Mocheta in camera copilului?
Raspunsuri - Pagina 5
Rozi spune:
Atentie la covorasele de izopren! Daca pica apa pe dedesupt, pleci cu patratica la plimbare in stilul alunecat! Am patit-o nu o data in baie si e foarte periculos.
Un alt dezavantaj (asa il vad eu) al puzzle-urilor este ca atunci cand le speli se desfac in toate bucatele, daca aveti din acelea cu animale va trebui sa cautati fiecare cerculet mititel de o anumita culoare, care sa se potriveasca exact in patratica cu care se asorteaza (si daca ai mai multe seturi devine si mai interesant )
Eu fac operatia asta cand Victor e in deplasare, altfel nu am nici o sansa sa le pun la loc!
Inca ceva: Victor s-a invatat sa scoata bucatele mici din puzzle si sa le ascunda prin casa, asa ca tot timpul acest covoras are "gauri".
alinaMIZZI spune:
Apropo de izopren, daca tot am vazut discutia si mi-a placut ideea, azi am fost la cumparaturi si chiar m-am interesat. Toate modelele pe care le-am vazut eram in functie de varsta copilului, pt bebei sunt bucatile mai mari, iar literele sau animalutele sunt dintr-o singura bucata. E adevarat ca erau si modele din bucatele mici, fiecare parinte apreciaza nevoile copilului sau.
Alina- mama de Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
Hildegard spune:
Asa frumos arata camera cu izopren. Ma bucur ca nu trebuie sa dau acum miliane sa i0au un covor sau mocheta. O sa-i cumpar cand merge la scoala.
De abia astept sa vina ziua de maine sa mergem cu totii...oauu cu totii, adica si Steff care azi face 10 luni, sa luam inca un set de izopren !0 bucati are un set).
Si iaca asa mobilam camera
Stiu ca la unii se pare ieftin si prost dar mie mi se pare tare copilaresc si sanatos.
Se spala usor...si doara e camera copilului, nu, nu sufragerie sau alta camera eleganta.
Am sa pun poze maine sau duminica cu camera....
P.S: Stiti ce frumos sta Steff in cosul de cumparturi de la Selgros. ii place tare mult si e atent la toate din jur.
PRAJITURI