M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Adelia eu cred ca nimic nu este intamplator pe lumea asta.Parerea mea este ca trebuie sa te duci sa le vezi pe cele 2 minuni...si daca inima iti va spune ca ele sunt cele alese vei muta si muntii din loc ca sa le ai.Dragostea ta este atat de mare incat sunt sigura ca vei stii cum sa o imparti.
Irina,sunt sigura ca nu voi mai putea intra pe calc zilele astea asa ca iti urez de pe acuma toate gandurile mele bune,sanatate,fericire alaturi de cei dragi tie.LA MULTI ANI MAMICAAAAAAAAA!!!!!!!

pupici,pupici
Corina si maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

adelia, in primul rand, vreau sa'ti urez mult succes si multa rabdare ! si nervi de otel. dar sa ai incredere ca o sa fie bine in final.
in legatura cu obtinerea atestatului, nu stiu ce sa'ti zic... faptul ca autoritatile abordeaza cel putin... ciudat toata treaba asta cu adoptia, asta se stie. si nu vreau sa ma ambalez iara, si sa zic ce nu'i cazu... (ca cine stie cine citeste) din nou... rabdare si tutun.
referitor la gemene... depinde cum privesti lucrurile. noi nu ne'am ales copilul. adica nu am "cerut" nici fetita nici baiat, nici cu ochii nu stiu cum sau cu parul ... noi am zis ca Doamne Doamne stie clar care'i copilul nostru, si o sa ni'l dea exact pe cel care trebuie. si asa a fost. nici daca ramaneam gravida nu puteam alege nici sexul, nici cat ii de destept sau frumos... si nici daca'i singur sau is gemeni (mai ales ca avem in familie o gramada, si eu si sotul). normal ca e mai greu cu doi deodata... dar, daca asa "trebuie" sa fie...
dar asta numai tu, adica voi, stiti. cum simtiti voi.
dar sa fii sigura ca totul o sa se "aseze" exact asa cum trebuie sa fie, si copilul/copiii vostri sigur vor ajunge acasa cand e momentul !
te pup si iti tinem pumnii !

a'propos... se mai stie ceva cu greva personalului auxiliar din justitie ? ca noi deja trebuie sa cerem infatisare... sa ne tineti pumnii sa nu ne amane cumva, ca deja resursele de nervi se apropie de sfarsit...

alexa si mami

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu am raspuns ca zau nu stiu ce....referitor la problema Adeliei. Dar mi se pare mai mult decat ciudat sa prezinti in instanta sa zicem faptul ca o femeie casatorita vrea sa adopte fara sotul ei (si 2 odata) si pe de alta parte sa garantezi veniturile familiei numai pe adeverinta sotului, care de altfel nu adopta. Mie imi suna ca si cum vor sa o puna in situatia sa i se respinga total adoptia (si chiar si atestatul nu stiu cum i l-ar acorda numai ei, pe veniturile sotului).
Da...inteleg ca poate adopta singura, casatorita fiind, dar nu inteleg cum poate face asta pe baza veniturilor exclusive ale sotului. Cred ca instantei i se va parea ca ceva pute si cum au respins ei cazuri beton pt cine stie ce chichite....
Nu stiu ce sa te sfatuiesc, mai bine faci memoriu la ORA ca asa, vorba cuiva, nici un vaporean, nici un ambasador nu poate adopta nu?

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Corina (Urziceanu), mersi din suflet pt. urari. La multi ani si tie, sa fii fericita si implinita alaturi de familie si de Maya.
Pupici, petrecere frumoasa si sa ne auzim cu bine dupa ziua de luni.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor va pup.
Nu-mi dau seama ce am pierdut,asa ca va urez si eu LA MULTI ANI ! IRINA SI CORINA.
Ca oricum sint in ceata si nu stiu a cui zi e de fapt...

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Simona,e ziua mea si alui Irina(de nastere)Pe 17 septembrie ,azi ma implinit 40 ani.Irina, daca vrea sa spuna cati ani a facut!!!Oricum e mai mica decat mine.am schimbat prefixul si sa stiti ca nu ma simt altfel decat pana acuma.Va trimit o felie de tort,un pahar de sampanie si toti pupicii mei!!!!!!

Corina si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

LA MULTI ANI fetelor !!! sa aveti parte de sanatate, fericire si bucurii alaturi de familiile voastre !!!

va pupam cu drag

alexa si mami

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Cum doua urari nu strica niciodata,va spun(de data asta in cunostinta de cauza)

LA MULTI ANI!!!
Sa fiti sanatoase si sa va cresteti copiii mari!
Corina,nici eu nu mai am prea multi ani pina la schimbarea prefixului,dar ma simt la fel ca si tine,o tinara mamica!

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani fetelor! Si multe clipe frumoase alaturi de puii vostri.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Irina la multi anisa fi sanatoasa ca sa-ti cresti puiutul drag si scump.
Corina la multi ani sa fi sanatoasa si fericita alaturi de printzesa ta si tot binele din lume.Nu fi suparata ca ai schimbat prefixul ptr. ca daca ai o papusa linga tine cum este Maya te simti ce-a mai tanara mamica.

Mergi la inceput