Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Melina uitai sa-ti raspund la faza cu canalele romanesti...pt ca inca nu ne-am instalat k lumea parabolica,prindem numai tvr international.Iti dai seama ca ma uit si eu din cand in cand dar nu apuc tot timpul.Imaginati-va ca ma uit la "Surprize surprize!!" Azi nu am reusit ca am avut ceva invitati inclusiv socrosenia care mi-a stat pe cap de la pranz pana la 8.30 seara.Am vazut ceva legat de francofonie dar prea multe nu cunosc.De fapt am vazut numai reclama.Ce se intampla cu faza asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Neatza fetele!

V-am promis ca va scriu aseara, dar nu am mai apucat, mi-am luat copilul de la mama apoi am fost la supermarket si uite-asa am ajuns pe la 9 si ceva acasa cu Matei lihnit de foame . Ce sa mai postez.......ca dupa ce a halit ditai farfuria de pilaf cu pui(facut de mama) l-a apucat dragul de scris si a trebuit sa ne jucam cu tablitele si sa citim in carticele. Ieri a invatat sa zica "masina", suna ceva gen "matiz" in gura lui, mor de drag cand il vad cum incepe sa repete tot ce aude. Asa ca sper ca in cateva luni sa-si dea drumul la vorba. Pt. ca de unde pana acum nici nu ma baga in seama daca vedea ca incerc sa ii explic ceva sau sa il pun sa repete un cuvant, acum e mai cooperant si chiar se arata interesat.

Prietena mea are un baietel frumos si sanatos, l-am vazut prin geam cateva secunde. A nascut la Filantropia. Si am revazut locurile dragi mie cu ocazia asta. Tot acolo am nascut si eu si cu acelasi doctor.

Polixeni draga, iarta-ma, dar ori de cate ori citesc apelativul folosit de tine pt soacra ma prapadesc de ras! In ce oras stai tu? Ca nu cred ca ne-ai zis.

Mama sa vezi ce nebunie ieri cu francofonia. Am plekat pe la 3 de-acasa. Autobuzele nu veneau. Taxiul nu a vrut sa ma duca pt ca Pta Victoriei era blocata. Si am coborat la metrou unde am asteptat vreo 15 minute, apoi a venit un metrou pe linia cealalta in care am aflat in final ca trebuie sa ne urcam toti. Si sa vezi imbulzeala. Si uite-asa un drum de 15 minute maxim 20 se facu de 50! Cicia ieri a fost repetitia. Sa ma iertati daca nu stiu prea multe amanunte despre ce si cum o sa fie aici, dar , dupa cum zicea si Melina, noi ne cam "pieptanam". Probabil ca da bine pt aderare, sincer, nu stiu exact ce se va intampla.

Un amic grec imi sugera sa imi aduca antena sa prind posturi grecesti, insa habar nu am cum se instaleaza, daca trebuie umblat pe bloc sau instalat ceva si pe-acolo, pot sa imi iau adio. Nemernicii de vecini nu au dat ok-ul nici ca sa treaca un amarat de fir de internet pese bloc! Ce sa mai vorbim de switch! Asa ca poate stiti voi si ma lamuriti, asta ca sa-l pun in noiembrie sa vina cu aparatul, ca tot il are aruncat intr-un sertar!

Fug sa pufai un tsigaro si sa beau cafeaua pana mi se trezeste copilul, termin cafeaua si astept sa iesim la o plimbare ca vad ca s-a oprit ploaia!

Filakia polla!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

polixenida,lucrez la camping(eu si cu sotu il manageriem-oare asa se zice-nu i al nostru,e numai inchiriat).catel ,purcel n am(nici copil),numai un sot austriac care poate fi si una si alta
melinaam pus mai multe site uri in pag.a 2a
la noi e nebuneala ,e campionatu mondial de biciclete si noi suntem chiar pe traseu,asa c avem campingul aproape plin cu fani din toata lumea(europa mai degraba).azi e finala ,asa ca tot salzburgu e pe strazi per pedes(si asa circulatia i inchisa)cu steaguri,zurgalai si fluiereplus c avem un dj la restaurantu de peste drum(afara pe terasa )asa ca e party in toata regula.
pana la urma ce i cu francofonia,ca nu v am inteles?!

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera dragalashelor, va pupi pe toate sint super happy toata sapt caci sint acasa din cauza francofoniei, eu lucrez chiar in cladirea blestemata si mi+au dat vacantza!asa ca ma ocup de copila mea, la 11,45 plec sa o iau de la scoala si o duc la Lexis.
polixeni, incercam sa traduc prenumele tau, banuiesc ca n+am nimerit!
simbata viitoare mergem la dansuri dar eu nu mai pot sa astept pina atunci asa ca de 2 seri imi pun cd+ul cu muzica de la dansuri inainte de culcare!! off, virsta, m+am tzacanit!
artemis, cit costa antena si cum se monteaza, vreau si eu fac cinste cu un frappe dk imi spui cum se numeste si unde se gaseste, cum pun piciorul in Ellada asta va fi no1pe lista de shopping.
carolada,cunosc romani care vin in ian in austria la ski la niste preturi ieftinutze, spune+mi te rog organizati ceva si de revelion, cit ar costa?(poti sa-mi spui de ex la nivelul anulu trecut...)
din nou polixeni, care e faza cu socrosenia acolo, ele de fapt sint casnice si nu prea au ce face, de ce vin mereu in vizita??eu o vad pe a mea de Craciun si de Pasti ca ne cheama la masa altfel nu ne deranjam,

pupix,

M.

Mergi la inceput

uitai faza cu francofonia, din cauza ca sintem o tara in care se vorbeste lb franceza ca a doua limba de circulatie internationala dupa engleza, se organizeaza zilele francofoniei;astfel, vor avea loc tot felul de manifestari cultural artistice, prin centru iar la palatul parlamentului se vor intilni oameni politici de ranguri diferite,din tari francofone, care vor avea contacte intre ei;desigur, e un exercitiu fb pt imagine sa aratam ca ne putem permite sa organizam asemenea evenimente, ca sintem si noi la un anumit nivel, sa facem Rominca cunoscuta si prin acest eveniment, politica in concluzie!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

melinapai campingu nostru e inchis iarna ,daca la asta te refereai sau te referi in general`?bine ti o fi in vacanta,traiasca francofonia!
artemisce face ubitu?tot nazdravan?
polixenice ti face socrosenia?tot timp de giugiulit e pe la voi?
pupicei

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Kalimera kiries!

Melina, antena aia stiu ca e vreo cateva sute de euro, 200 cel putin, o sa il intreb cum se monteaza, cat costa si unde o putem gasi. Pana una alta bucura-te de vacanta! Eu auzisem ca zilele astea libere se vor recupera, dar nu situ daca mai e valabil.

Hihihi, Polixeni n-a mai scris azi, iar o fi soacra in vizita?

Gluma gluma, dar eu am doua. Sa va zic: pe de-o parte e mama tatalui biologic al lui Matei care este o dulce, stiu ca ma place si simt ca e cu sufletul deschis, despre copil vorbeste cu lacrimi in ochi, iar acasa la ei (in Ardeal) ne-au primit cu bratele deschise si m-au tratat super frumos. Pe de alta parte e mama iubitului meu, care evident e cam carcotasa, nu ca si-ar iubi prea mult feciorul sau ca i-ar pasa ce face el in timpul liber, dar comenteaza mereu pt ca asa a fost invatata. Ma rog, eu sunt multumita ca macar copilul are bunici draguti si iubiciosi, stiu ca ma respecta pt ca le-am daruit un nepot (chiar daca fiul lor nu a fost prea incantat de aparitia mostenitorului) si nu sunt nevoita sa tolerez nimic daca nu vreau.

Azi iar am avut "norocul" sa stau vreo 50 de minute la o coada. Nu stiu cum se face ca toata lumea a mers sa plateasca factura la cablu tv. Ofcorz ca nimeni nu a catadicsit sa imi cedeze randul, desi Matei facea tumbe la propriu si 50 de minute l-au suportat tipand si urland de bine dispus ce era ca se uitau toti la el si se simtea important!

Carolada erai curioasa.Ei bine, ultima gaselnita a copilului meu este alergatul dupa vrabii, porumbei si matze, oriunde s-ar afla. Ce se intampla in casa nu are rost sa va descriu, va puteti imagina f bine ca se joaca leapsa in 3: Matei, Suzy si Vivi (ultimele 2 sunt matzele din dotare). Iar in gradina din fata blocului alearga ori matza administratorului, ori vreun stol de vrabiutze stranse sa ciuguleasca sau sa se odihneasca pe gard! Si ce viteza are! Mi se smulge din mana si fuge de rupe! A! Si a invatat sa zica "Pa baby".

Fug sa termin frappe-ul, apoi profitam de vremea buna si facem o plimbare.
Filakia polla

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

kalimera sas!
draga Carolada, m-am desumflat din cauza campingului pe care nu il vazusem atunci cind te intrebasem;e ffffff b in vacantza,dar intr-adevar cica se vor recupera zilele acestea simbetele de parca le-am cerut eu vacantza!!!

Artemisce fericit trebuie sa fie copilashul tau tragind mitzele de coada;si fiica-mea si-a dorit cu disperare animale prin casa dar taica'su i-a promis ca i le arunca de la etj!!!! tot ce am putut face pt ea a fost sa-i cumpar 2 perushi!saru'mina pt info despre antena.

Polixeni, pe unde esti draga?esti ok?

pupix,
M.

Mergi la inceput

Artemis am uitat sa intreb, iti place Elena Paparizou?(Iparhi logos,thelo na rtheis esto gia ligo....)
Dar Savas Rouvas?
M.

Mergi la inceput

Melina : "afti thn nyxta den pernai, den thn mporo den thn antexo.............", iubesc melodia asta!
Dupa Rouvas nu ma omor, insa ii ador pe Ploutarxos, Mitropanos, Remos si Terzis!
Pe unde-o fi Polixeni?

Anka si Ubitu

Mergi la inceput