Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata!!!!!!!! Ce faceti fetelor, pe unde umblati???
??????

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
SUntem si noi bantuitori de la 5.30 ca asa se scoala Osama . Cand va fi mare o sa-i zic cum ma teroriza de cu noaptea in cap.
Kati te inteleg, ca si noi trecem prin aceleasi clipe grele. Speram sa se ramana asa cu somnul Robert ca si al meu a avut o perioada in care dormea de la 21.30 la 5.30. Dar mica de altfel.
Ce as merge azi prin oras sa ma plimb dar nici masina nu am ca deh i-am dat-o lui finutul ca s-a stricat a lui. Deci iar in casa de dim pana seara si mai e si vremea asta naspa si Osama nu vrea sa doarma. Bine ca sta linistit.
inginerele si celor de la servici spor la treaba!!!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta

burtik

Andrei Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata, fetelor! Pe pagina 4????????????????? RUSHINICA!
Pupici...eu in valtoarea muncii am reusit sa si racesc nitelus.....sper sa-mi treaca repede.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!!

Eu tocmai am terminat cafeaua si treb sa ma duc la gatit

Katik ma bucur ca Robert si-a facut deja program si te lasa sa te mai odihnesti!Totusi vezi ca isi mai schimba programul,asa ca profita cat poti!!

Ioana ce nu face o mama pt puiul ei,crezi ca te va crede cand va creste mare...strange dovezi !!Gata pregatirile???

Anca sanatate !!

Otilia tare frumusica blondina,si ce freza ...vad ca sunteti in pas cu moda !!

Alina nu mai spui nimic?

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

'neata!

Se pare ca vine weekendul si se anunta zile frumoase...asa ca sa profitam de zilele de toamna insorite....

Daca, binevoiti sa vedeti ce mai facem noi.....am pus si noi niste poze, din ultimele doua zileaici
Revin, plec sa culc copilul...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
Gata pregatirile de botez!!!
O sa lipsim maine ca deh merg si eu la coafor vreo 5 ore- manechiura, pedichiura, epilat, tuns, coafat . Sper sa ma mai feminizez si eu ca tare duc lipsa de astea. Iar duminica o sa fim in dansuri. O sa venim luni sa va povestim cum a fost.
A! Ieri m-a sunat nasimea ca cica tb sa plece in delegatie in weekend si il ia si pe nasu'[:)))] Asta e culmea e prima oara cand il ia pe nas. Chiar sunt suparati pe noi si eram sigura ca nu vin. Ii zisesem lui Cristi ca ne trag clapa, macar ne-au sunat cu 3 zile inainte spunand motive tampite. Asta este!
Pupici ca plange Osama!

nunta

burtik

Andrei Vladimir

Mergi la inceput

Hello!

Alina se pare ca pe Rares l-ai facut singurica ,ptiu ce-ti seamana,e leit mama lui

Ioana distractie frumoasa maine si vreme cat mai buna!!!

Mey, dar ce liniste pe aici,se vede ca e sambata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27

Hello!

Alina se pare ca pe Rares l-ai facut singurica ,ptiu ce-ti seamana,e leit mama lui

Dana, daca m-ai spui odata asta, s-ar putea sa inceapa astia de la " Nasa" cercetarile, cum de am reusit asta.....si daca ai sti cati ii spun lui Ionut, ca l-a fcaut singur....dar ca sa nu apara discutii si interpretari....l-am facut amandoi( ca altfel, momentan nici nu se putea)....
Voi ce mai faceti....?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana81

Buna dimineata!
Gata pregatirile de botez!!!

nunta

burtik

Andrei Vladimir

Distractie placuta, maine, Ioana si sa de-a Dumnezeu, ca micul crestin de maine sa fie cuminte la propriul sau botez....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Probabil a patit Ionut cum am patit si eu...la mine cel mare e leit taica-su,noroc ca nu e Edi femeie ca sigur intram la banuieli

La mine fata doarme dar cel mare nu vrea nici in ruptul capului sa adoarma,asa face si la camin,ma termina,e certat cu somnu'(mie imi seamana la faza asta)

Mergi la inceput