De ce unele gradinite.......in Dr. Taberei ?

De ce unele gradinite.......in Dr. Taberei ? | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

De ce unele gradinite de stat sunt renovate si arata cat de cat normal, iar altele, situate chiar in apropierea celor renovate arata ca dupa razboi?

Mamicile care stau prin DR. Taberei poate cunosc: gradinita 208 (Valea Oltului) arata groaznic la exterior, in interior n-am intrat insa se vad niste perdele si grilaje de te ia groaza. Au pus niste termopan si cam atat....

In schimb aceasta gradinita este flancata de 210 (spre Valea Ialomitei) si 218 (Callatis) care sunt super renovate si exterior si interior. Care poate fi explicatia ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

bunul management si implicarea directoarei!
fonduri ar exista, dar nu vine nimeni sa ti le puna pe birou!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am fost educatoare la gradinitza 208 (1990), era curat si ingrijit in interior, dar directoarea o comunista inraita cu un sotz din fostu clan, dupa un an m-a inlaturat chipurile dorea numai cadre care aveau copii, deci, cu "vechime"(?).Eu intradevar eram f tanara, dar cu o "vechime", pe timpul gand aveam 4 ani la gradinita saptamanala, deci, am trecut prin mana educatoarelor exagerat de comuniste.
In orice caz ca educatoare trebuie sa da-i ceva si directoarei ca sa-ti mentzii postu sau sa mentzii relatzia...eu asta nu puteam face.

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Intre timp m-am mai interesat si intr-adevar am aflat ca in interior ar fi OK, chiar daca exteriorul lasa mult de dorit. Chiar un grup de parinti au incercat sa faca ceva in ceea ce priveste exteriorul, insa se pare ca au dat de bariere puternice. Intre timp (adica anul acesta sau acum un an) s-a schimbat si directoarea. Tot ce stiu este ca prefera obiectele din AUR ca spaga de inscriere....ahhh...pardon....cadou de inscriere.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Gradinita 208 a fost deschisa de la 15 august, si am frecventat-o, mie mi s-a parut ok, se lucra la curte, dar inauntru era gresie, mobilier nou, grupa arata foarte bine (am vazut doar una), grupuri sanitare renovate, curate, cu mocheta nou cu un desen vesel,bucatarie buna, curata (am intrat din intamplare). Intrare din fata e cam parasita, poate de aia ti-ai facut asa o impresie. Au si interfon, am ramas destul de multumita. Si repet, se lucra la curatenia curtii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Cred ca Doamne, Doamne mi-a auzit intrebarea ca de luni gradinita cu pricina, adica 208 s-a inchis pentru 1 an de zile pe motiv ca nu a primit autorizatie de functionare sau ce o fi aia care le da dreptul sa se deschida si sa primeasca prichindei. Doamne ajuta ! Poate o vor renova si pe afara cu ocazia asta.....

Mergi la inceput