Minunatele Scorpiute (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

uite sa va arat:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=/cf79re2

am trei pui mici de matzi:) sa va mai inveselesc si voua ziua.

aia doi mari sunt ai mei:)

pup you, Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gaby. ce dragutei sunt...ruxandrei i-au placut tare mult...am avut si eu cand eram la mama acasa un motan roscat(asa cum este puiutul mic) 11 ani...si acum ii mai simt lipsa...poate cand maic resc astia mici le iau si lor un motanel

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari fetele.Multumesc de incurajari si scuze ca apar cu vesti tocmai acum...dar am fost la santier si abia pe la 22 am ajuns acasa...Am bagat-o pe Stef la nani si acum am intrat si la voi.
Ce sa va spun...M-am dus cu inima cat un purice sa o iau la 16.30.Cand am deschis usa(de fapt tati) era pe scaunel cu inca 2 copii.Cand l-a vazut, a inceput sa tzopaie "tati, tati".Apoi si pe mine "mami, mami".Ce sa mai...bucurie de nedescris.Si apoi...educatoarele mi-au zis ca a fost foarte cuminte,nu a plans deloc, a mancat si s-a urcat singura la nani in patut.A spus ca face pishu...Ce sa mai, a aparut si asistenta sefa si mi-a spus ca a fost extraordinara si cuminte.
Singura chestie pe care mi-au zis-o educatoarele a fost ca s-a mai certat cu copiii pe jucarii dar ca o dau ele pe brazda.I-a mai impins pe-acolo...cred ca le-a mai si dat cate una.
Una peste alta e bine.Sunt foarte happy si astept si ziua de maine sa vedem.
Hai pupi.Sunt prin zona.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

bravooo!!! ma bucurfetitei descurcarete

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

buna dimineata tuturor:)

Georgi ai trecut de cea mai grea faza. ai o fetita super
Eu de astazi am venit neoficial la servici, pt ca am sefi aici si mult de lucru. daca pot, mai bine imi tin zile de concediu mai tarziu.

va sarut

p.s. ana s-a intors?

pupiiii

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, neata.
georgi, super marfa.sper sa fie si razvan la fel.
ana, stiu.sunt o nesimtita.nu am reusit sa ma vad cu tine.dar nu am avut un minut liber.mama pleaca in concediu, eu m-am dus la dentist ca mor de masea, cu analizele de gat am fost.te rog din toata inima sa ma ierti.nu se va mai intampla.am avut o saptamana agitata.
gaby, de ce nu ai mai stat acasa daca mai aveai concediu?
razvan mi-a facut aseara si temperatura, toata noaptea n-am dormit.azi dau o fuga la doctor.tare mi-e ca are iar rosu in gat.ieri nici n-a prea mancat.off, taman acum inainte de cresa.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut la toata lumea!
Eu m-am apucat de gem de prune, le-ma curatat, acum le dau pe masina si apoi la foc! Dupa ce termin va invit la o portie de gem!
Mai am si vinete pe foc, imi pun pe iarna, noroc ca se pot face si stand in pat! Mi-a adus ieri huzban un sac cu 30 kg, asa ca musai sa le fac, mai ales ca ador salata!
Ia sa vad cu ce sa va mai imbii la mineeeee? Poate va indurati si ma viziati una din voi!
Va pup in gashka, ma duc sa imi vad de treburi!

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

buna fetelor,
gaby ai grija de tine, totusi menajeaza-te...si tu elenala fel...spor la treabace pofta-mi este de gem de prune
adrianasi sanatate micutului tau

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragele mele scorpiutze !
Nu pot pleca spre casa pana nu scriu cateva randuri, caci altfel absentez prea mult.
Bravo, Stefania, mami are o fetita tare curajoasa ! Tine-o tot asa cu gradi, sa stea mami linistita la serviciu !
Gaby, frumosi tare, pisoiasii. Desi, mie nu-mi plac pisicile, decat in poze.
Zic si eu, ca celelalte fete, menajeaza-te, totusi !
Lory, sunteti tare frumosi, toti !
Spune-i Alinutzului ca fetitele fac atat pp cat si kk la wc, poate se indupleca si el.
Elena, eu vreau gem de prune, ca vinete am pus pt. la iarna, deja. Ba si zacusca este gata la noi. Si vreau si o intalnire cu tine si George, daca s-ar putea !
30 de kg e mult, ai grija, totusi.
Ana este in concediu pana in 18 sept., parca, exact prima noastra zi la Buzias. Sper sa reusesc sa ma intalnesc cu ea, acolo, daca are timp sa ne viziteze.
Monica, Adriana si restul fetelor, va pup cu tot dragul ! Sa aveti parte de o seara cat mai faina ! Pe maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

si eu dragutzele....asa pe fuga pentru ca suntem pe ultima suta de metri cu renovarile iar de vineri dupa amiaza incep caratul catrafuselor.
Stef a fost foarte cuminte si azi, nu s-a mai certat cu nimeni pe jucarii.
Intr-adevar am fata mare....De-acum ma pot apuca linistita de-al doilea.

Hai pupi si scuze ca nu raspund la fiecare.Pana ma linistesc cu mutatul asta...ca pe urma scot eu parleala.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput