Ajutor, soarece in masina !!!
Ne-am pricopsit cu un soarece (probabil de camp) in masina.
Sotul drag a scos bancheta, a desfacut aproape tot bordul, dar se pare ca nu pe tot, si ala micu si-a gasit o ascunzatoare buna rau.
Acu incercam cu otrava, din pacate.
Daca cineva a patit ceva similar, daca aveti idei, solutii please ca deja de cateva zile convietuim cu ala micu. Si nu vrem sa ne distruga masina, mai avem nevoie de ea.
Basca ca nici alarma n-o mai putem activa.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
Victoria spune:
Daca nu ai garaj, roaga un prieten care sta la curte , sa lasati masina o noapte cu usile deschise, si ceva mancare( branza, slanina) langa masina.Soarecu' nu cred ca sta de placere acolo, si va pleca daca va avea unde...
Sau baga o pisica in masina...
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Kittie spune:
:( si grabiti-va un pic, 'nainte sa puna la cale un ospatz din cablaria masinii...
, mami de ( 13oct04 )
katty spune:
Acum ceva vreme (cam 1 an) auzisem la o emisiune-auto pe un post TV o istorie similara cu un soarece intrat pe dedesubtul unui Fiat nu stiu de care. Si intr-adevar rosese si la cabluri!
Pana la urma omul a ajuns cu masina la ei la service si i l-au scos pana la urma! Bafta oricum sa dati de el! E buna cred ideea cu branza! De fapt si cea cu !
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
Kya spune:
Si ai mei au avut acum citiva ani un soarece (mai inspre sobolan) care statea prin motor. Isi cara noaptea mincare si o stoca pe acolo, dimineata gaseam tot felul de resturi. A ros din pacate si ceva cabluri.
Nu va mai povestesc cum am scapat de el, pentru ca nu e o imagine prea frumoasa - va spun doar atit: elicea ventilatorului...
Kya - viitoare mamica in asteptare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Daca nu ai garaj, roaga un prieten care sta la curte , sa lasati masina o noapte cu usile deschise, si ceva mancare( branza, slanina) langa masina.Soarecu' nu cred ca sta de placere acolo, si va pleca daca va avea unde...
super ideea! scapi tu de soarece, da' ramane prietenu' cu el!
stau si ma-ntreb cum as reactiona dak mi-ar cere cineva asa ceva, tinand cont k stam si la curte si desigur, avem garaj... imprumut pisicile din vecini? imi pun catelul sa-l pandeasca? k sa-l las sa plece pe unde vrea...hm..dak vrea tocmai in bucatarie?
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
liliac1 spune:
Cu pisica inchisa-n masina ca sa-l prinda, e cea mai "rea" solutie . Noi am patit-o, din greseala am inchis o pisica in masina si nu va zic ca a urinat peste tot si mirosul n-am reusit sa-l scoatem nici pana in ziua de azi cu toti detergentii si alifiile posibile pe piata (masina nou-nouta, luata in decembrie). Asa ca...poate o capcana ar ajuta?!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
super ideea! scapi tu de soarece, da' ramane prietenu' cu el!
stau si ma-ntreb cum as reactiona dak mi-ar cere cineva asa ceva, tinand cont k stam si la curte si desigur, avem garaj... imprumut pisicile din vecini? imi pun catelul sa-l pandeasca? k sa-l las sa plece pe unde vrea...hm..dak vrea tocmai in bucatarie?
daca stai la curte, sunt si soareci..nu va fi el singurul exemplar...in ce ma priveste, m-am asigurat, am 3 matze in casa, mari amatoare de vanat...pana acum ne-au intrat 2 soareci in casa, si ele au rezolvat problema instantaneu...mi-a fost tare mila de soarec, da...
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
annitha_cl spune:
Incearca cu otrava sau capcane...cat despre mata in masina...daca vrei sa ramai fara capitonaj sau huse la scaune... incearca mata. Nici nu vreau sa ma gandesc la voi...
Multa, multa bafta
copilul meu
nematics spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Cu pisica inchisa-n masina ca sa-l prinda, e cea mai "rea" solutie . Noi am patit-o, din greseala am inchis o pisica in masina si nu va zic ca a urinat peste tot si mirosul n-am reusit sa-l scoatem nici pana in ziua de azi cu toti detergentii si alifiile posibile pe piata (masina nou-nouta, luata in decembrie). Asa ca...poate o capcana ar ajuta?!
incearca sa stropesti in locurile respective cu Azzarro, taie orice miros
Raza de soare spune:
quote:
daca stai la curte, sunt si soareci..nu va fi el singurul exemplar...in ce ma priveste, m-am asigurat, am 3 matze in casa, mari amatoare de vanat...
din fericire, nu avem! in schimb avem caine si...vreo 10 pisici ale vecinilor, care patruleaza peste tot (cand nu le alearga cainele). care soricel s-ar incumeta la asa ceva?
Nunta noastra - 3 Iunie 2006