Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Geia sas!
In primul rand Kalos irthes Theo!Ce ma bucur!Eu stiam ca ti-ai blocat contul si ma intrebam de ce...Insa ma bucur tare ca ai revenitPupam mami frumoasa si gemenii dragalasi!

Corina,
intreaba in farmacii de Kalendula(galbenele).Am intrebat-o si pe soacra-mea si a zis ca se gaseste.Pupam Ari sa treaca bubitele repede!Nu stiu daca in Gr exista,dar aici se gasesc creme WELEDA.SUnt f bune pt copiluti,si sunt pe baza de galbenele si ulei de migdale.Noi le folosim cu succes.

Dupa ce va ziceam ca sambata ne-am destrabalat,duminica am lenevit cu pustii,iar ieri cand a venit sotul de munci,iar am plecat in recunoastere,ca nu stiu ce cablu vroia pt calculatorul lui.El n-a gasit cablu,dar am gasit eu un pulover,gri,pe care mi-l pot asorta la pantalonii cei noi

Va pup,kali mera na exete!
Mai trec

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Fetelor multumesc de bun venit...voi m-ati adus inapoi,desi in timpul in care am lipsit am mai intrat si am mai citit,acest topic ma facut sa ma intorc si sa rog adminii pt deschiderea contului!!!
In alta ordine de idei,ta tyropitakia mou,placintelele mele cu branza sunt la dospit,m-am cocosat facand la ele...sunt asa mici ca si cornuletele...in final am facut doua painici impletite ca ma plictisisem sa invart la cornuri si e ora sa ma duc sa iau trupa de la gradi!

Daca aveti vreo intrebare legata de gatit,nu va jenati,se zice ca ma pricep putin si daca pot,cu placere sa ajut!
Cineva intreba de PASTICIO
Va servesc o bucata daca nu ati facut pana acum!

--------------------------------------
Happy 2 be back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

meeeeeeeeeeyyyy, parakalo opriti tortura,salivez la greu pe tastatura, sint absolut innebunita dupa mincare greceasca iar fiica-mea de cite ori trece pe linga shaorma suspina si exprima, off gyros mama!!!chiar eram curioasa Theodora ce placinte faci acum m-am lamurit!
odata am mincat acolo niste vinete la cuptor in forma de pamint, cu brinza cred ca erau..stiti ce este? ce alte mincarici cu legume mai faci Theodora eventual pe care le papa si baietii tai!!?
(sint disperata cind aud de mincare greceasca, in vacanta, o data pe sapt era ora de cooking si lasam naibii plaja, apa, hahaieli ma duceam sa-mi bag nasul in cratitzi!!!)

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Sa stiti ca ma pregatesc de chiul! Nu se poate!
Imi iau si eu cafeaua si ma asez linistita sa va citesc cand colo, iote ce fac ele! Numa mancarici, placintele, imi ploua in gura de vreo 10 minue fara oprire.

Vai Theodora, cum ai atata rabdare? Eu nu reusesc sa fac chestii migaloase pt ca ma enervez ingrozitor si le dau rasol!

Nu sunt eu la curent cu politica, insa ma roade curiozitatea. Pe vremuri pleca ex-ul la alegeri in timpul facutatii, eheeeeeeeeeee, ce vremuri!
Vad ca si la voi, ca si aici, toti promit si nu fac nimic. M-am linistit!

Ma duc sa culc to paidi si vin cu o povestire draguta despre ce am facut eu de dimineata.
Filakia polla

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Am venit sa va aduc tyropitakia...
Cu susan
Cu susan negru
si doua Painici umplute ca am obosit in final sa rulez cornulete asa mici...au inauntru feta si anthotyro si graviera!
Eu nu ma plictisesc niciodata in bucatarie,e pasiunea mea si o zi in care nu am mesterit ceva e goala!!!

Melina,vinetele alea aveau si sos de carne tocata,kima,si bechamel...daca DA,era PAPOUTSAKIA

Fetele din Grecia,voi vedeti vreun serial la tv...va place ceva anume? Eu urmaresc Vera sto dexi,An m'agapas,Ths agapi maxairia si bineinteles STO PARA 5!!!

Filakis polla si la apel repede!!!

Happy 2 be back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Theodora m-am uitat la poze si stiu ca nu mi-ar iesi in veci asa ceva! Cat de bine arata! N-am cuvinte! Bravo!
Si eu imi fac des de lucru prin bucatarie, insa la prajituri si foietaje nu ma bag......N-am pic de talent! Lasa ca rabdarea e inexistenta!
Please zi-mi cum se fac ta papoutsakia! De cand ma tot chinui sa aflu reteta!

Va promisesem o povestire. Sambata seara ma suna bunul meu amic grec si imi da o misiune. Fiind indragostit de o romanca si lesinat de dorul ei, s-a gandit el sa-i trimita flori . Si uite ce ma pun eu pe cautat pe net la 7 seara florarii, dau de unii foarte amabili care imi prezinta o minunatie de oferta: un buchet de 15 trandafiri cu 2 milioane si nu stiu cat! Hop, zic! Ceva mai normal ca pret nu aveti? Aaaaaaaaaa, ba da! 5 bucati la 900 de mii. Hai ca asa mai merge. Draguti oameni, au livrat florile in 2 ore, la 22:30 fata era cu buchetul in brate. Trebuia sa le platesc ieri, insa plouand si fiind atat de frig, am amanat pt azi dimineata mersul la banca. Asa ca uite fetelor ce mai facem pt prieteni din cand in cand........ La sfarsitul lunii vine omul in concediu aici, iar o sa bat orasul toata ziua pe la cafele si cumparaturi, mama va fi solicitata la maxim ca sa mai ies si prin cluburi seara.........Deh! Viata grea!

Ma duc sa ma aprovizionez ca tot romanul cu seminte si bere, am dat pronostic Steaua-Real: 1-5. Sper sa gresesc!

Filakia sths ellhnides kai ta leme!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Mai eu nu fac niciodata Papoutsakia pt ca nu mananca nimeni,desi imi place vanata la nebunie,asta e singura combinatie pe care nu o mananc,dar nu e greu...
Iei vinete mai mari,le tai in doua si le scobesti putin...pastrezi miezul...le prajesti putin,dupa ce le-ai tinut in apa cu sare cam 30 min casa nu mai fie amare,apoi faci un sos cu carne tocata,ca la makaronia(kima) calesti o ceapa,miezul vinetei,carnea sos de rosii...stiti voi...faceti si un bechamel,apoi intr-o tava puneti vanata,umpleti cu sos de carne,deasupra bechamel si daca vreti putina feta sau alta tyri,branza deasupra bechamelului...
Coaceti pana se rumeneste...se pot folosi si dovlecei in acelas mod!

Kali nichta!!!
La tv anunta acum furtuni mari,in Creta e jale cica si vine spre Atrena!!!
Poate mai apuc sa intru,daca nu vorbim maine!

Happy 2 be back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Kalispera se oloys!
Uf, am pus de o raceala cu frigaraia de afara si io si consortu', numa' ficioru' vrazei kai den katalavenei tipota.
Theodora- noi locuim in zona Patissia, la inghesuiala
Cat despre serialele tv io nu servesc niciunul, nu ma pasioneaza dar nici nu ma lasa Aris sa stau linistita mai deloc.
Te invidiez pt. talentul tau la gatit, io sunt total pe dinafara si nici n-am rabdare.
Zuzunaki-multam pt. info, inca n-am apelat la crema de galbenele pt. ca mi se pare ca e nitel mai bine cu vechea lui crema si lasat fara pampers(nu va mai zic ce mi-a facut prin casa..), om vedea maine.
Pt celelalte fete polla fillakia!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Eu stau in Elliniko,nu stiu daca am mai scris...parca da...stiu cum e la inghesuiala si noi inainte am stat in Pagkrati si Vyrona...belea mare...mai mult pt copiii la inceput ne-am mutat,dar si pt noi...si bine am facut!
Sigur nu mai am zeci de magazine la picioare cum era de ex Chremonidou,cine stie...dar iau autobuzul si ma duc in Glyfada daca am nevoie si am liniste si aer curat...copiii vara sunt toata ziua pe strada,stam pe o straduta mica pe care nu se circula masini deloc,decat cei care locuiesc...ma rog...e bine acum,si stam la monokatikia,la casa,nu la bloc!!! Am 3 lamai in curte,rodii si gradinita e la doi pasi!
Sas filo kai tha leme avrio!
Va pup si ne vedem maine!

Happy 2 be back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Kalhspera filenades moy!
Abia acum apucai sa intru si eu si sa stau in liniste pe net.Vad ca voi sunteti pe la meciuri..la fel si o antras moy.

Corina eu am Kalendula din Ro.Traiasca pachetele trimise de mama mea.Incearca pe la magazinele astea homeopatice.Sa ma uit sa vad cat mai am si daca vrei iti trimit.

zuzunaki sa porti sanatoasa noile achizitii!

Theo eu vad poy k poy "Erwtas" si "To para 5" si mai tot timpul (daca ma lasa Nick) Atithasa niata (vesnicul si eternul Tanar si nelinistit) .Moaaaaamaaa iti dai seama ca m-ai lasat cu ce minunatii faci tu pe acolo.Auzi nu-ti faci si tu o carte sau o emisiune ca si kyria Befa?Ca zau ca i-ai face concurenta!!!!! Xarika poly poy milisame!!

Anka 900 mii 5 fire?????? Bravo mai ..pai tare indragostit tb sa mai fie prietenu! Asa gesturi mai rar in ziua de azi!Iar tie jos palaria ca ajuti amorul,cupidon ce esti!
Care a fost scorul la meci?

Corina sanatate voua!Aveti grija de ala micu sa nu ia de la voi!

Melina nu ma intreba de politicieni ca habar n-am.Eu is boboc p-aici deci nu prea le cunosc "actele de binefacere".

Mai fetele ce-i cu frigul asta????????????? Mie mi-a luat vantul pe sus aplostra cu rufele proaspat spalate.Noroc ca nu mi s-au murdarit ca as fi luat-o de la inceput cu spalatul.Eu deja am facut schimbul garderobei...am scos hainele de iarna si am pus pe cele de vara in apothiki.Ce-as rade ca peste cateva zile sa fie asa de cald incat sa mergem la plaja....
Va urez kalhnyxta kai oneira glyka!

Mergi la inceput