Scandinavii stiu DC (122)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
pisi-pis spune:
Dupa vreo cateva saptamani de cosmar la munca, am zis sa revin si eu treptat in peisaj, sa va salut dulce. Asta daca isi mai aduce cineva aminte de mine, ca la cat am fost de activa ...
Rayu, ti-am admirat indelug, desi cu intarziere, papusica in poze... Asa ceva, e demn de luat in seama!!! ce norocosi! Nici daca va rugati nu ar fi ales direct banii, aurul si oglinda! Ce bine e sa stii ce vrei de mic !
Liris naste? si din partea mea nastere usoara si bebe sanatos si frumos!
La multi ani Adela!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AlbaIulia spune:
Adela, sanatate, fericire, succese si La Multi Ani!
Liris, hang in there, bebe sanatos si mancacios!
O floare noilor (re)veniti ,AC pot spera ca am si eu o cat de mignona contributie?
Lilanda, cum adica la 2:30 AM, pai ce la voi acolo nu se coace si ziua si noaptea? Sau mai stii ce s-o intampla noptile pe la brutarii...
Am vorbit cu Itsme! Amandoua vrem sa ne schimbam femeile de menaj (sau cum s-o fi spunand), daca stiti candidate serioase si harnice, trimiteti CV-ul!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
lilanda spune:
Sa aveti o zi buna...io ma duc la nani
Alba, acilea piinea se coace de la 2 la 9 :-)) Salutari itsmenutei :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mara03 spune:
liris, o nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos si mancacios.
pisi, ziceai ceva de cosmar la munca? nu de alta da' si io am unul care nu se mai termina...
si in plus m-am molipsit si eu de la tudor si am intrat intr-o alta faza a de ce-urilor. spre exemplu, DE CE nu e CINEVA care sa-ti bage adanc mana in freza si sa te atentioneze cand faci o alegere gresita??? da' gresita gresita!!! atat de gresita ca ma mir eu insami cum am putut-o face!!!
in alta ordine de idei, doamna keep nu ne mai onoreaza cu prezenta? asa cevaaaa.....
mai vin io...
www.dropshots.com/day.php?userid=181975&cdate=20060920&ctime=111343" target="_blank">catzelushul dansator
sinzi_ana spune:
Liris, pai atunci 2 saptamani de asteptare placute!!! Somn la greu, ca eu si acum visez cum e sa te trezesti la 9 dimineata!!!!!
Cat despre miscaturi...David era asa inghesuit ca nu avea loc sa misune...si asa mi s-a explicat lipsa de copanele in buric...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
liris spune:
Ave fetite!!
nu am nascut inca. cica ma lasa si doua saptamini dupa due date. aseara i-am comentat moasei ca simt mai putine miscari in ultimul timp, am mers la spital pe la 10 si m-au monitorizat o ora. Simburica era ok.
needless to say ca as vrea sa-l fac sa iasa mai repede (aveam o stranie convingere ca o sa nasc la 1 sept ... nah! de unde oi fi scos-o?!), dar nu prea cred in legendele alea cu sexu' ... de plimbat ma plimb mult si jaba ...
cam asta e, o sa va tin posted.
Rugati-va ptr noi,
Simona
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rayuela/Rayuela.jpg)
Rayuela spune:
lirisule,ma gindesc la tine!.Sa fii tare si sa te gindesti ca ..trece,si o sa-ti vezi bebelache..atunci uiti tot,instantaneu!!:)
lena spune:
lilanda te rog frumos imi dai si mie un link la cel mai serios ziar pe care il aveti in danezia, si as avea nevoie si de unul din norvegia, daca aveti idee...din sverige primi, sarumana!!
Lena si t-rex Freya