Vacanta cu bani putini
Raspunsuri - Pagina 2
boo lina spune:
craciunitza iti recomand grecia, in aceasta perioada un studio (3-4 locuri, bucatarie, baie) este 20-30 de euro pe zi, chiar si excursii in creta cu avionul gasesti in banii astia
angelapriboi spune:
Mathilda,
tu ti-ai facut o parere proasta despre Bulgaria pentru ca doar ai tranzitat-o.Si iti dau dreptate,cand vezi cate case parasite sau oameni amarati ai impresia ca esti intr-o tara din lumea a treia.
Dar Natasa are dreptate bulgarii stiu sa-si valorifice mult mai bine turismul.Pe litoralul lor cat si in statiunile pentru ski cum e cea de la Bansko lumea este extraordinar de amabila si serviabila.
Si inca ceva nu te pacalesc in restaurante la preturi.Cel putin mie nu mi s-a intamplat.
ANGELA
irinai spune:
Noi, 2 persoane, in Rodos, apartament 3 stele, 7 zile, transport cu avionul, am platit 300 euro, amandoi. La care s-au mai adaugat disractiile si mancarea inca maxim 200.
mathilda spune:
fetelor, despre litoral nu pot sa va spun nimic- dar aveti dreptate in trecere e f sumbru si cu scuzele ca ma repet periculoasa. noi am platit bani m multi la vama (nu pt ca am vrut caci in oriunde ne ducem noi nu dam absoulut nici o spaga, nici macar la granita rom )pt ca un dobitoc de vames efectiv ne-a fraierit pe fata(ne-a spus ca tb sa platim 20 euro cand de fapt era mai putin de 10 cred, dar nu aveam euro-caci platim peste tot cu cardul si i-am dat leii care mi-au m ramas din rom- oricum destul de multi)- iar apoi au inceput in sir sa ceara bani iar sotul meu le-a spun in engl- nu va dau nimic. sunt satul. la revedere.. apoi ne-a oprit politia ca nu am oprit la semnalul de stop, de fapt nimeni inaintea mea nu oprea(nu era periculos) . a vazut evident masina de belgia. eu eram la volan si i-am aratat numai pasap rom, mai mai sa faca infarct- m-a lasat fara sa plat nimic(oricum nu plateam). iar satele sunt f sarace. de pilda daca vii prin arad e o placere sa vezi ce case frumoase oricum eu ti-as recomanda grecia. acum gasesti de pilda un bungalow la 25-30 euro pe zi. mancarea e ieftina si e superb.plajele sunt curate si e f civilizat. eu am fost acum 2 ani la mare in rom si am mancat o pizza in restaur iar tipul nici nu mai mi-a dat restul m mult de 100 000 lei. la noi daca se aude vorbind alta limba te goleste de bani. noroc ca eu sunt cam tupeista cu ei si le cer restul- nu e chestie de zgarcenie , ci de bun simt. aici si 5 centi sau 1 cent ti-l da. hai ca m-am intins f mult dar mi-am spus naduful.
va pup
sofia_misicu spune:
Transport, cazare, all inclusive in Turcia - 300 E. Mai exista oferte asemanatoare, chiar mai ieftine in Tunisia.
Nuka si Mama la Nuka
aschiutza spune:
Daca nu ar fi asa de frig deja, ti-as recomanda sa mergeti cu cortul. E foarte nostim, scapi de dat banii la restaurante pt ca iti poti gatii singur, iar locul de cort e mai ieftin ca o camera de hotel.
Noi am fost asa in sudul Frantei (unde numai o supa de rosii intr-un restaurant, nu cine stie ce, costa 10 euro!). Dar daca alegi Italia sau Spania, banuiesc ca vremea e inca f frumoasa si ar merge. Poate si Croatia are vreme inca faina?
Ar mai fii alternativa sa inchiriati un apartament/casutza de vacanta undeva. Gen Ungaria la Balaton sau Italia. Tot asa scapi onorabil la cheltuielile cu mincarea (nu inseamna ca trebuie tot timpul sa gatiti, dar o pizza congelata sau o supa la plic, va reduce cheltuielile).
Depinde si de voi cit de aventurieri sunteti! Pe mine m-a convins sotul si nu am regretat... In sinul naturii, auzi greierii noaptea, hehe!
----------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Laura T spune:
quote:
Originally posted by irinai
Noi, 2 persoane, in Rodos, apartament 3 stele, 7 zile, transport cu avionul, am platit 300 euro, amandoi. La care s-au mai adaugat disractiile si mancarea inca maxim 200.
Incep sa-l cred pe sotul meu cand imi spune ca eu cheltui mult...Unde ai gasit tu asa oferta? ca suna tare bine...
Craciunitza, daca te gandesti din timp, poti lua bilete de avion foarte ieftine la companiile low-cost si iti poti permite 3-4 zile la Budapesta (avion 38 euro/pers dus-intors cu taxe incluse), la Venetia, Barcelona, Wiena etc. Eu numai asa procedez cu avionul, cumpar cu 6-8 luni inainte biletele. Apoi, pt hotel, mancare etc depinde de pretentii. Acum 2 zile ne-am intors de la Barcelona, unde per total, pt 2 persoane, ne-a costat 800 euro, din care 150 avion (bilete luate in decembrie anul trecut), 300 hotel (4 nopti la 3* cu mic dejun), restul mancare si ceva shopping.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
pet.cost2005 spune:
Da, in Italia ar putea fi o varianta. La un camping, un bungalow (ffff curat si comod, ai tot ce iti trebuie incepand de la lingura si pana la matura) de 5 persoane ne-a costat € 200,00 pt. 3 nopti, dar era in sezonul turistic. Pe langa Venetia. Dar acum, ca se cam apropie de sfarsit sezonul turistic, sunt si oferte cu reduceri de pana la 50%. Chiar am primit pe net astfel de oferte ... si crede-ma este fff frumos in camping. Si in plus, in sept. au anuntat vreme frumoasa aici! Desigur, la tot ce ti-am spus aici se exclud cheltuielile de drum (benzina/motorina, autostrazi etc.)
Petro
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
craciunitza spune:
Se pare ca sunt multe posibilitati, din pacate ramane o conditie necesara: sa ai masina.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
MONAI spune:
Angelapriboi, noi am fost in Croatia cu agentia Eximtour, am stat in Opatija, la hotel Admiral, in perioada 1-8 iulie 2006. Nu stiu ce sa-ti mai spun, totul a fost impecabil. Am fost cu fetita noastra de 1 an, nu ne-am prea putut misca sa vizitam peninsula Istria, dar ne-am promis ca ne vom reintoarce, eventual sa vedem si coasta dalmata.
Daca mai ai nevoie de alte informatii, intreaba-ma si-ti spun cu placere.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...