Ma mut in Belgia
Pentru fetele care stau in Belgia am o intrebare,sper sa stie cineva ce ma intereseaza.Vrem sa ne mutam in Belgia in toamna si vrem sa aducem mobila cu noi din Ro.Are cineva idee cum o pot aduce,pe mare sau uscat si daca platesc taxe pt asa ceva?La greutate,volum,cum se procedeaza,ce criterii trebuie indeplinite?Se merita au ba?Am inteles de la niste prieteni din Belgia ca mobila e foarte scumpa acolo,noi avem mobila scumpa si frumoasa si de calitate aici si chiar nu am unde sa o depozitez in conditiile in care incercam sa vindem apartamentul de aici.Help pls.
Lavinia
poze Natalia
Raspunsuri
melina34 spune:
pina iti raspund fetele din Belgia uite am un site pt tine, enjoy it!
http://www.expatica.com/source/site_content_subchannel.asp?subchannel_id=41&name=Belgium+Relocation
M.
lavinia345 spune:
Melinda merci mult,o sa citesc mai pe indelete diseara dupa ce adoarme prunca zbuciumata care-mi apasa pe taste incontinuu.Pana atunci ina mai astept raspuns la intrebarea mea....nu se inghesuie nimeni?
Lavinia
poze Natalia
mobriq spune:
Exista si mobila mai ieftina, vezi www.ikea.be. Si magazine de mobila second-hand (in Flandra http://www.kringloop.net/common/kvk.asp).
Daca vreti sa va aduceti mobila, cred ca cel mai simplu e sa inchiriati un camion din Ro, intrebati la firmele de transport ca sa va faceti o idee apropo de pret. Stiu ca niste prieteni au avut un camion Ro-Be-Ro pt aprox 800 de euro (ei sunt de prin Cluj).
Monica si Eduard (2 ani!)
lavinia345 spune:
Monica merci mult de info,ma asteptam la vreo 1000 euro pana in Belgia.O sa arunc si un ochi pe site-urile cu mobila.Ideea e ca nu stiu ce sa fac cu asta de aici,nu mai inchiriez si apartament doar ca sa-mi las mobila.O sa incerc sa o vand pe net,desi o sa pierd mult,mobila noastra e Mobexpert(cica lider pe piata in Ro) si am cumparat-o acum 2 ani dar de stat in casa am stat vreo 6 luni puse cap la cap.Deci e noua si scumpa.Daca reusesc s-o vand pe net nu cred ca iau mai mult de jumatate din pretul ei.
Lavinia
poze Natalia