Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
PatriciaArdeleanu spune:
Simona, La multi ani! sa fii sanatoasa, fericita si implinita. 32 de ani este o virsta foarte frumoasa!

Bubu, 2 picaturi. cred ca fiecare trebuie sa-si urmeze pediatrul, caci sint mai multe pareri.
eu m-am apucat de copt ardei, in wkend o sa am ceva santier, de luni incep munca...
Bestutza, multa putere!!ai o minune de fetita!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
tomasa spune:
Crinuta, eu i-am facut deja Havrixul. E ok, fara emotii, reactii adeverse, etc. Deja acum ne pregatim de revaccinare, ca trebuie rapel dupa 6 luni.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
ana maria spune:
Anda unde eram?
Simona La multi ani si fii fericita ca e o varsta frumoasa!
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
tomasa spune:
Acum citesc din urma, ca am lipsit iarasi timp de o sapt. si vad ca s-a discutat despre vaccinuri. Si eu stiu exact ca Daniela, ea a explicat perfect acolo.
Daniela, Culcer considera un Priorix facut corect intre 11-15 luni. Respectiv cazul trei enuntat de tine. Totusi, parerelie sunt impartite si eu inca mai stau pe ganduri....
Cat despre Havrix, da, eu i l-am facut, asa cum i-am scris si Crinutei (de altfel tu stii, eu i-am facut toate optionalele posibile). Culcer mi-a spus ca e musai sa-l fac si ca se poate face oricand dupa ce implineste 12 luni. Deci e ok daca i l-ai facut acum.
Anda, wellcome back. Si multa inspiratie si intelepciune in luarea de decizii importante.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
crinuta spune:
Simona, La multi ani. Sa fii fericita!
Si eu am implinit 30 de ani si sincer, ma simt foarte bine. E o varsta foarte frumoasa.
Tomasa, aha, deci se poate face si acum? Nu stiam ca trebuie rapel la 6 luni, bine ca mi-ai spus.
O sa incerc sa i-l fac si eu cat de curand.
Ce alte vaccinuri i-ai mai facut? Ma refer la cele facultative.
Referitor la Priorix, vad ca si Culcer considera ca fiind ok daca e facut la 11 luni.
O sa il intreb si pe pediatrul de aici, ca daca e sa ma iau dupa Amin clar nu trebuie repetat, si daca stau sa ma gandesc si dupa logica mea, tot la aceeasi concluzie ajung, dar ca sa stau eu linistita mai cer o parere.
Ieri i-a facut vaccinul in brat, nu in picior ca in Ro si e ok, nu s-a umflat, ci abia se vede intepatura.
Crinuta si
Rayan
sirimie spune:
Multumesc mult pentru urari! 
quote:
Originally posted by Witchie
Simona, te scot la un suc in colt la saorma? (adevarata fraza aia din japoneza din paranteza ta) La multi ani! Nu te lasa doborata, ia Magne B6! (Lavinia stie de ce:)) )
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu
Multumesc!

Da
Iau iau
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
tomasa spune:
Crinuta, ca optionale i-am facut Havrixul asta, Varilixul si antimeningococic A+C, ala cu problema, cand l-a durut tare piciorul in care i l-au facut. Si mai am de facut un optional la 2 ani, Pneumo 23 se numeste si protejeaza impotriva a 23 tulpini streptococ.
Eu la Havrix am citit si prospectul, ca asa fac mereu de nebuna ce sunt si scria ca se face dupa 12 luni, cu rapel intre 6 si 12 luni parca de la prima vaccinare.
Cat despre Culcer, ea asa considera ca e ok sa facem Priorixul, incepand de la 11 luni, chiar si inainte de aparitia epidemiei, ca ea imi daduse demult lista cu vaccinurile, deci la noi nu a fost neaparat o hotarare luata in conditii de criza.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
bubu05 spune:
La multi ani, Simona, sa fii sanatoasa si fericita! Un pupic maaare de la noi!
Bestutza, imi pare rau de bunica ta si va chinuiti acum...dar ai doua minuni, sa-ti traiasca!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Interesante cele 2 vaccinuri optionale de care pomenesti Tomasa, dar ma intreb daca au vreun risc. Banuiesc ca ai citit prospectele si bine faci.
Sa ma fi vazut pe mine ieri. Vorbeam cu asistenta in timp ce ea pregatea vaccinul si apoi o intreb " sigur e vaccinul impotriva varicelei" la care imi arata cutia si flaconul si zice " stai linistita, ca si eu as face la fel in locul tau", asta la explicatia mea ulterioara ca as fi paranoica cand e vorba de Rayan.
Dar oare de ce l-a durut pe Tudor piciorul dupa acel vaccin? Asta a fost reactia?
Voi le dati carti de colorat, mazgalit?
Rayan se plictiseste ingrozitor si trebuie sa ii gasesc ceva activitati, ca nu mai merge.
Crinuta si
Rayan