ceea ce m-a mirat ca n-am mai vazut pana acum, si-l sufla cu putere, altceva n-am observat modificari, asa ca e ok.
Va pup pe toate, inca odata, sanatate multa multa la toti si toate si un we super-ce a mai ramas din el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_andreea spune:

Si daca nu e de ajuns anuntul din Ziarul financiar, cititi si aici:
http://www.copilroman.org/pressReleases.html?lang=ro.
Un vot final pentru ca România să intre în UE este planificat pentru octombrie 2006.
Mi se pare: No comment!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Cine zicea ca e prea liniste pe-aici?
Luati de cititi, sa vedeti si voi ca nu mai e vorba de "interesul suprem al copilului", ci de interesele supreme, pecuniare, ale unora, din cauza carora planeaza nori negri de indoiala si suspiciuni asupra unor potentiali parinti adoptivi, onesti si cinstiti in demersurile lor: http://www.sfin.ro/articol_6523/orfanii_din_romaniao_miza_de_milioane_de_euro.html

Citind, imi dau seama, inca o data, cat de norocosi am fost sa-l gasim pe Victor. Cateodata ma si intreb: cum de le-a scapat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Si mai am o rugaminte, pentru o prietena foarte buna, o fata super draguta - nu mai tin minte care dintre voi ati avut tangenta cu DPC sect 2? (vai de memoaru' meu!) Astept si eu un semn, pe aici sau pe PM, ca vrea fata sa inceapa demersurile si are si ea emotii si teama de necunoscut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu ziceam ca e liniste....
Ma duc acum sa citesc articolul pus de tine dar inainte de toate trebuie sa spun ca si eu multumesc intr-una lui Dumnezeu ca mi-a scos in cale pe Alexandra.... Cat despre cum le-a scapat si eu ma intreb, imi amintesc si acum cum mi-au zis: "avem o fetita de 3 saptamani, mergeti sa o vedeti daca va place si ma sunati". Se fac curand 2 ani de atunci....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput