Copilasi din 2002 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Inca o veste buna, Sinzi!
Am uitat sa zic La Multi Ani, daca sunteti sau aveti al doilea nume Alexandra, sau daca aveti copii sau cunostinte Alexandru sau Alexandra!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da' ce viteza aveti la scris, fetelor !
Nu, numai micutele mele s-au distrat vara asta, ci, si noi, cei mari, pe langa ele.
katty, poate este numai o perioada in care iti cade parul mai tare. Si mie imi cam cade, dar am si multe fire scurte, se regenereaza. Din 2020, de cand am nascut imi cade mai mult, dar cheala nu am ramas, inca.
Bafta, sa se gaseasca o cauza si sa se rezolve cumva !
Nicoleta, sa speram ca isi va reveni Stefan numai cu dieta.
De cand a avut Cristina acea indigestia, acum vreo 3 sapt., din cand in cand a mai acuzat stari de greata. Ea n-a avut scaune moi, nici febra, doar greata.
Lucia, tare dragut Liviu, cu declaratia lui de dragoste.
Eu ii mai spun Cristinei, comoara mea si ca o iubesc pana la cer si inapoi. Patricia(nepotica mai mica) ma intreaba ce inseamna comoara. Eu le explic la fete ca este ceva foarte de pret , ca si pietrele pretioase si banii din aur de pe vremuri, din filmele cu piratii.
Drept urmare, intr-o seara, pe cand ne dragosteam eu si Cristina, iar eu ii spuneam "comoara lu' mami", ea imi spune, "Tu esti piatra mea pretioasa, mare cat cerul si inapoi".
Sinzi, sper ca sunteti bine !
khristin, Nicole este ocupata cu invatatul pt. Real Estate si are si ceva musafiri zilele acestea. Cum se elibereaza un pic, apare si ea.
Eu imi amintesc de pana aceea de curent ce a afectat Canada si USA, la granita dintre ele, parca. S-a scris si aici, pe forumul DC.
La inceput s-a crezut a fi un act terorist. Bine ca n-a fost asa !
Lia, si la noi au inceput ploile, incepem si noi, activitatile de interior. Sapt. asta, cat mai sunt nepotelele la noi, jucam divesre jocuri.
Elena, sa vezi la noi, papusi, ponei, animalute si....cosmetice pt. fetite, peste tot.
Cristina, si Cristinuca mea, in primul an de gradinita, fiind toamna, tot canta ceva cu "doamna"...ca ma miram ce cantec poate fi. Pana am auzit-o cantand si "chi-chi, doamna, chi, nu chedeam c-o sa mai vii" si numai atunci m-am lamurit despre ce "doamna" este vorba.
Va doresc o seara cat mai faina ! Pe maine !




Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nina, ce draguta e Cristina cand zice ca esti piatra ei pretioasa! Intr-adevar fac cateodata niste conexiuni, de te naucesc!
Sinzi, mi-am pus si eu la semnatura Varsta lui Andrei, copiata dupa tine. Sper sa nu te superi dar mi-a placut mult!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Uraaaaaaa, ma bucur Sinzi ca scaparati cu bine.Katty mersi de informatie. Ramane de vazut.


fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Haha...Katty, cum sa ma supar??? Hihihi...Pai si eu am copiat-o de undeva!!!!
Cat de tare iti cade parul? Ca si eu ma mir ca nu am chelit pana acum!!! LA baie mereu scot pumni de par, si cand ma pieptan de fiecare data la fel...uf...ce fel de analize ti-ai facut? Eu am luat de la mine putere niste vitamine, dar degeaba...mai luam in Ro pastile de urzica care imi faceau bine o perioada...

Nina, am vazut si eu in sfarsit pozele!!! Ce distractie pe fete!!! Ah...vreau si eu verisoare!!! Si ce eleganta e Cristina!!!


Nicoleta, si noi suntem pupaciosi (mai mult Radu decat mine) dar David nu e deloc...mai ales cu alti copii!!! Uneori chiar ne enerveaza ca e asa singuratic...
Si eu as vrea sa faca tenis, si am vazut rachete micute pentru copii...iar aici avem un teren langa noi pe care l-am putea folosi, iar Radu joaca frecvent...


Lucia, si David se prosteste... De exemplu de la un timp cand vorbeste, sau cand il certam spune "bip bip"...adica "tati mi-e sete bip bip" sau "uite ce ploua afara bip bip"...e asa caraghios!!!
De mimat nu mimeaza dar se prosteste...cu bla bla bla...


Noi avem o mare pb...si o sa pun si un subiect la parinti...isi roade unghiile...dar rau de tot...ca de 3 luni nu i le-am mia taiat ca nu am ce...
Nu stim ce sa ii mai facem...toata ziua e cu unghiile in gura...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga



varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

A, am vazut titlul subectului, dar pe fuga, insa nu am vazut ca e scris de tine.Pai si eu ma plangeam cam acum juma de an de aceeasi problema, le, roade, le desface, inclusiv pielitele de pe langa, inclusiv la picioare le rupe cu mana.O buuuuuna perioada nu am mai taiat unghii insa acum parca s-a mai calmat dar nu de tot. Am inteles ca si Mariuca facea la fel.O sa urmaresc si eu subiectul tau sa vad ce raspunsuri primest ca nu am idee ce ar trebui facut.


fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://good-times.webshots.com/photo/553016457/2905496720087737923gYjHPH

poze de prin casa...
cu ce se joaca David!!!! si camera lui

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga



varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna seara!

Noi am avut din nou probleme cu si a fost foarte rau, mai tot timpul imi venea sa-l pornesc dar imi aduceam aminte ca-i defect
Ana acum s-a bagat in pat la , ora 10 este ora ei de somnic. Uneori cand ii este somn mai devreme vine si intreaba" E ora 10?" iar daca ii zic ca da incepe sa se pregateasca de culcare

La noi vremea e cam rece, ploua si de aceea am umblat prin hainele mai grosute si am constata ca multe nu-i mai vin, pantofii si adidasii o strang. Ca urmare am pornit sa reinnoim garderoba. Tare repede cresc copilasii nostri...Voi ati patit la fel?
Tocmai am primit un pupic de noapte buna, Ana a venit la mine calculator sa-mi dea unul, cica uitase...

Sinzi - ne-au placut foarte mult trenuletele...David sta mult in piciorusele goale prin casa? Anei ii place tare mult sa stea asa iar eu o pisez mereu sa se incalte.
Nicoleta - multa sanatate lui Stefan
Katty - sper ca analizele sa arate ca nu-i nimic grav
Anina - este adevarat frumoase poze dar mai frumoase fetele
Crig - s-a mai racorit si pe la voi? A renuntat Mariuca la gandul cu tortul urat?
Multa sanatate tuturor Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cris ce fetita cuminte ai!Mariuca azi a stat 3 ore la pranz in pat si nici macar 5 min nu a inchis ochii.Striga la mine:Mamii eu mai dorm mult??
Haine groase?Wow!!asa frig s-a facut?la noi peste zi e inca destul de cald.Noaptea in schimb e mai racoare.
asta seara ne intorceam de la niste prieteni si pe trotuar un caine lup care tot mirosea de zor incolo si-ncoace.Mie imi era cam teama dar pentru mariuca a fost fun si razand imi spune mami cauta "invicii "ca Scooby-Doo...haha. pana acasa am repetat cuvantul indiciu dar in final tot inviciu a iesit ..deh e plin de vicii Scooby-doo-ul asta


www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Venim si noi cu vesti rele.... Stefan a facut iar febra...acuma nici nu stiu de la ce o fi... Ieri am mers la gara, sa-l conducem pe tati care pleca la Viena...Erai musai sa il duc, sa vada ca pleaca, alrfel iesea si taraboi... Ploua cand am mers si era destul de frig, dar si Stefan era imbracat ok, zic eu. El zicea uneori ca-i este frig, dar avea manutele destul de calde...uneori mai reci... Dupa care am plecat acasa, a fost totul ok pana la 3 azi-dimineata... 38 febra. Nu stiu de la ce este si sunt si singura... As vrea sa ma duc azi la medic cu el... Of, ce-o fi si cu asta? M-am cam saturat de probleme... Sa imi tineti pumnii sa nu clachez.
Revin, sper cu vesti bune.
Nicoleta

Mergi la inceput