Timisoara:La 2 ani Cresa sau Gradinita?
Raspunsuri - Pagina 2
adelapope spune:
quote:
Originally posted by mitzuka
Buna Otilia!
Si eu sunt din Timisoara...Dejan are 2 ani si 4 luni si l-am dat tot la cresa pentru ca nu l-au primit la gradinita deoarece nu vorbeste (aproape de loc ...doar pe limba lui)..si pentru ca mai folosim inca pampers.....Intr-adevar si eu mi-as fi dorit sa il dau la gradi din aceleasi motive ca si tine...la cresa nu prea invata nimic, dar facem noi acasa activitati..Oricum sunt multumita de cresa ...au mancare buna se poarta frumos cu copii, este curat....
La gradi de pe Paciurea..aia din spatele Medicinei se intra numai pe pile f. mari...sau pe bani...are renumele ca ar fi cea mai buna din Timisoara....Alta gradinita buna mai este si cea de pe Brandusei din Dacia....dar tot e departe de unde stai tu...
Pupici la pitici!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
adelapope spune:
quote:
Originally posted by mitzuka
Buna Otilia!
Si eu sunt din Timisoara...Dejan are 2 ani si 4 luni si l-am dat tot la cresa pentru ca nu l-au primit la gradinita deoarece nu vorbeste (aproape de loc ...doar pe limba lui)..si pentru ca mai folosim inca pampers.....Intr-adevar si eu mi-as fi dorit sa il dau la gradi din aceleasi motive ca si tine...la cresa nu prea invata nimic, dar facem noi acasa activitati..Oricum sunt multumita de cresa ...au mancare buna se poarta frumos cu copii, este curat....
La gradi de pe Paciurea..aia din spatele Medicinei se intra numai pe pile f. mari...sau pe bani...are renumele ca ar fi cea mai buna din Timisoara....Alta gradinita buna mai este si cea de pe Brandusei din Dacia....dar tot e departe de unde stai tu...
Pupici la pitici!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
angelli spune:
Eu as vrea la cresa de pe paciurea, apoi la gradinita lor. Am incercat sa vad cresa, nu se putea pe motiv ca se sperie copii...Pai nu arat eu chiar asa de fioroasa.Stiu ca se intra greu, sunt dispusa si la una si la alta dar m-a descumpanit putin atitudinea ei.Oare se poarta asa si cu copii?
katik spune:
fii-mea a fost acolo la cresa, acum este grupa mijlocie la gradi, tot acolo.
despre cresa nu pot sa zic decit ca am fost super multumita, personalul este f. bine pregatit, isi cunoaste meseria, se poarta f frumos cu copiii, e curat, mincarea este f buna (se gateste in acelasi loc pt cei de la cresa cu cei de la gradi).
de vizitat in mare am vizitat locul inainte. este adevarat ca nu m-am flendurat mult pe acolo pt ca , in mod normal, nu prea intra oameni din afara(nu se intra incaltat in clasa sau dormitor-asa a fost tot timpul, chiar si la serbare am primit cipici de plastic). este adevarat ca, copiii noi adusi, neobisnuiti cu atmosfera fac circ mare cind vad persoane straine, crezind ca vin deja parintii dupa ei, si le trebuie apoi ceva timp la fete sa-i calmeze. sunt destul de multi, fii-mea a avut parca vreo 33 de colegi, si cam tot timpul era vreunul nou, cu circul aferent.
eu nu vreau sa apar pe nimeni aici, am spus numai cum era la noi. si pe al meu cel mic il voi duce tot acolo dar mai spre vara.
multa bafta in continuare!