Cand ati plans ultima data...?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu acum vreo saptamana cand am citit ca mamanati a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa exact in ziua in care acum un an murea cealalta fetita a ei. Si in general plang atunci cand vad oameni suferind, si de obicei de neputinta-neputinta de a-i ajuta, alina durerea.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

off topic, cine e Barbye? si ce a patit..

si eu am plans ieri, mi-e dor de parinti, vreau sa ii ajut mai mult, desigur vorbesc cu ei, insa nu ii pot vizita atat de des cat as vrea eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Acum doua saptamani.
Incercam sa am o discutie cu prietenul... Parca as fi vorbit singura. Da, am plans... eram frustrata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

acum plang!de ce? de ciuda ca is-o mare proasta si nu am stiut sa ascult parerile obiective ale prietenilor!am crezut in iubire ,dar m-am inselat!

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ieri cand am citit DC-ul.
Recunosc ca sunt o plangacioasa: plang de nervi, plang de suparare, de bucurie, de dor ... asa imi descarc eu sufletul.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

recent nu am plans dar sigur o voi face peste 2 ziel cand am licentza.......

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ultima oara am plans acum doua zile la un film cu un catel, Skip.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebiutu spune:

Am plans aseara...am tot discutat cu sotul cand sa-l dam pe puiul nostru la gradinita(are 3 ani in curand),sotul nu era de acord sa-l ducem la gradi de stat ,dar nici nu ar prea vrea sa plateasca gradinita particulara....oricum discutia s-a aprins nici nu am realizat cand am inceput sa ne certam ,iar micutul nostru ne asculta de la el din camera.Eram la masa cand a venit puiul meu si ne-a spus Imi pa'e au mama(adica ca-i pare rau).Am plans incercand sa nu ma vada si i-am spus ca mie imi pare rau la fel a spus si taicasau abia dupa ce m-a auzit pe mine.M-am linistit imediat si am mers cu el in camera si i-am citit povesti si ne-am jucat.Cu plansul am continuat seara dupa ce a adormit,iar cu parerea de rau ca ne-a auzit certandu-ne,si mai ales pe seama lui o sa mai continue muuult timp,nu mai zic nimic pentru ca o sa incep din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Emotionata pana la lacrimi am fost cand am intalnit delfinii. Se intampla in partea a 3-a a lunii noastre de miere, si a fost o senzatie de nedescris. Minunat sentiment!

Iulica Nevestica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

loma(of topic)
barbye este un tanar membru dc care a suferit un accident groaznic zilele trecute.este pe forum povestea ei la "discutii generale"si acolo poti sa citesti si cum o poti ajuta.
ultima oara am plans acum 2-3 ore la banca cand am pus ceva banuti pt barbye si m-a intrebat tanti aia ce sa scrie la rubrica pt ce sunt banii,era o rubrica acolo,i-am zis ca donatie si a vrut amanunte.m-a apucat plinsul.si am mers asa pe strada in ploaie plangand.
eu oricum sunt f emotiva.

alina

Mergi la inceput