De-acum in trei ... mama, Andreas si Yasmin

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Corina
Eu am lipsit mult,dar citeam din cand in cand...mereu te aveam in gand ca o femeie superba,poza ta gravida din album e de neuitat...nu stiam povestea ta,stiam ca si Alexandru scria pe aici in trecut,dar atat...am pierdut firul tuturor intamplarilor aproape de pe dc...
Acum am revenit cam de o luna...si am dat acum de acest topic...am citit titlul si nu imi venea sa deschid sa citesc restul...imi dadeam seama ce trebuie sa contina...dar nici pe departe nu mi-am putut inchipui EXACT povestea...
Sunt cutremurata si in acelas timp plina de admiratie!
Cand ai scris ca l-ai vazut cu catusele,mi-am imaginat scena si m-am ingrozit...imi dau seama ce trebuie sa fi simtit!
Imi pare rau ca nu te-am cunoscut mai bine pana acum,dar voi incerca sa te cunosc de azi inainte!
Mult succes,pe care sigur il vei avea si o imbratisare calda de la mine!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Corina, iti doresc mult curaj si putere sa treci cu bine peste acest obstacol!

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

O, Doamne, Corina ! Multa putere sa ai si in continuare ! Cu siguranta ca acum stii cum sa-i faci fata !
Sa ai o viata linistita alaturi de copilasii tai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Sa-ti dea Dumnezeu fericire, sanatate si multa putere pentru a-ti creste copilasii.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Am sa va traduc un articol din ziarul de azi "Rhein-Neckat Zeitung - Mosbacher Ausgabe":

"Mosbach: Sentinta este internarea intr-un Spital de Psihiatrie, se continua internarea fortata!
Cu aceste cuvinte a fost condamnat de catre un juriu presidat de judecatorul Dr. Ernst-Ludwig Mißler ieri un roman de 36 de ani, care a fost acuzat de urmatoarele fapte: amenintarea cu moartea, vatamare corporala si violul sotiei lui.
Pe durata unui weekend s-au petrecut intamplarile insirate de procuror. Dupa o vizita de o saptamana in Romania, acuzatul a revenit acasa si a invinuit-o pe sotia lui ca il inselase pe perioada absentei lui, a supus-o unui consult "ginecologic" si a obligat-o sa intretina cu el relatii sexuale, cu toate ca sotia lui a opus rezistenta si a strigat din rasputeri. Mai tarziu a amenintat-o cu un cutit de bucatarie spunand: " cu asta as putea sa te omor".
A doua zi situatia a explodat din nou. Acuzatul a incercat sa o strangulezepe sotia lui cu un cablu de curent. In fata celor doi copii a batut-o si a calcat-o in picioare, apoi a incercat sa o inabuse cu o plapuma, scurt dupa aceea, femeia a reusit sa fuga din casa cu cei doi copii.
In protocolul politiei se arata ca femeia a suferit multiple hematoame la cap, tors, brate si antebrate si pe toata fata.
Procurorul a cerut sa fie condamnat pentru urmatoarele delicte: viol, amenintare cu moartea si tentativa de omor, cu vatamare corporala deosebit de grava cu tendinta de recidiva.
"Pana in ziua aceea nu a fost niciodata agresiv fata de mine", asa isi descrie victima casnicia. In ultimul an in schimb acuzele sotului s-au inmultit. In saptamana petrecuta in Romania a sunat in permanenta acasa pentru a o controla pe sotia lui, factura telefonica a fost de aproape 1500 de Euro a fost atasata la dosar.
Judecatorul Dr. Mißler a considerat declaratiile sotiei, drept credibile si plastice. Acuzatul a amenintat-o ca ii va taia capul atit ei cit si copiilor, declaratie reluata si de fata au-pair care se afla in casa la vremea respectiva.
Dr. Pleines, psihiatrul care a facut expertiza psihiatrica, spicuieste din viata acuzatului: nascut si crescut intr-o familie stabila, acuzatul a visat la o cariera fotbalistica, din momentul in care acest vis sa destramat, acuzatul a inceput sa aiba complexe.
Acuzatul a venit in Germania in anul 2001, urmindu-si a doua sotie, realizata din punct de vedere profesional. De aici se produce declansarea bolii, o psihoza de tip maniacal, amplificata de gelozie. "Exista multe semne, ca este o situatie de cu risc deosebit de crescut" conchide Dr. Pleines.
Pe perioada sederii sale la psihiatrie, acuzatul a avut stari de irascibilitate iesite din comun, si episoade agresive, periodic fiind foarte linistit si chiar confuz.
Deoarece psihoza este o boala cronica, prognosticul fiind rezervat, sansele de vindecare minime, si tendinta de recidiva foarte pronuntata, psihiatrul a recomandat internarea in cetrul de psihiatrie. S-a renuntat la acuzarea de tentativa de omor. Avocata apararii a pledat pentru pedeapsa cu suspendare, pt. ca, clientul ei vrea sa paraseasca Germania, si sa se trateze intr-un spital de psihiatrie din Romania, ceea ce nu a fost acceptat de catre judecator.
"Dupa parerea mea nu sunt bolnav!", a sustinut acuzatul, si s-a aratat surprins ca sotia lui nu i-a cerut iertare.
Dr. Mißler a dat sentnta de 3 ani in centrul de psihiatrie pentru viol, vatamare corporala deosebit de grava, si pericol pentru societate, acestea fiid rezultatul bolii psihice de care sufera acuzatul, costurile de judecata urmand a le suporta tot acesta."

Cam asa se incheie povestea, si sfarsitul inca nu a venit...

Sentimentele pe care le-am avut eu ieri la proces, si cum am vazut eu intreaga desfasurare vi le povestesc maine.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Oooo, Dumnezeule...prin ce-ai trecut... si cred ca 3 ani in acel centru de psihiatrie e putin...

Mult curaj si putere, Corinna!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Corinna... multa tarie sufleteasca iti doresc, pentru tine si copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Yasmine, bine ca nu i-a dat drumul!!
Cel putin 3 ani stai linistita, vei vedea mai tirziu cum va fi.
Zi-ne tu cum a fost,
ma bucur pentru voi ca cel putin deocamdata ati scapat de teroare,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona72 spune:

Multa putere si curaj, incet-incet lucrurile se vor aseza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dar casatoria este inca valabila?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput