Minunatele Scorpiute (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna si de la mine!!
sunt si eu pe aici, ca deobicei cu o gramada de treburi,astept sa adoarma fetele sa ma apuc, Daria e in pat de mai bine de jumate de ora in pat si inca o aud cum canta, Selin e langa mine si roade biberonul de la sticla de apa.....nu se intrevede prea curand vreo schimbare.
David e la gradi, de dimineata am fost la cumparaturi, masina e plina de bagaje dar ...astept sa adoarma fetele!!!
...in rest suntem bine, fetele sunt putin mucoase dar nu cine stie ce, vremea s-a racit cred ca s-a terminat cu soarele pe anul asta!!

Va pup, ma duc sa mai incerc sa o adorm pe dulcineea mica!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
eu sunt varza de oboseala si suparatica fiindca alex a inceput din nou sa-mi tuseasca, am fost cu el la dr si a zis ca parca ar fii un inceput de gripa, ne-a dat ceva tratament, cica tuseste numai noaptea din cauza mucisorilor care ajung in gatsperam sa ne treaca repede.
va pup pe toate
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut fetelor!
Eu deja simt ca vreau iar concediu... una e sa fii acasa cand ti-e rau si alta e la serviciu.
Oricum, acasa nu a sot pana vineri si... ne facem de cap! I-am facut lui George o mancarica (preferata lui) si indata il pun la somnic! Gata cu boiereala din vacanta! Maine la 7 e drepti si trebuie sa doarma! Dupa insomnia de asta noapte sperrrr sa pot dormi!
Monica, sanatate puiului si poate isi revine, sa nu fie gripa ca e... brr!
Adriana, baftaaaaa! Ma bucur ca ai biruit!
Mira, oare cum faci fata? Sa stii ca astept sa imi scrii cum a primit David pe cele doua surori... eu imi fac oricum planuri si scenarii... asta e, daca sunt gravida si cu tot felul de ganduri!
Piticutz, sper ca nu mai esti speriata cu cutremurul! Mai spune despre tine, ce lucrezi pe acolo? Eu stiu o tipa din Oregon, presedinta unei fundatii anti-SIDA care a mai venit si a mai tinut cursuri pe la noi! Ea e indragostita de Moldova si de Bucovina, anual revine.
Gaby, si mie imi place la Maramu', doar ca de mult nu am mai trecut, de prin faculta (deci de vreo 10 ani). oricum, tot Ardealul mi-e drag ca vorba aia, cei mai faini ani acolo au fost!
Georgi, te-ai mutat si nu mai dai semne?! De acum om veni de casa noua!
Lory, somn usor, la tine e noapte de-a binelea!
Am fugit la magazin, nu mai am pastile de tantari si bantuie nenorocitiii!
Va pup scumpele mele si sa auzim de bine maine!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

elena, merci mult.deja am dus bagajul la masina ca nu car maine si copil si bagaj.am mai vizitat o data cresa, acum a fost si ta-su de fata.el a fost foarte incantat.si eu, stati linistite.el abia asteapta sa-l duc.ii pare rau ca maine nu poate sa-l duca el, asa ca tot pe mine cade.
monica, odihna sa ai in seara asta.am citit si eu ce ai facut cu sarea.si eu am patit-o.doar o data.
piticutz, super pozele.cum e viata pe acolo?
gaby, cum a mers cu asociatul?
mira,cand citesc ce scrii parca mi-o inchipui pe sora-mea.tot 3 copii are si ea.nu stiu cum face fata.si este si singura acolo, la 3000 km.eu sunt aici si am unul si ma mai ajuta si mama si mi se pare greu.
va pup pe toate.fug sa-l culc pe razvan ca maine pana in 8 trebuie sa fim la cresa.pana la sfarsitul saptamanii il iau la 12.30.apoi de luni il las program normal, pana dupa ora 16.acolo mi-e teama, la somn.om vedea.va pup pe toate.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc mult fetelor
adrianasi bafta multa maine lui razvanel

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by HelleneC
Piticutz, sper ca nu mai esti speriata cu cutremurul! Mai spune despre tine, ce lucrezi pe acolo? Eu stiu o tipa din Oregon, presedinta unei fundatii anti-SIDA care a mai venit si a mai tinut cursuri pe la noi! Ea e indragostita de Moldova si de Bucovina, anual revine.

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

O,da, mi-a trecut sperietura...Adevarul este ca sunt putin cam angoasata - trebuie sa recunosc - dar nu cred ca e ceva atit de greu de controlat...
Traim aici relativ izolati de lume, desi in mijlocul civilizatiei.Eu mereu cu babele, in casa (lucrez intr-o casa de babe, momentan), mai tot timpul, sotul meu are (pina in prezent) un job de noapte (noaptea e la lucru iar ziua doarme, sau daca nu doarme e cu treburi plecat...oricum, avem foarte, foarte putin timp de petrecut impreuna).
Prieteni? Mai mult departe decit aproape. Avem aici in zona 2-3 familii cu care ne mai vizitam o data la o luna-doua (mai des nu ne permit joburile, nu avem decit rar zilele libere aceleasi, sa ne putem intilni cu totii), in rest, toti prietenii ne sunt departe: Seattle, Cleveland, prin California, prin Texas, Connecticut si in Romania, of course...marea majoritate)...vorbim pe net mereu cu ei, cu care nu putem pe net - vorbim la telefon, insa suntem tot noi doi, tot noi doi peste tot, de fiecare data cind ne trezim ca avem cite o zi libera de petrecut impreuna ...Uneori nu mai e romantic deloc.
Am venit in America pentru ca ni s-a oferit sansa, am zis sa icnercam, sa vedem daca ne convine sau nu viata aici. Una peste alta e ok, adica, din punct de vedere financiar sintem multumiti (si chiar avem perspective si mai bune).Dar singuratatea asta te cam ... dezechilibreaza uneori.
Timpul liber aici este de nepretuit, dar lipseste cu desavirsire - ca sa parafrazez.

As fi putut sa intru la "fetele din America"sa "conversez", ele isa mi se pare ca toate au copii si, deci, alt fel de discutii...nu vreau sa ma bag ca musca-n oala acolo.
"Scorpioancele", insa, cu copii sau fara, sint, parca, mai aproape de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Ce interesant trebuie sa fie sa muncesti la o fundatie anti sida!
ce face cunostinta ta, cu ce se ocupa mai exact? nu stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata!
Adriana, astazi suntem cu ochii pe tine! Bafta pilotistului-studentele de cresa, si sa aiba mami rabdare si putere sa nu planga! Asteptam impresii!
Piticutz, tipa e presedinta din cate am inteles de la ea, am pierdut cartea de vizita, oricum vine in fiecare vara la scoala de vara de aici, din Romania. Ea face acolo cam ce facem si noi aici, doar ca e o diferenta de mentalitate intre cum este privit acolo acest diagnostic si aici. Parca PPHSSO se prescurteaza organizatia ei. Anul asta nu am mai fost pentru ca nu ma incadram in varsta, trebuia sa am pana in 30 (asta era un criteriu de selectie), insa e o tipa super tare si foarte populara. Oricum, si tu vad ca lucrezi pe domeniul social: casa de babe (probabil ceva camin de batrani) - trebuie sa fie tare interesant.
Monica, cum e puiul?
Al meu asta noapte a inceput sa tuseasca magareste, la ce nu am dormit noptile pana acum, asta noapte l-am pazit sa vad ce are. Ma duc sa vorbesc cu o doctorita sa vad ce sa ii du, ca nu e febra, tuse seaca si foarte rar, dar... L-am lasta la camin, le-am zis ca daca e ceva in neregula sa ma sune. Acum stau ca pe cuie.
Va pup, ma reintorc la oile mele!
O zi buna, Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR!Ce mai faceti?

Eu am reusit sa iau raceala de la Alinutul meu si am o usturime in gat de vreo doua zile de nu mai pot! Nici nu m-am odihnit bine, imi curge si nasul...ce sa va mai zic...cam atat despre mine!
Sunt aici pe baricade si o astept pe ADRIANA cu vesti de la cresa!
ELENA, nasol de tot cu tusea asta! Ai grija sa nu racesti si tu!
MONICA, copiii tai cum se mai simt?Va pup pe toti!
PITICUTZ, ai dreptate ca singuratatea te dezechilibreaza uneori! Acelasi sentiment il am si eu dar...asta este!
NINA, ANA, LAURA, EMMA, MIRA, si pe voi, fug sa mai strang pe-aici asa cum pot...mai sunt si cu Alin acasa si va dati seama ca a devastat tot...O zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Intru si eu in viteza sa va salut,ca sunt pe ultima suta de metrii de conced si zilele sunt agitate rau...Va pup si sa nu ma uitati,ca revin eu...curand-curand!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput