Scandinavii stiu DC (122)
Raspunsuri - Pagina 28
vikinga spune:
Liris nastere usoara! Noi te asteptam sa facem primirea frumoasa la printz!Vikinga & micul viking Aldo(15noi2003)
iren spune:
Liris, itzi doresc nashtere ushoara, bebe sanatos shi depresie post partum cit mai ushoara, sau deloc, daca se poate! Itzi tzin pumnii
cl spune:
Liris, nastere usoara! Iti doresc un bebe sanatos! Maine o sa nasti, o sa vezi .
Adela, la multi ani! Iti doresc multa fericire si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Vikinga, !
Claudia
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!
pisi-pis spune:
Liris, 2 saptamani de asteptare cat mai usoare! Si ne vom gandi la tine. Lasa, trece timpul repede, profita din plin de ultimele 2 saptamani de "vacanta" .
Iren, ce-i aia depresie post partum , Liris nici n-a auzit de asa ceva.
Dar ce s-a mai intamplat cu forumul de cand n-am mai aparut pe aici? Vad ca mesajele astea sunt incurcate rau, e tare aiurea sa vezi mesajul lui sinzi_ana raspunzandu-i lui Liris inainte de vreme.
Mara, n-avem ce face, trebe sa ne tinem tari cu munca asta, desi dauneaza grav sanatatii. Si zau, nu-ti mai dori maini in freza, ca dupa aia apare CINEVA care sa-ti bage adanc mana in freza si sa te atentioneze chiar cand nu faci nici o alegere gresita , asta e.
Am inteles eu bine, s-a intors AC? Sau e 'otzu?
Sabina spune:
Lirisuca, nastere usoara si baietel mancacios!!
care depresie nene?simona e fata serioasa:))
vikule, pupi mari pe burtoni.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:
profit si eu de ocazie si cu intarzieie sa-i spun Adelei La Multi Ani! Cat pe ce sa cred ca suntem in aceeasi zodie, dar cred ca Adela a alunecat in urmatoarea
pupicei,
Roxa-boxa
No, vidiazni!
lilanda spune:
Liris....hai ca mai dormi si tu oleaca noaptea
Io folosesc un apple acum si totul e alandala...chiar si forumul
lena, uite aici un ziar http://www.jp.dk/ (JyllandPosten - ala cu caricaturile) si mai e Politiken (http://politiken.dk/).
Va pup si revin cind ajung acasa!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lena spune:
lilanda mersi frumos...mey eu credeam ca asta JyllandPosten era doar cu acoperire locala, interesant oricum!
Lena si t-rex Freya
sinzi_ana spune:
Pitu...si io care credeam ca stau usa in usa cu Yank
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
lilanda spune:
Lena, JyllandPosten este, intr-adevar la origine, un ziar local...numai ca faima i-a depasit granita, asa incit e cetit amu' de toata Danemarca !!!
Despre Norvegia, daca nu gasesti nimic pe net, am sa intreb miine, la scoala un coleg norvegian.
Pfffui ce zi fuse azi si nu se termina Nu poci decit sa apreciez curajul vikingei de a se expune acile-asa...n-o fost usor!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet