Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, am intrat doar sa va spun WEEKEND PLACUT. Noi plecam iar la tara. Va pupicesc cu drag.

P.S.Am aflat azi ce inseamna prenumele meu, Daniela Anca:
Daniela = "cea care judeca" (ii judeca pe altii sau judeca situatiile, adica gandeste???)
Anca = "gratie favorita"
Poate luni va dau si voua dictionarul asta.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele de Maria.
Cu intarziere, dar sper sa fie primit si acum.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La multi ani celor care poarta numele Sf. Ioachim si Ana!
Anca, stiu ca numele tau deriva de la Ana, sa fii fericita, sanatoasa si mai putin ocupata.
La multi ani si pentru Ana Maria a Danei, sa aduca numai bucurie parintilor.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Multumesc inca o data fetelor pt urari!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Buna fetelor,ma primiti si pe mine? Sint tot inginera,dar din pacate nu mai profesez si am terminat Facultatea de Electrotehnica din Cluj in 1993.Va pup pe toate.

Mergi la inceput

gabri_andrei bun venit la noi,spune-ne mai multe despre tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Multumesc de primire, eu sint din Cluj si am un baietel de 5 ani jumate,Andrei.Din pacate este un copilas mai bolnavior,cu o malformatie congenitala la inima si am fost nevoita sa ma las de servici. Ma bucur enorm ca v-am gasit, sa am si eu cu cine povesti.Pupici.

Mergi la inceput

Imi pare rau sa aud asta,si al meu cel mare are un suflu la inima,chiar a vorbit sotul meu cu un dr ca sa mergem sa-i facem un control mai amnuntit,suntem oarecum stresati pt ca ne e frica sa-l dam la un sport unde trebuie sa depuna efort mai mare(de ex fotbal) si nu iti spun cat e de energic

Si inca ceva,deocamdata am renuntat si eu la serviciu pt a sta cu cea mica,e nasol dar noi am ales asa.

Restul de fete pe unde umblati??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Gabri_andrei, bine ai venit si sa stii ca si noi avem un caz...e vorba de nepotelul meu...cu o malformatie congenitala la inima...dar se pot remedia....am inteles la Tg Mures...este o sectie speciala ptr asa ceva....Pupici pentru micul nazdravan....
Cu scuzele de rigoare, noi am abandonat Bucurestiul pentru o munca VOLUNTARA....la curatenie generala....si sunt foarte obosita...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gabi, bine ai venit. Imi pare rau ca aveti probleme cu inimioara. Cred ca este greu sa te rupi de servici si sa stai acasa. Chiar nu exista alta solutie, gradinita nu este o solutie pentru ca presupune un efort prea mare?
Dana, mie mi s-a pus diagnosticul se suflu sistolic la 14 ani, pe langa consultatii mi s-a facut si o radiografie la inima. Atat doar ca nu pot depune un efort intens in perioada scurta de timp. Fotbal joc, atunci cand obosesc iau o pauza. Nu te panica, eu stiu ca atunci cand se definitiveaza cresterea se poate spune cel mai bine ce este de facut.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput