Parfumul favorit
Raspunsuri - Pagina 3
anyella spune:
de davidoff silver shadow ce stiti? eu l-am primit recent cadou si cica e unisex...fiind stiuta preferinta mea spre parfumuri cu tenta "un pic barbateasca"...dar mi l-a acaparat al meu barbat,subconstientul meu spune sa nu il mai folosesc si eu...
chiar nu stiu nimic despre el si nu as vrea sa ma fac de kk pe unde ma duc!
iepumic spune:
D&G- capac rosu, sticla aurie
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Kariris spune:
2 ani indiferent de anotimp sa nu-l schimb?????? cred ca as innebuni! eu nu pot sa nu-l schimb zilnic, ori in functie de tinuta, anotimp, seara, zi, ocazie... nuuuu nu as putea sa stau cu acelasi parfum zi de zi nici macar o luna!
Pai cum sa ma dau cu POISON cand sunt imbracata in blugi? Atunci ma dau cu Pastel ori cu Cabotin de la Gres... ori cu Week-end de la burberry... cum sa ma dau cu Magie Noir dimineata la birou?
Nu stiu ce sa spun, eu am o gama mai larga de parfumuri (vreo 10) fara de care nu pot sa stau, trebuie sa le am pe toate in permanenta si le folosesc in functie de ocazie, dispozitie, tinuta, anotimp...
e adevarat ca vara asta am "forjat" mai mult Gucci II si Hot cuture de la givenchy...
daniella4 spune:
Sunt de acord cu Lachione. Nu-mi permit prea multe parfumuri pe stoc, dar cu siguranta ca nu folosesc acelasi parfum si vara si iarna. Vara imi plac cele florale reci, care racoresc, stil Pret a Porter. Iarna merge un Anais-Anais sau unul cu tente de citrice.
szivarvany spune:
Din 1998 folosesc aproape zilnic si nu pot renunta la Eden - Cacharel. Intre timp am mai achizitionat si folosesc si altele, dar asta este un parfum facut pentru mine ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
ellinia spune:
Ted Lapidus
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos