Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana scumpa, imi pare rau ca tocmai cu mama, pe ajutorul careia te bazai. Sotul tau ce parere are? Parca asta si era ideea de v-ati mutat. Nu stiu ce sa zic, eu una nu am stat niciodata cu sotul la mama ca la socrii n-as merge decat legata. La noi nu s-a pus problema asa sa stam cu parintzii, ca fiecare familie are intimitatea ei si nu ar fi acceptat, desi eu sunt si am fost cam mamoasa.
Gogosel ce mai face, cand ne mai pui poze sau filmuletze?

Anca, esti la tara, ai evadat din Bucuresti?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Monagan, concediu placut...si asteptam pozici.
Otilia, cum a fost la examen, cred ca esti fericita acum ...cu Ana prezenta.
Ioana, hai nu fi suparata, important e copilul si nimeni altcineva.... si eu sunt de acord cu intimitatea fiecarui cuplu...
Revin.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Fetelor,sint tare suparata ca Andrei a facut angina acuta,il doare gitul f.tare si are febra,offf.Sper sa nu ajungem iar la antibiotice.
Trebuia sa incep Bronhovaxomul dar trebuie sa amin pina se face bine.
monagan,concediu placut si sa va intoarceti sanatosi.
Ioana,eu stau cu soacra si nu e bine deloc,dar n-am ce face ca e bolnava si nu se descurca singura.Cel mai bine e sa stati singuri,parerea mea.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sunt o mamica fericita cu minunea langa mine, doarme asa frumos, parca nu-mi vine sa cred ca este a mea . Si ne-am iubit azi parca numai in pupaturi am stat toata dupa-amiaza.

Alina, cand va lua examenul fii convinsa ca dau petrecere mare.

Maine nu stiu daca apuc sa semnez condica, o sa umblu pe la politie pentru viza si prin alte locuri unde trebuie luata in evidenta Ana.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!!

Fiindca eu tocmai imi beau cafeaua(azi sunt mai matinala ca niciodata ) va invit si pe voi

Noi am fost ieri la bunici la munte,dupa Bicaz,a fost f f frumos,m-am intalnit acolo si cu mama(e bine,doar ca nu poate sa se miste chiar ca inainte i-au dat si astia drumul cam repede din spital)

In dimineata asta am inceput si caminul(la grupa pregatitoare),sunt curioasa sa vad cum a fost prima zi cu toate ca intr-una imi zicea Paul ca ii este dor de gradi

Azi am planuri mari,vreau sa ajung pe acasa la mama(ea e inca la bunici la munte) si sa-i fac curat,sa-i mai aranjez prin casa(stau la curte) ca totusi tata e barbat si altfel face o femeie(adika eu )numai ca trebuie sa merg cu Ana si trebuie sa ajung in alt capat de oras dar ma descurc eu.Totusi e nasol ca e inourat afara

Otilia
ma bucur pt tine,multi !!!

Gabriela banuiesc ca a trebuit sa amanati mersul la gradi ,poate reusiti sa scapati de antibiotic,eu le-am luat pt imunizare un sirop cu propolis si echinaceea,apoi le mai dau din cand in cand oscilococcinum(noi ne impacam f bine cu el),pt gat mai folosim strepsils cu miere(numai paul ia,ca ana e inca mica) si ceaiuri cu miere de albine si lamaie.Multa sanatate la puiut si sa ne spui cum se simte!!!

Ioana toate vin si trec,ai sa vezi!!

Monagan concediu placut!!

Katik pe unde umbli???

Va pup ca s-a trezit Ana!!!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata!
Am revenit. Am fost iar la tara, ca doar e sezonul recoltei. Vineri seara am avut program de copilot (oricum am ,de obicei dar acum l-am luat mai in serios) ca sa nu-mi adoarma sotul la volan.
Acum trebuie sa ma apuc serios de treaba.

Ioana, tu lucrezi ca inginer de rezistenta??? Nu de alta, dar....tare nevoie am sa gasesc un astfel de inginer cu care sa pot lucra!

Otilia, ma bucur ca o ai pe Ana langa tine!

Fetelor, va pupic pe toate si va doresc o saptamana buna!!!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
Da Anca LUCRAM. Acum schimb pampersi si alaptez .Nu stiu cand o sa ma reapuc de munca. Si sincer tare as vrea altceva sa fac ca-s satula de atatea cofraje si armari . Sau cel putin as vrea sa ma angajez la o super companie. Vom vedea dupa cei 2 ani.
Vad ca e tare dormitor fimiu de vreo 2 zile. Sa nu-i fie de deochi!. Mananca si doarme si cand sta treaz e f cuminte. Poate se mai linisteste. Se trezeste de 2 ori pe noapte dar o data nu mananca. Cred ca vrea si el o masa pe noapte dar se trezeste din reflex. Mi-am propus sa am mmmmmmmmmaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrreeeeeeeee rabdare ca altfel nu am cum. Si in legatura cu mama, noi am hotarat asa pentru ca ea a ramas singura cu bunica mea. Mama e plecata toata ziua si bunica era singura. Inainte puteam merge la ea dar cu copil mai greu. Dar facerea de bine..... de mama, ca doar e o vorba inteleapta. Acum asa a picat, incercam sa ne descurcam. Am discutat cu mama sa ma mai ajute si pe mine si acum suntem prietene . Macar pana trece perioada asta nasoala de cateva luni.
Otilia ma emotionezi cand vb despre Ana.

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Ioana, lasa...ca astia doi ani o sa fie frumosi in felul lor...si dupa aia poate faci cum zici tu: te intorci la cofraje si armari intr-o companie mare. Sincera sa fiu, mie imi pare putin rau ca nu am facut Civile, inginerii de rezistenta au un statut foarte bun fata de cei de la instalatii...adica la toate lucrarile daca "structuristul" nu-ti da voie sa faci o aberatie, atunci pica...daca-ti spune "instalatorul", nu il bagi in seama (asta am simtit eu pe pielea mea). Poate, cine stie, vii sa lucrezi la firma unde sunt eu, ca suntem in plin proces de extindere. In 2 ani..numai bine, o sa se faca angajari si o sa fie gata si sediul nou. Ei, te-am inveselit?

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!!

ntz,ntz,ntz erati pe pag 4

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Neata, o zi buna inginerelor. Azi e cam deprimant afara.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput