Scandinavii stiu DC (122)
Raspunsuri - Pagina 22
adusca spune:
cica www.jillsjokeline.com/bbqanger.shtml" target="_blank">Never Tell A Woman She Cant Cook
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
lena spune:
nsearaaaaaa kupii...asta cu olandeza, fu de meleoane pe xeno...bre, io nu putui deschide linkul, dar tot fu de meleoane asta cu holandeza...si nici computerul de 4 zile frate, avusei un virus, imi puse berbantu windouzul la loc...asaaaaaacu merge in sfarsit, nu mi-a salvat nimikutza, ce aveam p-acilea, durere mare.
mey rayu si vik da ce se potrivesc copii nostri, a mea de o saptamana cica mi-a explicat ea ca "feya nu e bebe!!"...vazuse reclama la teveu cu ala micu de sta pe veceu, plus kinderii de se joaca ea cu ei in parc, i-am explicat eu ca nu fac in pampers...asa ca si-a luat ridicatorul ala de-l am la chiuveta ca sa ajunga sa se spele pe dinti si l-a pus la toaleta, si sta frate de ma termina cu orele, canta, da din picioare, mai face un pipi, mai insira hartia igienica peste tot, deja facu gaura in bugetul familiei...asa ca sa vedetzi ca se vorbira ai nostri kinderi(da eu noaptea tot ii pun pampers, macar o perioada)!!
in rest azi fura iarasi 25 de grade, totul ar fi frumos, daca n-ar exista tantari...si o tanti la mine la serviciu care azi ma intreba daca in romania vorbim rusa asa cevaaaaaaa...si eu ii raspunsei ca da, vorbim frecvent, sambata si duminica insa vorbim franceza ca ccc ce pana mea suntem niste duamne de pension!!
Lena si t-rex Freya
vikinga spune:
Lena ete aici ce sicron pe Freya si Aldo, tu iti dai seama ca ei sunt ultimii din grupa noastra de bebelei:) ultimii hi hi:) Ei ce sa-i faci ocupati cu prea multa viata socaiala prin resto , vacante, multe lb straine plus friesisch, ehei:) Alba pai macar de asta-s norocoasa ca al meu aldito gitanito sta direct la kurul gol in casa, prin gradina, el ar vrea oriunde dar ma rog se mai supune si el regulilor. Pai tot e aici nudism si iar nudism, portiunea cea mai mare de plaja e rezervata pt FKK, nudisti adica. Asa ca stie el ce stie.Lil tot nu a zis replica grecului.Doruletz pai cum adica sa vii numai asa cind si cind prin poiana, nu de alta dar daca o sa-i puna olandezii aia hijab Lenei, aoleoo asta e pericol mare, tre sa stam aici de paza, mai birfim un articol, mai vedem noutatile. Ete ce a zis Mihaela ca citi news-urile direct din poiana, asa ca tre sa fie cit mai fresh. Plus gata comentateVikinga & micul viking Aldo(15noi2003)
lena spune:
aaaaaah, vik mooooor nu mai pot de ras asa e bre, credeam ca o marit si degeaba, tot in pampers face...da si io nene, cucoana deh, auzi la mine, fara training, fara nimic, ca sincer mi-a fost o lene sa "educ" copila...m-am gandit eu ca e ea fata desteapta oricum si ajunge ea singura la concluzia asta, nu-ti spun ca a trecut direct la toaleta, ce olitza, ea este intotdeauna "altcumva" deh...vad ca si aldito ca si fii mea crescuti la temperaturi d-astea polare, si a mea tot la fel, dezbracata plus ca ea umbla vesnic ca ursu polar, numa la tricouri, alea-alea, cred ca au ceva strat de untura sub piele ca focile sau pinguinii de rezista asa la frig!!
ca veni vorba de news-uri, ce facura bre ungurii aia, de dadura foc la masini, eu tot nu-s lamurita, tre sa studiez acu problema, io-i credeam pe stra-stra-strabunii mei astia hunii, mai ai dracului un pic, mai afaceristi, mai impulsivi e adevarat, dar chiar asa ii supara nenea ala ministrul...ma duc sa aprofundez stirea!!
Lena si t-rex Freya
doruletz spune:
vikinga, aci-s bre, iete taman ma uitam la grataru aduscii, ptiu maica, cine-o fi fost nefericitu? Apropos de basmale si de fundamentalism, aseara pe arte a fost seara tematica, in franceza i-a zis "cand Biblia devine o arma", in germana www.arte.tv/de/woche/244,broadcastingNum=556017,day=4,week=38,year=2006.html" target="_blank">Fundamentalismul crestin. Au fost cateva reportaje interesante, despre designul inteligent (Dieu contre Darwin) si scopurile pe termen lung, despre exorcizarea copiilor prin africa de catre preoti evanghelisti (ii maltrateaza stropindu-i pe ochi cu o solutie de ardei iute si dandu-le sa bea sange de porumbel ca sa 'alunge diavolul') si despre armata revolutionara a lui Jesus. Apropo de asta, este si in presa romaneasca de azi un articol (merci xeno!) despre armata micilor cruciati! Sa te tii cand or incepe si astia sa explodeze ca popcoarnele prin avioane! multa lume nacajita maica...
haha, lena, pacat ca nu vazusi linku lu' xeno, e super . Xeno, cand mergem la un dam'bruger?
Ungurii descoperira 'roata' sau mai bine zis ca au fost mintiti de politicieni. Mie una, asa, de la distanta, mi-ar venii sa-i zic un "bravo" primului ministru ala, avu in sfarsit unu curaju sa recunoasca ca a mintit poporu chiar daca o spusa in particoler. da' se pare ca lucrurile nu-s asa simple, nu se stie cum a ajuns inregistrarea aia la radio, se pare ca a pus chiar el umaru' la asta, ca nu stia altfel cum sa le serveasca oamenilor pilula amara a strangerii centurii... eh manipulari si p'acolo pe la ei.
Din pacate insa p'acia se sare asupra ocaziei sa puna sub semnu intrebarii celalalte aderari, se spune ca iete daca ungurii care erau elevu model facura ce facura, sunt cu economia in crize etc, ce sa mai facem si cu ailalti 2, Romania si Bulgaria, care oricum erau codasii clasei, blabla.
mara, bine ca mai detesi si tu pe aici, ti-am admirat catelusul dansator si pictat, ce mare si smecher s-a facut
Bre, nu ma mai speriati si voi cu pampersii astia, valeu, ce m-oi face cand ajung acolo?! Si asa mai cetesc in stanga si in dreapta pe la alte mamici si ma ingrozesc de fiecare data, altii cupii la varsta piticaniei nu numai ca merg frumos la toaleta dar alearga suta de m in 15 secunde, recita Beaudelaire si fac exposeuri de filozofie; Maimutza mea inca e la stadiul de patruped, vorbeste o limba care aduce cu 'olandeza'si urla ca o primata cand nu-i convine cate ceva. Te pomenesti ca doar a mea "s-o trage" din maimute ?!
Io totusi sunt bucuroasa ca gasii in sfarsit dupe indelungi cautari jucaria care imi ofera peste 5 minute de liniste! Problema e ca nu se mai desparte de ea nici pe strada si suntem de rasu trecatorilor!
lena spune:
doruleatza, mai bine zis fii'sa e mortala, gata declar pe fatza bre cum nu mi-a venit mie inainte asa idee, ptiuuuuuu...ca si io am mai multe seturi de tastaturi d-astea reciclate din cauza de cola sau bere varsata printre taste...bre, frantuzoiaco sa pui patent pe asa "distragere" a atentiei la kinderi...si nu iti mai chinui maica neuronii cu chestiile astea kinderesti ca ai nostri sunt para-exemple, d-alea negative cum s-ar zice ca a mea si a lu vikinga sunt p-aproape de 3 ani si a lu rayu mai tinerica deh, da oricum nici ea "precoaca"...oricum niste scandinavi de soi!!
cat despre cruciatii aia mici, aoleu, vazui si io trailer-ul la documentarul ala muica, bre, a innebunit lumea, clar...plangeau aia mici(copii la 6-7 ani), ziceai ca sunt drogati, balanganeau din cap la fel ca aia de citesc coranul, nu-s cum sa va explic, socant anyway, ca-mi venea sa scot la cretinoizii aia de ii chinuiau in halul ala, zau...ziceai ca sunt in transa!!
Lena si t-rex Freya
doruletz spune:
Alba, e inutil sa te prefaci in continuare ca nu pricepi, ai putea asuma macar raspunderea propriilor afirmatii. Sunt sigura ca toata lumea a inteles faptul ca ultimele mele mesaje nu au fost provocate de discutia de acum o saptamana (atunci am spus ce aveam de spus) ci de ceea ce ai scris pe pagina precedenta :
« bineinteles ca se si ivi un comentariu inteligent», « sint destui pe care murdaria nu-i atinge », « exista cate unul macar sa-ti poarte de grija » , etc.
In mesajele mele anterioare ti-am contrazis intradevar o parere insa nu te-am jignit si nimic din ceea ce am scris acolo nu justifica o reactie (dupa o saptamana !) in care faci referiri la inteligenta, modul in care ma atinge sau nu mizeria plus aluzii la capacitatile intelectuale folosind franturi de proverbe neaose. Puteai sa contrazici cu argumente ceea ce am afirmat la momentul respectiv, daca nu ti-a placut sau n-ai fost de acord, puteai sa-mi ataci ideile si fara referiri la persoana.
Bineinteles ca voi continua sa contrazic ideile si parerile oricat de personale ale celorlalti atunci cand n-or sa coincida cu ale mele . Cine o sa-mi interzica ? Guvernul canadian ? Si o voi face ori de cate ori voi avea argumente (si chef), pâna una alta noi aci inca traim intr-o societate libera in care inca mai avem dreptul sa spunem cand nu suntem de acord cu ce zice vecinul. P'aci nu ne-am PC-izat atat de mult, suntem inca in stare sa purtam o discutie in contradictoriu si fara sa recurgem la invective si atacuri personale intarziate.
Cui nu-i place sa fie contrazis sau cine nu suporta faptul ca altii gandesc diferit, n-are decat sa nu citeasca. Mai mult, nu-l obliga nimeni sa-si etaleze conceptiile pe un forum de discutii daca le considera adevaruri absolute, inatacabile si indiscutabile.
doruletz spune:
lena, noi nici macar n-aveam prin casa o tastatura reciclata, doar d'alea pe care le foloseam. Asa ca fuseram "expré" la gamazin si-i cumpararam una; nici la casa nu o lasa din mana, urla ca din gura de sarpe cand incercam sa i-o luam, se sperie si vanzatoru.
Cre' ca ii place cum suna pentru ca asta e "muzica" pe care a auzit-o cel mai mult... cupil format la calculator inca din perioada intrauterina
In alta ordine de idei, uitai sa-ti spun, vazui ca ziceai ceva pe undeva despre parcarile din paris in august. De ce nu ne intrebasi bre inainte sa pleci, ti-as fi spus io ca in august in Paris toate locurile de parcare de la suprafata sunt gratuite si nu va mai duceati in subterane ca acolo ii scump rau.
gata, noapte buna
vikinga spune:
Mi s-a facut rau numai citind..miine intru pe linkurile alea. Ce bine e sa fiu aici in nord unde lumea e atit de relaxata din punct de vedere religios. Ma rog, inca! Si sper sa-i tina asa. Ok se duc si ei la biserica pt predici, dar au saptaminal muzica de orga(la asta merg si eu cu placere), ori grupuri ce cinta nu stiu ce muzica, ba chiar a fost o zi si cu dansuri flamenco, ies oamenii relaxati de acolo, zimbind. Nu inebuniti la cap ca viata asta e un bullshit si ca aveti grija de culcusul pe cealalta lume. Cred ca aici e clickul cel mare unde religiile zapacesc oamenii total de cap, promisiunea vietzii vesnice. Frumoasa rau, printre ingeri, sfintzi ori femei depinde de religie.In fine vorbim noi de lucruri mari, cind surpriza serii a fost Darel si femeile pofticioase la penisuri urinatoare. La ZZ mostraDoruletz si de pampers aaaa, pai ai nostri is mari de gradinitza, ete Freya mai are un an si merge la scoala. Pai numai din cauza asta a trebuit sa luam masuri rapide ca de nu, nu-i primeau acolo. Al meu copil nu se supara daca ii stergeam chonitele pina pe la 5-6 ani incolo:) Na zic si eu asa dar oricum repetenti am fost la asta. Lena si Aldo are inca pampers noaptea, dar ete aici dovada ca fetele is mai emancipate de mititele, Freya vrea ca donsoarele la wc, Aldo prefera olitza:)Pe miine!Vikinga & micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
care fetite emancipate?
Galagia mea cea precoaca la putzu gandirii abia la 2 ani si 9 luni a catadicsit sa defecheze la olitza:D
pipi mai de mult, dar ailalata treaba....
iar acuym nu foloseste closetul decat pt pipi, kk tot la olita.ce ti-e si cu puradeii astia:))
eu n-o fortez, pt ca ma gandesc ca ea singura o sa faca pasul cel mare, oricum, ce as putea sa-i fac? nimica,deci astept:D
Doruletz, nici Sofia nu vorbea limbi straine la teribila varsta de 11 luni.Nemaivorbind ca era mica si pitica, si nu manca la ore fixe cantitatile masurate cu precizie pe forum etc etc:D.
cum zicea barbatu-meu, Gepetica e cea mai desteapta pt ca zambeste:).Eu stiu ca nu te iei tu dupa statistici de la odiseea mamicilor, dar ti-am mai zis odata ce cred despre Alexandra, asa ca sa stii ca murim dupa ea si abia astept sa ne vedem in octombrie:)
In alta ordine de idei,nu stiu cand va mai scriu, daca mai am wireless la busteni mai intru, daca nu, va las in grija lui Xeno cateva zile:)))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.