Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

iarasi imi apar mesajele trecute cu o ora mai devreme.
eu scriu la ora 9 si imi apar ca postate la ora 8.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Pai, astept ziua de miercuri, ca sa vad pozele de la botezul lui Andrei...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Hello

Katik multam pt cafea ,e nasol cu raceala asta,la tine poate raci de la gradi si ii aduce si lui Robi acasa,trebuie sa ai grija si sa-l tii mai departe de fata...stiu din experienta.La a mea i-a trecut cu oscilo si nurofen,plus o frectie,numai ca are pleoapa de la un ochisor putin rosie si un picut umflata....sa fie de la curent oare??

Anca,unde ai disparut,mama ??Testati masina cea noua???

Gabriela dupa cum vad tare mai aveti de tras cu baiatul,subscriu si eu la ce au scris fetele si eventual mai consultati un medic pediatru ,sanatate la puiut!!

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Eheiiiiii....am disparut sub un vraf de proiecte si de treburi si nici nu m-am simtit bine zilele astea.....da' revin cu forte proaspete.
Multumesc pentru urarile legate de masina

Ati auzit de BALUL DC?????? Ce ziceti , participam si noi?

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

salutare inginere!
ia sa fac eu cafeaua!

asa!

dana,asa ar trebui sa fac dar nici nu pot izola locul cu totul. mi-e teama sa nu se simta fata data la o parte, si asa este destul de greu, fiecare fapta, fiecare gest e f. bine gindit ca sa nu fac vreo boacana.mama denaturata ce sunt, am trimis-o la gradi. acolo toti tusesc, este cor de-a dreptul. am trecut pe ceai de ceapa, miere etc. poate ajuta.
anca, pai asa esti tu azi fresh?asa ai spus aseara
cit despre balul DC, va delegam pe voi, bucurestencele sa mergeti ca noi, de departe mai greu ne urnim (eu vorbesc in numele meu).
va pupez, ma duc la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna

Katik bineinteles ca nu ai cum sa o izolezi,dar macar sa nu stea in preajma celui mic,pe a mea am scapat-o de raceala,eu cred ca oscilococinum face minuni,plus ceai cu miere si lamaie

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna seara! M-am adunat si eu de pe drumuri...adica de la sedinta de bloc In astfel de situatii realizezi ca traiesti, totusi, in Romania!!!!!!!!!
in rest nu am noutati, doar o stare fizica cam proasta de vreo saptamana dar care sper sa treaca, o combat cu o stare psihica cat mai buna (deh, eu incerc ).

Pupici multi dragele mele.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Fetelor, aveti dreptate,o sa-i fac niste analize copilului sa vad cum sta treaba si dupa aceea o sa caut un medic bun.Of,la atitia doctori am fost cu el si tare m-au dezamagit cu superficialitatea lor. Si mai am in vedere si un trat.homeopat,am eu o convingere ca l-ar ajuta.
Deocamdata fiecare zi de gradinita e o mare bucurie pt.Andrei si sper sa nu fie nevoit s-o intrerupa asa des ca anul trecut.
Katik, multa sanatate fetitei si ai grija de bebic. La gradinita tot timpul vor fi copii raciti de acum inainte, dar din pacate nu avem ce face,doar sa le crestem imunitatea.
Iepumic, un pupic sa treaca starea proasta.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

buna dimineata inginerele!
gata si cafeaua!

inevitabilul s-a produs: s-a stricat vremea!la noi e tare urit, ploua intruna,noroc ca nu e tare frig. imi vine sa dorm non-stop
io n-am chef de nimik dar nu ma intreaba nimeni, treaba trebuie facuta din pacate. zilele astea trebuie sa-mi vina mobila asa ca incepe din noi bangladeshul in casa.
va doresc sa aveti o zi buna, poate pe la voi inca este vara!
la inginere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

La noi in firma acum se discuta ce e de facut ca firma sa intre printre primele 100 de companii care ajuta/incurajeaza angajatele care-s mame (e firma americana renumita). Problema e ca un angajat lucra cel putin 10 ore pe zi. Daca incluzi drumul, sunt 12 ore pe zi. Ca sa platesti gradinita privata, ca de stat nu-s, (8 ore) + femeie (4 ore), ti s-a dus 80-100% din salariul (salar de inginer).

Mergi la inceput