Copilasi din 2002 (27)
Raspunsuri - Pagina 18

katty spune:
Elena, am trecut prin Suceava la intoarcere! E un oras superb. Matusa mea care e acum la tara a stat toata viata in Suceava si mergeam in fiecare an acolo. Imi place mult toata zona aia de nord, pacat ca mergem atat de rar acolo! Trei zile am stat dar am uitat complet de Bucuresti si de problemele si problemutele curente...
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei

crig72 spune:
mii de scuze dar am uitat ce era mai important.
La multi ani Andrada!!Sanatate si bucurii cat mai multe!!Criss sa va traiasca scumpa voastra fetita!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Anina_n spune:
La multi ani, Andrada !
Sa cresti sanatoasa si voioasa si sa ai o copilarie ca-n basme !
Felicitari, Criss !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, voastra !
Bine ati venit, Criss si Andrada !
Maine am sa va trec si pe voi, pe lista, caci azi, nu mai am timp, alerg acasa, imediat.
Mira,se vede din poze ca v-ati simtit bine in vacanta. Ce au crescut copiii, mai ales Selin !
Copii sunt minunati, pozele sunt minunate, multumim !
Nicole, si Julian a mai crescut. Bravo lui, ca ii place la gradi !
Katty, ce fain este la bunici, la Andrei ! Si ce fain ai prins eclipsa.
Eu nici nu am stiut ca este eclipsa. Veneam cu Kiki acasa si ea imi spune ca este aproape luna plina, iar eu, privind luna, ii spun ca s-a bagat un nor in fata ei.
Acasa am aflat de la sot ca este eclipsa si nu un nor in fata lunii.
Elena, e greu, dar cine va fi fericita mai apoi cu 2 copilasi ?
Sinzi, tare fain este la gradi la voi ! Mai povesteste-ne ce faceti !
Pupici micului inotator !
Cristina, ce face Mariuca ? Asteapta sa mearga la gradi ?
Va doresc o zi cat mai faina, in continuare ! Pe maine !
Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

nadina spune:
Buna mamici, astazi am avut tare mult de lucru.
La multi ani Andradei! Si eu cred ca e ok sa duci fata la coafor.
Si eu intentionez sa o duc pe mandarina, in noiembrie cand mergem la o nunta.
Pentru ziua ei, chiar de as vrea, inca nu pot sa o aranjez, motez, ca nu sta cu nimic in par, asa ca o voi tunde putin.
Mira, tare frumose pozele, mai vrem
Daca nu mai apare vreo problema maine lansam mandarina pe orbita gradinitei.
Va pup, o seara frumoasa.
Nadina

Gabbriela spune:
la multi ani Andrada, sanattae si fericire in viata
pupici si sanatate la toti.. ne vedem intr-o saptamana nu mai am timp de net acum.. pup pe toti
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

gabibarta spune:
Andrada, la multi ani!!!!
Noi la gradi de o saptamana, ieri am facut cumparaturi- rechizite Asteptam sa inceapa si scoala, sa-si intre fiecare in ritm. In rest nimic nou, eu sunt in prag de divort, copiii nu par foarte afectati, doar Lili mai duce lipsa de jucariile de la "cealalta acasa". Ne-am mutat la mama deocamdata pana nu se clarifica treburile.
Va pup!

sinzi_ana spune:
Gabi imi pare tare rau ca s-a ajus la divort...
Iti doresc sa fii puternica si sa iasa cu bine pentru tine si copii!!!
Gabb, unde tot fugi? Ce nu ne mai povestesti de J??? Ce mai face la gradi? Ce mai spune? Ce jocuri favorite are?
Crig, se pare ca mai apucam sa stam pe vb pe aici!!! hihi...PAchetul e gata de mult...sta la usa!!!
Criss, bine ai venit!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor

Nicoleta spune:
Servus,
Ce ma fac eu? Stefan nu vrea la gradinita. Inca nu am mers, dar vineri am de gand sa il las dupa deschidere. Mi-e mila de el si incerc sa nu las sa se vada ca am emotii, ii spun ca va fi frumos, se va intalni cu colegii, vor avea jucarii... si el nu pare deloc incantat... Mi-e sa nu inceapa cu plans de dimineata... As fi intr-o situatie destul de ciudata... el care nu a plans la gradi si care s-a adaptat asa de repede... Oare sa se schimbe dupa ce va vedea gradi?
Ca poate ii e dor si nu vrea sa o recunoasca... Am asa de mari emotii! Maine trebuie sa cumpar flori! Voi cum stati cu emotiile? Copiii vostri vor la gradi?
Nicoleta

HelleneC spune:
Buna tuturor!
Nicoleta, al meu abia asteapta sa ajunga la camin, am trecut si saptamana trecuta intr-o zi sa vorbim cu doamnele si i-a prins bine vizita, s-a bucurat si vroia sa ramana si intreba unde sunt toti copiii! Emotii e firesc sa avem si vrand-nevrand le transmitem si lor, oricat ne ascundem. Probabil dupa ce ajungi nu va mai fi o problema, isi va reaminti de prietenii de acolo si tot ce e frumos. Acum sa vedem daca incepe vineri!
Gabibarta, suntem aproape, te sustinem sa iesiti bine cu totii din povestea asta.
Sanzi, ma intrebam azi, cum tit spun tie copiii de la gradinita unde lucrezi? Pe nume sau altfel? E o curiozitate!
Nadina, voi ati inceput deja gradi? E la stat sau privata?
Criq, astept poze cu coafurile pustoaicei! Ce te impiedica sa iti faci si tu, macar de curiozitate!
Katty, ma bucur ca ti-a placut orasul, cand mai treci, da un semn!
Nina, stiu ca va fi greu, frumos cu doi bebei, si vreau sa vad reactia lui George cand va aparea bebe2 acasa!
Cine a trecut prin experienta asta (Gabibarta, Mira) va rog sa imi povestiti, pentru ca acum adun experiente sa ma pregatesc psihic pentru orice (sper de bine sa fie)! Diferenta va fi de 4 ani jumate, zic eu - potrivita!
Va pup pe toate, acum urmaresc stirile sa vad: incepe sau nu scoala!?
O sa sun azi si la camin sa vad, sper sa inceapa!
Elena si George
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

crissandrada spune:
Buna tuturor si multumesc pentru urari. Andrada a stat la coafor de ziceai ca in fiecare zi se aranjeaza. A intrebat-o coafeza daca o trage de par si ea a raspuns ca da dar pana atunci nici 'pas' nu a zis. A fost foarte incantata de coafura si pentru prima data am vatut-o emotionata cand i=am cantat 'La multi ani'si a suflat in lumanare. A fost frumos. De acum asteptam sa inceapa gradinita. Oricum ea este obisnuita ca a fost si la cresa si anul trecut in grupa mica.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson la http://photos.yahoo.com/criss80serg