Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 12
karmenutza spune:
Buna seara la fete!
Azi mi-a aratat fii-mea ce inseamna sa fie "sora lu' frate-su". A avut un comportament care mi-a adus aminte in cele mai mici detalii ce inseamna un copil razgaiat si "ciufut". Exact ca Victor cand era mic. Daca o puneam jos, tipa. Daca o tineam de manute sa mergem, facea trei pasi iar tipa. Daca nu am lasat-o sa traga o farfurie de pe masa a tipat. Dar nu plange, fetelor, tipa. Tare. Aaaaaaa...cu nervi, asa. Vroia numai sa se cocoatze pe bratele canapelei si se apleca in jos, sa cada in cap. Am pus-o in carut dar s-a ridicat in picioare cu tot cu ham, de fapt s-a scos din el. Apoi de jos s-a urcat cu picioarele pe marginea carutului si voia sa se cocoate pe el. Am avut si treaba pe la bucatarie cu mancarea, si l-a cam obosit pe Victor azi. I-a scos peri albi. Acuma a venit taica-su de la servici si l-am trimis afara cu ea, sa mai repiram si noi un pic. De obicei merge si fii-miu afara cu noi dar azi nu a mai vrut. Sa-i mai faca si lu' ta-su creierii zob, ca pe noi ne-a dovedit.
Poate a avut si ea o zi mai proasta, ca ieri nu a fost asa si sparam ca nici maine. De culcat numai la 12 noaptea se culca. Doar o zi, doua pe saptamana se culca mai devreme, la 10, 11.
Cristina (cge), dar tu parca abia ai gasit bona asta, e noua, nu? De ce vrei sa o schimbi?
Ioana, a ta e indragostita lulea...Tu ai tuns-o pe Miruna sau doar ce i-a luat nasa din motz? In poza cu leaganul parca are parul scurt.
Baita noi facem cu cadita mica in cada mare. Cadita mica e plina ochi cu apa, ratustele pe care le are toata lumea, Catalina sta in fund cuminte si mami o spala. Ii dau si cu dusul pe cap dar nu cu presiune mare, ca sa nu se sperie de el. Ii dau presiune mai mica. Tati ne ajuta doar la "primire". Adica sta cu prosopul si prinde fata in brate cand o scot. Intr-o seara cand era el plecat, m-am descurcat singura, ca se sprijina si ea pe picioare cat de cat. Dar lui i-am spus ca a fost tare greeeeuuuu....![]()
Sofia, nu ne-ai mai spus ce face Nuka. Cum e? E mai bine?
Sanatate multa bebeilor bolnaviori si pupici de la noi, sa se faca bine repede.
Catalina
codruta_grg spune:
Bine ati venit fetelor de prin concedii.
Carmi, am fazut pozele. Fabian e deja copilas in toata regula.
Irina, da, Pentaximul e de Pasteur. Cica e in locul PentActHib-ului (care e tot de Pasteur).
Ioana, vezi ce ne asteapta cand ne cresc mari fetele. Trebuie sa fim cu ochii in 4.
Diana, noi avem 3 mese solide + 2 lapte si intre suc de fructe si fructe
Crisina, sanatate lui Matei.
Nicole, incearca la trident.ro pentru jaluzele
Ramona, drum bun 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
nanadana spune:
Cucu
am aparut si noi dupa o perioada de absentare,motivul: nu mai am timp de loc,Antoine ma termina seara cad ca din plopii efectiv,parca din ce creste piticul creste si treaba 
astazi seara sper sa citesc si eu de unde am ramas
cit despre noi sintem bine avem 8 dintii,ne-au iesit 3 odata ,inca nu mergem,papam foarte bineeeeeeeee,vorbim,dansam,cintam si facem multeeeeeeeeee rele
poze
sofia_misicu spune:
Buna seara!
Bine ati venit din concedii (Carmi, Christina, Antoanela) si concediu placut Ramonei.
Va multumesc inca o data de incurajari. Nuca este mai bine. A inghitit ampicilina trei zile, enterol, biotics, regim si saruri rehidratante si azi a facut in sfarsit un scaun mai tapan. A slabit nitel dar e vioaie si pusa pe sotii. Azi i-am luat rezultatele la coprocultura si coproparazitologic si au iesit negative. Concluzia e ca e un mister diareea. Si ca sa pot zice ca am facut tot ce trebuia, tot azi am fost la al treilea doctor, la Medicover. Din pacate celebra Calapod e in concediu asa ca m-am dus la Medicover la Plevnei. Am dat 600.000 ca sa imi recomande Furazelidon, impotriva caruia eu sunt total impotriva. Asa ca am decis sa o scot de pe orice forma de antibiotic si sa o indop doar cu Biotics.
Am vazut niste poze foarte frumoase: cu Ioana, Fabiano, Luanna...
Maine imi duc iarasi copilul la soacra pentru ca a venit prietena mea cea mai buna din America si dam petrecere de ziua ei la mine acasa. Cam urat din partea mea fata de copil da' ea e fericita rau la bunici.
karmenutza, nu te invidiez. Probabil ca Catalina isi manifesta personalitatea. Stiu ca in parc ma uimesc copiii activi. Sunt cei mai simpatici. A mea sta ca o pleasca in carut, uuuieste la copii si la caini si din cand in cand canta si danseaza. Numai cand ii dau drumul in libertate - la nisip o zbugheste sa fure jucarii.In rest e "contemplativa" (in traducere libera plicticoasa).
Sufar cumplit ca a venit frigul si nu mai pot sa o las la nisip sa se traga de par cu copiii si sa numere pietricele. E vedeta locului de joaca: e cea mai mica. Alternativa e sa ma plimb in cerc...si nu imi place.
Va pup si mai vorbim 
Nuka si Mama la Nuka
Dana_ch spune:
buna seara
despre lucas ce sa va zic creste,mananca bine,merge in picioare nu singur de manute sau in jurul patului,inca nu are curaj sa se aventureze.
mai fetele eu nu am mai scris ca nu pot sa tin pasul cu voi
va
pe toate si pe piticuti.
Poze cu
Lucas
poze noi
Carmi spune:
Codrutza, da schioarea dragalasa ce mai face?
Sofia, multa sanatate Nucai.
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
BiuMil spune:
Irina, ioana merci pt raspunsurile cu leaganul...Ioana, naspa faza cu bona, vrei sa o schimbi, sau nu am inteles bine? bine ca nu te-a trimis la banca...totusi in cazuri din astea mie mi-ar fi teama, daca vrea banii astia poate are nevoie de ei si atunci sa nu ii vina alte idei...bafta!
cristina, dupa cum am mai spus parca, pt Milan pare sa fie o perioada total nepotrivita sa il las cu cineva...nici cu maica-mea nu mai vrea sa stea, de fapt, de la o vreme, cum apare altcineva in peisaj sau mergem in alta parte se tine de piciorul meu si ignora total toate metodele de inveselire, cat si persoanele din jur. am sa gasesc eu alt job, ca doar nu o fi fost ultimul...
Chiar vroiam sa intreb mamicile cu pitici care au trecut prin faze dina stea de atasament extrem cum s-a "rezolvat"? de la sine? sunt ingrozita de faptul ca trebuie sa plec o sapt in Franta si ramane acasa cu sotul si soacra...cred ca o sa fie tare greu pt toti 3! initial ne gandisem sa il ducem al tulcea, dar mi s-a parut ca ar putea fi prea mult si fara mine si in alta casa...
Sofia, si Milan e foarte linistit in parc...e si bine si rau, bine pt ca nu vrea sa traga copiii de par sau sa fure jucarii, fiind prea ocupat cu 2 pietricele mititele pe care le mai gaseste (mai intra in conflict cu Mario pt cate o minge, dar cam atat)...iar rau pt ca nu pare a fi foarte sociabil, dar zic ca totusi e devreme pentru a spune ceva in sensul asta.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Carmi spune:
Luminati-ma si pe mine, va rog, ce inseamna ´ccc´, prescurtare pe care o tot intalnesc la diverse topicuri?
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
nicole74 spune:
Multumim mult pentru urari!
La multi ani si pentru Bianca si Florin, sa creasca mari, frumosi si sanatosi.
Ioana succes cu bb2. De ce sa mergi la monitorizari? Din cate stiu tu ai ramas din prima.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
moki spune:
Fetelor,azi am ramas fara telefon..
un minut l-am pus pe carut sa-i probez lui Mario niste ghetute intr-un magazin de copii,si cat am stat cu capul in jos,gata,m-au usurat de el de nici nu mi-am dat seama cand si cum s-a intamplat..oricum a fost greseala mea,l-am pus "pe tava"..Bianca,vreo doua zile,cred ca o sa vorbim pe mess..
;Asta e,am comis-o..faza nasoala e ca aveam niste poze unicat pe el,printre care unele cu Mario din maternitate,plus singurele mele poze cu sanii mari din perioada alaptatului..
In alta ordine de idei voiam sa va spun ca sunt ingrijorata cu Mario,care are o placere sadica sa muste ,sa ciupeasca si sa traga de par..efectiv scoate niste chiote de fericire cand face toate astea,are o satisfactie teribila..oare cat o fi de normal??...
Noi am inceput sa papam si dulceata cu unt,si ne place tare de tot,dar asa un strat subtirel, cat sa simta gustul; nu prea stiu cand sa-i mai dau iaurtul,e cam in afara programului de masa,si parca nici nu mai e asa incantat de el.oare ce se intampla daca-l papam ocazional?
Mario are leagan, cred ca apare si in ultimele poze,dar nu sta in el decat un minut; la cata energie are, se plictiseste imediat si se suceste imediat sa sara din el..ne-a capiat cu misunatul..toata ziua merge prin casa cu o viteza ametitoare,mai cade in fund,dar se ridica rapid,si o ia de la cap!!
Si eu am de luat o decizie grea cu intoarcerea la job,voi ce ati prefera rutina si confort (astea la jobul anterior) sau provocare, bani mai multi dar domeniu nou si necunoscut(astea la un alt job care mi s-a oferit)?
Va pupik,astept sa ma luminati!!
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze