Mocheta in camera copilului?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Elena, merci de link.
Dar unde sa gasesc la noi asa ceva...cele din primul link. Sunt foarte frumoase.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

si eu sunt pentru mocheta/covor si nu parchet gol-golutz, deoarece:
- parchetul e rece
- ati mers in patru labe pe el? e cumplit de tare
- e alunecos

in ceea ce priveste "animalutele" din mocheta...povestea e cu dus si intors.....mai nou s-a demonstrat ca un mediu cat mai aseptic "obliga" sistemul imunitar sa-si gaseasca de lucru cu tot felul de chestii....si se ajunge la lucruri complicate si complexe (cum ar fi diverse alergii)....asa ca un acarian mic pe colo cred ca nu omoara pe nimeni...cel putin asta e concluzia mea...

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

eu am mocheta in camera copilului si e ok. Dar din fericire am si un super aspirator care nu scoate praf (rainbow). Eu in apa de spalat mocheta pun si clor si detergent de covoare ..... Si sunt multumita! si cam nebuna cu curatenia

34 + si mama de Razvan 7 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu ai Piritex in orasul tau?

Ioana

Mergi la inceput

Danyboy, si eu sunt nebuna cu curatenia.

Numeioana, nu am. Dar o sa caut, poate nu stiu eu.

PRAJITURI

Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalessia spune:

Eu am pus un covor cu model iesit in relief, reprezinta un orasel. Bebelusa mea e tare incantata de el. Pe acest covor ne-am facut noi loc de joaca.Pe el merge de-a busilea si se joaca cu mami si cu tati. Desi are doar 11 luni,Alessia se uita la casele si la pomii de pe covor.
Il aspir cat pot de des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalimana spune:

Kitti, nu , nu esti nebuna, sau nu esti singura nebuna . Si eu am tot parchetul gol-golut. Fetita mea nu merge, nici macar de-a busilea, asa ca nu mi-am pus problema. Poate de acum incolo. Cand am nascut am scos mochetica ovala, caci era de proasta calitate si retinea tot praful si toate scamele si cum nu sunt innebunita cu curatenia(a nu se intelege gresit, imi place curatenia dar nu sa smotruiesc toata ziua) am decis sa o scot, caci parchetul se sterge imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Inteleg ca vreti sa spalati des covorasele astea. Dar clorul si celelalte chimicale din solutiile pentru spalat covoarele sint foarte daunatoare. Copilul mic e cu nasul la doar citiva cm de covor si inhaleaza toate astea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ramona, asa ma gandeam si eu. E daunator clorul si alte chimicale.

PRAJITURI

Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

...cat de des sa fie spalata mocheta ca doar nu intra cineva incaltat in camera la copil cu cizmele pline de noroi pe mocheta.Este camera lui unde,parerea mea,daca aspiri 1 data la 2/3 zile , nu prea are timp sa asterne praful...acum eu ma gandesc ca de 2 ani covorasul la baiet in camera nu este murdar deloc,aspir cand este de aspirat il frec putinel cu peria cu putin otet diluat in apa si cand este uscat dau cu spray antibacteria.in rest nu am nici o problema cu mocheta si nici nu am cine stie ce aspirator

Hildegard,sorry,nu stiu in romania unde se gasesc mochetute asa cum am pus in primul link.

Elena27+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput