Scandinavii stiu DC (122)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

am pus si eu ceva poze cu mandra in albion...
www.dropshots.com/witchie

Mi-e o sila si o scarba de nu pot spune. Azi am stat sa destelenesc tot scandalul cu restrictionarea accesului romanilor in UK. ce scrie pe forumurile lor de la ei de acasa e incredibil.
Prosti sunt oamenii de peste tot si multi rau. Dar cand ii vezi si fuduli, parca iti vine sa strigi Iren! ada lamaiile alea.

editez ca sa zic ca maine la 11 ambasada uk lanseaza cu surle si trambite sistemul de programare online la viza. Nu stiu ce s-or mai deranja pentru patru luni, asta daca nu cumva e semn ca vizele raman obligatorii... Va tiu la curent!
Dezolata,

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Uici, vineee!
Deci tzara arde shi baba se piaptana, mai exact pofteshte la cizme de mushketar cum vazu la parada lu Gaultier- nu gasesc modelu, ca va aratam- in fine, shtitzi despre ce zic Shi faza e ca cizmele astea merg perfect la blugii spaghetti negri :P pe care i-am inshfacat ieri dintr-un magazin cu sale-uri Asha, ziceam de cizme, nu gasesc shi pace, decit pe siturile de profil , www.high-feelings.de/shop/oxid.php/sid/a87e97b0e1da71d4d7c616f84cfa8e05/cl/alist/cnid/3bb413dcd7c659a18.48885420" target="_blank">ceva de genul asta, da nu cu tocurile alea, totushi
Shi ca sa revenim la kestii mai serioase, citeam azi in ziar ceva de genu ca dupa SUA, Elvetzia e a doua tzara in care se foloseshte o arma de foc pentru suicid, pai cred shi io, daca majoritatea blocurilor au maxim 3 etaje, e clar ca daca te arunci de pe bloc in mod sigur nu dai coltzu

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s
Eh, dar e intereesanta si www.mariromani.ro/top100.php" target="_blank">continuarea, mai ales cu marele "pierzator" care a "cazut" primul sub linie.

Bine c-o cazut...si altii pe linga el!!! Si spor la cumparaturi miine, ca si io am sesiune la nemti!!! :-))
Uci, buhuuu, da' ce batea vintul Mai ai degetul ala??? :-))
No...am o dedicatie pentru mara, ca tot imi deschise chefu' magga cu blogu ei de dizidenta
Va pup, ma duc la nani!!
Edit: ireana, la ce-ti mai trebe' pantaloni la cizmele alea spaghettti, slabatura ce iejti!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

il mai am lilando ca a trecut manza la tras de par si ciupit de unde apuca:) da io va aratam pozele nu filmele !:p

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Tragind cu ochiul prin Scandinavia,

am murit (si reinviat) de ris cu povestea tineretului catolic spaniol si boleroul.

ba eu mai port cite o spagheta cu rochie pe deasupra (mai bine tac ca fac impresie proasta)

Lil, am uitat sa precizez ca eu microbul l-am luat de la vrajotoreasa Witchie.

Noapte buna

digitale dissidenz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello, pipal

am o mare intrebare/rugaminte la voi: cu ce poate fi Iasul atractiv pentru turisti?
adica, vreau sa spun, cu adevarat atractiv, nu asa ... ce imi inchipui eu.
ma gindesc cel mai mult la cei straini, dar si la romanii care vin 2-3 zile sa-l vada.

incercam sa gasim solutii sa-l facem mai cunoscut si mai vizitat, dar pt. asta trebuie sa stim ce sa "scoatem in fata".
si ma tem ca vom fi subiectivi si vom prezenta ca interesante lucruri care pt. noi au valoare sentimentala etc, dar pt. un strain de Iasi nu au nici o relevanta.

deja va multumesc pt. ajutor si promit sa va arat ce iese.

Mergi la inceput

Buli mie la Iasi mi-a placut Biserica Trei ierarhi, e impresionanta! si mi-a mai placut Palatul Culturii si Bojdeuca. In parcul cu Teiul n-am putut sa intru, nu stiu de ce, m-am oprit la poarta, pur si simplu. Eu am fost la Iasi de Sfanta Paraschieva cand parca inflorisera trotuarele, asa de pline erau de cosuri cu flori de gradina! Mi-a placut MULT!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

mie la iasi mi-a placut unde ma duse ionu sa halesc si sa 'BOLTA RECE':-)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

apropo de haleu nu mai zise lena nika de unde deduc ca nu atrag novici, ci fac victime in randul populatiei nevinovate

si tot la capitolu' asta am o dedicatie pt voi:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

papadie te rog da mai multe detalii daca tu esti minunata de a creat asemenea bunatate.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput