Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
Va scriu printre tipete.
Oti noi suntem de 9 ani impreuna. Deci cred ca realizasem ce fel de om este. Poate ca e gelos. Dar nu se gandeste ca acum fiinta asta mica are nevoie mult de tot de mine? Cred ca-s tare egoisti! Ma duc sa calmez taifunul. Revin!

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata, dragele inginere.
Ei bine....eu sunt impreuna cu sotul meu de 2 ani jumate...asa ca mai avem nevoie de ceva timp zic eu.
Va pup si va doresc o zi buna, eu am de lucru....mult.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerele!
na, acu' ii rindul meu sa pic in butoiul cu depresie. bb nu papa ca lumea, e lenes tare si adoarme la tzitzi, n-a prea luat in greutate ca lumea (de cintarit nu l-am cintarit dar se vede pe el), sinii ma dor, ma mulg dar nu prea iese ca lumea lapticul, am incercat doua pompe, tot degeaba.sper sa nu fac din nou mastita. bb plinge mult, nu stiu daca nu cumva si de foame, chiar si la 1-1.5 ore de la ultima masa. o sa sun dupa-masa la dr. sa vad ce zice, cred ca o sa-i bag si lapte praf, ca decit sa ne chinuim amindoi, mai bine completam cumva.

linusa, multam, am vazut felicitarile dar ma gindeam ca poate mai dai pe aici, asa, mai des un pic.

ioana, imi pare rau ca treci si tu prin toate cele. uite un de la noi, pt. tine si pt. bb.

acum va las, ma duc sa ma culc un pic, pina mai e liniste.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

'neata!
Eu in primul rand ii spun Danei sa-i traisca fetita si sa se bucure de ea, si sa-si realizeze visurile.
La multi , ANA MARIA!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Edit:
Am vrut sa sciu:
La multi ani, ANA MARIA!!!!!!!!!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Si acum sa o luam de la capat:
Ioana, si eu sunt in aceeasi barca, numai ca noi avem 5 ani de casnicie plus vreo 9 inainte si sa stii ( poate ai sa-mi dai dreptate) , ca barbatii astia consorti, cu cat au " vechime" in spate cu atat sunt mai......aerieni( am vrut sa scriu altceva, dar bunul simt m-a impiedicat)....dar sustin in totalitate tot ce ti-a spus Otiliav.Multumim pentru aprecieri si sustinem tanara mamica si pupam bebelul mic...
Katik, ai grija, ca tare sunt periculoase depresiile astea....si daca nu mai e apte in tzitze, nu-i nimic...creste puiul si cu lapte praf. Va pupam si va dorim multa sanatate.
Anca, niciodata nu-i prea devreme sau prea tarziu...momentul ales ...va fi atunci cand va asteptati mai putin. Cum te mai simti? Te pup si o zi buna....
Azi sunt un pic mai calma, dar ieri au fost "tunete si fulgere" in ograda mea....pai de ce...sa va spun ca am fost sa platesc o rata la BRD si dupa ce stau la rand ( ca nimeni nu a bagat de seama ca sunt cu copilul), imi spunea doamna de la ghiseu ca am de platit 130 mii lei in plus pentru o zi intarziere....am crezut ca nu aud bine...si cer explicatii...si mi se explica ca 65 mii sunt penalitatile si 65 mii comision asigurare....conform contractului....
Azi ma-nfatisez la sef cu tot cu pui in brate, ca sa fie scandalul si mai mare....si cu contractul in dinti..ca acolo nu-i stipulat nimic...acum sa nu credti ca-s rea de plata si pentru 100 mii, dar astia se cred monopolisti...fara nici o explicatie logica....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Dan sa iti traiasca Ana Maria!
Alina asa este cu cat e mai veche relatia cu atat e mai rau. Dar asta este. Nu avem ce face. Si ai grija sa-l bati si pe sefu cel mare. Nimeni sa nu ne mai enerveze.
Kati . Sa stii ca asa am patit si eu. Acum nu mai vrea deloc de la san. Si azi noapte nu a mancat san si a fost prima noapte cand nu au curs. Cred ca gata si cu noi. Acum nu vrea sa doarma sa-l incerc cu sanul. Adevarul e ca creste si cu laptic praf. Tot ce tb e sa fii tu optimista. Nu fii suparata. Urati-mi succes. Sper sa accepte tzatza macar acum si dupa-amiza. Aseara a oracait la ea. E tare nervos.
inginerele!

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Otilia, scuze ca am iesit asa de pe messenger, fara preaviz. In principiu, daca ies asa sunt 2 motive: ori a picat netul, ori vine seful (eu nu am voie cu messenger la servici). Scuze inca o data! Venea seful.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, nu sunt suparacioasa de felul meu iar acesta nici nu-i motiv de asa ceva. si poate cu timpul se rezolva. Eu stau uneori mai mult si nu pontez ca stiu bine cat timp pierd pe net . Si apoi eu le-am zis ca decat sa fac convorbiri Norvegia-Romania mai bine messenger care-i gratis. Ideea este ca pentru 9 ore nu putem fi rupte complet de familie, adica se poate dar ce sens are armistitiul asta.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dragele mele, va -ic pe toate!

Anca, multumec mult de tot si ptr tine. Cat despre moment...niciodata nu esti suficient de pregatit, doar dd stie cand e momentul optim.

Ioana, incearca sa nu-i scoti sanul puiului, e atat de important ptr el, are tot ce-si poate dori ca sanatate si hrana. Cu cat suge mai mult cu atat va creste productia de laptic si poate scapati de laptele formula.

Katik multe kg inainte la puiut si numai bine.

Otilia si pe voi.

Salutari la toata lumea!

aime si Vladimir

Mergi la inceput