M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

La multi ani, fetelor, sa fiti sanatoase si sa aveti numai zile fericite alaturi de puiutii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La Multi Ani fetelor. Sa fiti sanatoase si fericite.

Eu am inceput serviciul....:)) si deja sunt distrusa fara pitici. Am sa fiu mama de weekend si vizitator in timpul saptamanii. Azi noapte am dormit foarte agitata ca nu erau langa mine.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Flory....ce sa zic...eu ma plang desi am stat 2 ani acasa, asa ca te inteleg perfect, de azi in 2 saptamani si eu merg la munca si sunt tare suparata. Desi la mine situatia e mai roz...ca nu pleaca si fata de acasa, vin devreme de la munca si ne vom vedea deci seara....dar tot mi-e greu.
Briantis ati inceput gradinita?

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Nu inca ,azi ne lamurim daca avem locul sau nu .Oricum ,nu am scapat inca de tuse si chiar daca vom avea locul ,nu o sa mergem luna asta .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Bai tusea asta ma omoara. Ale a facut ori reactie la Lantigen (putin probabil) ori a racit. De lunea trecuta mi-a facut muci. Acum nu mai are nasul infundat dar tuseste cand sec cand rupt de nu mai stiu ce sa ii mai dau :(.....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Cu intarziere, va urez si eu, mamici fericita, LA MULTI ANI!, Corina si Irina, sa va dea Dumnezeu numai bucurii si impliniri linga puiutii vostri. Si cu problema schimbarii de prefix, nu vreau sa jignesc mamicile tinere la ani, da eu cel mai bine m-am simtit ca femeie dupa 30, si acu , dupa 40 sunt chiar implinita! Conteaza ce ai in suflet si cum i-ti simti tu varsta, si eu ma simt de 20!!! Si cand am toti trei puii linga mine...cred ca va dati seama cum ma simt! Asa ca la sarbatorite, si la toate mamicile si viitoarele mamici de pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Fetelor,sunt asa de emotionata, fata mea este la gradi prima zi!
Abia astept sa va spun cum a fost, sper sa se acomodeze usor.
La multi ani sarbatoritelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

La multi ani Irina si Corina, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri !
aiuras, felicitari bobocelei pentru prima ei zi de gradi.

Mergi la inceput

Tinem pumnii aiuras sa se acomodeze repede.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Andrei al meu cica a facut febra azi-noapte. Cred ca de dorul meu...
Sper sa nu fie nimic grav el nu prea face febra asa oricum.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput