Grecia la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Theodora spune:
KALISPERA pera gia pera!!!
Mai ma tineti minte?
Vreti sa ma cunoasteti?
Locuiesc in Atena,Elliniko,aproape de Carrefour si chiar langa Praktiker,am doi baieti gemeni Alexandros si Yannis care au deja 4 ani jumate!!!
Unele din voi ma stiu din trecut,am lipsit doi ani de pe forum si topicul vostru ma facut sa o rog pe Mirela si pe Florin sa imi reactiveze contul,care era blocat la cererea mea...
Ma bucur ca sunt alaturi de voi si o sa ne cunoastem pe parcurs...
Acum ma duc ca e la tv VERA STO DEXI,un serial si deja am pierdut din el de fericire ca am acces sa va dau de veste!!!
Multe pupicuri!
Polixeni,ti-am lasat nr de tel offline pe ym! Suna-ma!
Theodora spune:
Acum o sa stau numai cu pagina asta deschisa...sa vad cand apareti!
Kali nichta! Noapte buna!
Happy 2 be back!
Artemis1578 spune:
Kalos thn!
Uite ca am aparut eu prima sa te intampin!
Filakia si ma bucur ca grupul nostru se mareste!
Anka si Ubitu
Aldebaran spune:
Wow, ce multa activitate pe aici!
Bun venit fetelor ce ni s-au alaturat!
Io sunt sunt necajita ca lui Aris i s-a iritat rau rau pielea pe burtica nu stiu de la ce si tampitul ala de doctor mi-a dat o crema care i-a facut mai rau. Pana acum nu s-a iritat niciodata si ma consideram norocoasa si na, uite acum! Si il mananca saracutul rau ca incearca sa se scarpine. Maine il duc la alt doctor si gata.
Acu' m-am plans si io la voi, sper sa nu va suparati.
Cel putin cu dormitul stam mai bine, cred ca era obosit din noptile trecute ca azi noapte puteai sa tai lemne pe el.
Acuma ploua la noi si n-am putut sa iesim la plimbare, nu-i nimic poate maine si facem si shopping nitel.
Pup toate fetele!
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie
Artemis1578 spune:
Corina cum sa ne suparam? Eu nu m-am plans vreo saptamana cu amigdalita si apatia Ubitului?
Totusi, de la ce s-a iritat Aris? Scutecul, ceva ce a mancat sau poate fi si alta cauza?
Si aici e urat tare, am iesit de dimineata la cumparaturi, credeam ca scap de ploaie dar m-a prins pe drumul spre casa........Acum seara nu am mai iesit, bate vantul si mi-e groaza. Parca prea repede a trecut vara. Mai ieri ne balaceam in mare!
Makia.
Anka si Ubitu
Polixeni spune:
Geia sas
Am revenit...
Anka am uitat sa-ti raspund despre alegeri...sincer,habar n-am cine a castigat pt ca nu ma uit si apoi nici nu-i stiu pe astia de p-aici.Cel putin aici in Kalamata va mai fi un tur de scrutin. pt urari!
Corina poate iritatia este de la scutec.Da-i Cutaden sau unguent de galbenele.Si daca nu ai tamponeaza-l cu ceai de musetel si lasa sa se usuce.
Theodora am luat nr de tel dar e prea tarziu acum sa te sun.Bine ai venit in grupul nostru!
Va urez kalhnyxta!
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/album/576460762323657501#page1
Theodora spune:
Noapte buna si de la mine!!! Maine sper sa am timp mai mult de vorba!!! Ma duc la culcare!!!
Uite o POZA cu mine facuta azi!!!
Si CU GEMENII sambata la un botez!
Si una cu CU EI SINGURI
Kali nyxta!
--------------------------------------
Happy 2 be back!
melina34 spune:
kalimera fetelor,
thank;s Artemis, ti-am vazut placa!!a ta e dreapta de aceea indreapta parul, a mea are niste santuri care il strimba, din loc in loc!!!!
cine intreba de alegeri?uitati aici http://www.ekathimerini.com/
Local elections renew mandate for reforms
New Democracy holds on to Athens and Thessaloniki but PASOK gains Piraeus and retains Athens-Piraeus superprefecture
Honors were even between the ruling New Democracy party and the main opposition PASOK in the most notable results of yesterday's local elections...
polixeni+aldebaran+theodora(bine ai revenit!!!) de fapt cu care dintre politicieni va este viata mai buna???
Theodoraimi amintesc de tine de la forumul Grecia si grecoaicele, am vazut poza si...imi place freza ta,( anul trecut si eu m-am tuns scurt si imi dadeam cu gel si ceara, ma ciufuleam si eram asa...ca data jos din pat!!)ceea ce nu e cazul la tine!
M.
Theodora spune:
Buna fetelor!
Aici e inorat de zici ca e noapte,bate un vant de ma ia pe sus si eu m-am pus pe facut placinte!!!
Va servesc mai tarziu cand sunt gata!
Melina,nu e niciunul mai breaz decat altul...aceeasi Marie cu alta palarie...toti promit si cand stau in scaun...uita tot!!!
Dau ex doar profesorii de generala,dimotiko si gimnasio cum e pe aici,care sunt in greva de 5 saptamani...cer ceea ce le-a fost promis si acum guvernul se face ca nu aude si ca nu are bani...nu ai,nu promiti...
E mare vavura,galagie,cu alegerile astea...sa treaca mai repede ca ma doare capul!
Aldebaran,tu unde stai,in ce zona?
Revin fetele se ligo,peste putin,ca am aluatul in masina de paine pt placinte si e aproape gata!
--------------------------------------
Happy 2 be back!
Aldebaran spune:
Yia sas Koritsia!
Brrr, ce frigaraie si ce vant pe la noi!
Poli- tu ai gasit unguent de galbenele aici in Gr in farmacii? sa nu ma duc sa intreb si sa se uite la mine ca la filme straine ca mi s-a mai intamplat sa caut unele chestii care exista peste tot in lume numai in Gr nu.
Theodora- sa-ti traiasca baieteii, sunt tare dulci si frumusei! Cred ca ti-a fost greu cu doi copii mici in acelasi timp.
Melina si Artemis- lasati mey politicile in pace ca sunt la fel de ca peste tot (nu-s logata ca-l puneam si p-ala care vomita), oricare ar fi toti cauta sa te jupoaie.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie