Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sunt pe fuga. Am intrat sa va pun o poza cu Ana tunsulici. In rest sunt ingropata in formule si calcule de la diverse teorii .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Hi, hi ce faza, imi baga mesajele inaintea celor existente pentru ca le selecteaza in functie de ora, iar la mine este cu 1 ora mai putin decat in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by katik

buna dimineata!!

io n-am nici un credit! omul de la magazin ii spune sotului sa vina acasa si sa vorbeasca cu mine, sa ma convinga sa spun tot

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Pai astia, sunt netoti, te rog sa ma ierti, dar eu ma duceam la ala si-l luam de guler,..... "pai cum mai nene, cu ce drept bagi tu bete in casnicia mea?....daca nevasta-sa are secrete...e problema lui".....hai ca ma enervasi rau tare pe faza respectiva....

Si inca ceva, cei de la banca pot descoperi doar creditele de peste 200 milioane lei.

Te pup, multa sanatate pentru printesa mica, Krisztina si somnic linistit in continuare lui Pavarotti....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna inginerelor!
Suntem si noi mai bine. Duminica noaptea gogosel nu a dormit. A avut cred ca bairam cu piticii ca a facut duminica 2 luni. A fost cea mai urata noapte . Aseara in schimb lemn. S-a trezit la 1.30 respectiv 5.00 dar nu a vrut sub nici o forma tzatza. La 1.30 a baut un ceai si la 5 chinuit un pic de formula. Fetele cu experienta ce inseamna ce face el?????????????? Trebuie sa vb cu pediatra.
Kati noi am facut cel gratuit. Nu consider necesar sa platesc 2 mil la 2 luni. Am inteles ca e la fel cel platit. Voi cum faceti?
pup ca gogosel se fosaie deci urmeaza trezirea. Ah ieri a gungarit toata ziua e un scump.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta

burtik

Andrei Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ioana, parerea mea este ca este bine daca Andrei renunta la mesele de noapte, pentru ca si ficatelul si stomacul au nevoie de repaus.
Eu zic ca poti sa incerci sa-i faci un orar de mese, cu prima la orele 6-6.30 si ultima cel tarziu la orele 24.
Si daca nu vrea nimic, lasa-l, poate incepe sa-si formeze somnul de noapte...ca e voinic acum si schimba programul de bebelus....va pup.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello, dragele mele inginere, iertati-ma ca am cam absentat, parca e o nebunie in programul meu acum. Aseara am reusit sa ajung la concert la Nicu Alifantis pacat ca a durat doar 1 ora, ca a fost super-super! N-as fi vrut sa se mai termine.

Azi am program de facut trebuta in casa dar maine....cred ca imi planific o alta iesire la francofonie.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Vai Otilia ce scumpa e Ana, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
Iepumic,tare imi place de tine ca esti f.activa, bravo. Eu n-am mai iesit undeva de muuuult.
Ioana,sanatate la puiut.
Katik sanatate la bolnaviori.
Pe Andrei il doare burtica,vesnica problema cu colonul iritabil. Am inceput Debridatul si speram sa-i treaca.Aproape o luna a scapat fara dureri si diaree, ceea ce e f.bine. Acum o luam iar de la capat,asta e.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Buna seara.
gabri_andrei, nici eu nu am mai iesit demult, de aici si "setea" asta.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Anca, spor la iesiri, curatenia se poate face si mai incolo, iar daca tot iesiti puteti manca in oras, sa fie rasfatul complet ca nu se stie cand mai ai ocazia.
Katik, ce ne mai trebuie noua opera, vad ca tu-l ai pe Pavarotti acasa si mai ai si o micuta soprana presupun .
Ioana nu prea stiu ce sfat sa-ti dau. A mea ar fi sta non-stop cu tata in gura ca si suzeta. Dar daca el nu vrea o masa nu te mulgi, nu te dor sanii, incepe sa scada productia cand trec mai multe ore intre supturi.
Aime, eu nu ma vad mama de cariera, asta presupune vreo minim 5 copii in Norvegia sau minim 3 in Romania si fizic ma indoiesc ca pot 5, la 3 am sperante mari. Nici disperata dupa cariera nu sunt, serviciul ma ajuta sa imi intretin familia si sa le ofer cat mai mult. Nu le pui fetelor filmuletzul ?

Mergi la inceput

Offfff..........este 1-0 la pauza pt. Olympique Lyon in meciul cu Steaua......

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput