De-acum in trei ... mama, Andreas si Yasmin

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by alexia_07

Imi pare bine pentru tine ca ai reusit sa te desprinzi de un asemenea om.Esti o femeie foarte curajoasa si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea.Stiu ca nu ar trebui sa ti dau eu sfaturi si eu stau intr-o relatie in care am primit bataie dar e foarte diferita de a ta.Tu ai trecut prinr-un cosmar ai doi copii care puteau sa ramana traumatizati.Felicitari si mult succes in cotinuare ai grija de copilasii tai si ofera le lor dragostea ta toata.

alexia_07

Alexia multumesc, si eu am citit povestea ta, si cred ca eu sunt in masura sa-ti dau sfaturi. Sfatul meu este sa cresti, sa cresti in primul rand in ochii tai, odata ce ai realizat asta, nu vei mai sta cu cineva mai slab decit tine, pt. ca cel care te bate, o face in primul rand pt. ca nu are alte argumente, pt. ca vrea sa te injoseasca sa fii mai putin decit el, care deja este zero.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Corinna, eu inca am fiori gindindu-ma prin ceea ce ai trecut. Mult curaj in continuare !

Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Yasmine, te-am admirat din clipa cand te-ai implicat sa-i oferi "cazare" Aurei (apisica) daca vine la clinica din Heidelberg cu fetita ei (apropo, a trimis deja multe documente acolo si acum asteapta raspunsuri, rezultate, unul din profesori i-a raspuns deja ca o pot ajuta sigur sa se descurce cu simptomele si sa-i spuna daca o operatie e sau nu necesara, deci tot e ceva!!).

Acum vreau sa-ti spun ca te admir pentru modul cum ai reusit sa iesi cu fruntea sus dintr-o relatie atat de distrugatoare.

Eu am un singur divort in urma mea, nu am fost batuta si nici injurata si totusi inca simt furie fata de vampirul emotional care m-a costat 10 ani din viata, deci mie una mi se pare normal sa nu uiti nici o secunda ce ti-a facut. Si fostul meu sot are probleme psihice mari (e putin borderline, usor maniaco-depresiv), insa a facut 6 ani de terapie si tot degeaba (de curand a intrerupt-o si ii minte pe toti ca "e gata cu terapia, a absolvit tot ce era de absolvit", numai sora-sa stie adevarul, care merge la aceeasi terapeuta!!).

Din afara ne poate fi imediat mila de asemenea persoane, dar eu zic ca atunci cand suntem in relatii cu ei si suntem implicate direct, trebuie mai intai sa luam distanta la propriu, apoi sa lasam timpul sa se scurga si sa ne lingem ranile si sa facem bilantul sufletesc al raului care ni s-a facut, si abia dupa aceea sa incercam sa uitam/iertam. Nu de alta, dar daca n-o facem s-ar putea ca data viitoare sa cadem intr-o capcana asemanatoare.

pentru modul matur si curajos cum ai iesit din aceasta poveste de viata trista. Sper ca multe fete care posteaza pe acest forum sa fie in stare sa-ti urmeze exemplul si sa nu astepte sa se ajunga la tragedii de asemenea proportii.

Felicia
http://community.webshots.com/user/Miss_Parker_1911

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Multumesc de mesaj si de incurajari o sa tin seama de ele deoarece te admir mult si mi-ar placea sa fiu ca tine.Ai grija de tine si de ingerasi tai sunt sigura ca o sa reusesti sa treci peste toate cel mai mult conteaza copii tai.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meg67 spune:

subscriu la ce a scris miss parker
bine scris, felicia
inca o data

Mergi la inceput

Hei meg, ma sabotezi, desi ne vorbim, nu mi-ai spus ca ai postat aici.
Va salut pe toate, Mirela, papadie, Witch multumesc, stie ele de ce :).
Mirela felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

Datorita faptului ca nu mai am au-pair, si centrez, trag la poarta, si mai si arbitrez, in acelasi timp meciul cu puii mei, am foarte putin timp liber, marti Andreas dupa-masa scoala de muzica, miercuri Yasmin balet, joi amandoi engleza, nu stiu in ce zi va fi forbalul, vinerea e zi de antrenament cu Bix, catelul-vitel, drept care va citesc dar nu apuc sa scriu, dar de aia tot va iubesc :D.

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacornelia spune:

BUNA YASMINE.Ma bucur ca ai trecut peste toate si esti fericita.Povestea ta e un cosmar si eu stiu cel mai bine,dar acum trebuie sa te gandesti la ingerasi tai si la tine.Mult succes pt mai departe si traiesteti viata

daniliuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Nu ma indoiesc nici-o clipa ca nu ai sa reusesti sa te descuri.
Esti o femeie puternica , o mama adevarata si ai fost si o
sotie prea buna si intelegatoare in ciuda a celor
intamplate. Din inima iti doresc tot binele din lume, sa
fiti fericiti (tu si copilasi tai) pt. ca meritati din plin tot
ce-i mai bun.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Multumesc!
Si ciao Cornelia, ea e ex-au-pair-a mea, si va fi in curand sotie, si matusa, si daca se antreneaza bine, poate acusica mamica, ca acuma a exersat la copiii mei, stie ce tre sa faca cu ai ei

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput